Έθνος, εθνικισμός και ελευθερία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έθνος, εθνικισμός και ελευθερία

  Στην Πατρίδα μας Ελλάδα που σε χρόνους μακρινούς και ηρωικούς γεννήθηκε και αντάριασε η Ελευθερία, έχει απλωθεί σκοτάδι σκλαβιάς από τον κ...

 



Στην Πατρίδα μας Ελλάδα που σε χρόνους μακρινούς και ηρωικούς γεννήθηκε και αντάριασε η Ελευθερία, έχει απλωθεί σκοτάδι σκλαβιάς από τον καιρό που τάχα αποτινάξαμε τούς βαρβαρικούς ζυγούς αιχμαλωσίας.


Με τη διαφορά ότι αυτό που άλλαξε είναι η κυριαρχία τής πλάνης επάνω σε κάθε τι αληθινό και ηθικό. Το ψέμα πήρε την θέση τής αλήθειας…


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου*

Οι προδότες γίνανε εξουσία, ο λαός σκλαβώθηκε εκ νέου και πιο σκληρά ακόμη εν καιρώ δήθεν ειρήνης και οι πατριώτες δολοφονούνται και φυλακίζονται. Χρόνια ολόκληρα βαστάει αυτή η ιστορία που επαναλήφθηκε στην περίπτωση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος τής Χρυσής Αυγής.

Γινήκανε εξουσιαστές τής Ελλάδος οι αρνητές τού Ελληνικού Έθνους, αυτοί που αντιπροσωπεύουν τούς εμπόρους των εθνών σιωνιστές παγκοσμιοποιητές. Δώσανε το σχήμα ενός διεθνιστικού μορφώματος στο άλλοτε κράτος των Ελλήνων. Φτιάξανε ένα πολιτικό καθεστώς όμοιων κομματικών συμμοριών με υποτιθέμενες διαφορετικές ιδεολογίες που το είπαν δημοκρατία για να σφετεριστούν τις λαϊκές εξουσίες και να κάνουν συνένοχο τον ελληνικό λαό με την επικύρωση των δικών τους αποφάσεων αντί πινακίου φακής στους πεινασμένους Έλληνες. Βάλανε από κοντά και κάποιους υποτιθέμενους πατριώτες ως πέμπτη φάλαγγα τού αληθινού Εθνικισμού μας. Και τώρα οι ψευτορωμιοί από κοινού κλέβουν την Πατρίδα και την Ελευθερία προχωρώντας σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Αυτό είναι το ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας.

Το ανθελληνικό κράτος συντηρεί συνάμα και παρακράτος, πραιτοριανούς με αποστολή τους την επιβολή τού ανθελληνισμού στο λαό ως τάχα υπερασπιστικό λαϊκισμό για την απομόνωση των δήθεν επικίνδυνων εθνικιστών. Επικίνδυνος λοιπόν ο Εθνικισμός; Μα τότε είναι επικίνδυνη και η αγάπη και η προσήλωση στο Έθνος, είναι επικίνδυνη και η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, είναι επικίνδυνα στοιχεία η Πίστη και συνάμα ο Πολιτισμός των Ελλήνων, είναι επικίνδυνη η συνέχεια τής ιστορίας των Ελλήνων. Γιατί αυτά τα δήθεν επικίνδυνα στοιχεία, αυτός ο Ζωντανός και διαρκής Ελληνισμός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων και ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος. Είναι ο αιώνιος και διαχρονικός Ελληνικός Εθνικισμός από την αρχή τής ζωής και τού ιστορικού χρόνου τής Ελληνικής Φυλής.

Αυτό λοιπόν το επικίνδυνο για την ζωή τού Ελληνισμού ψευτορωμέϊκο που θέλει να κρατήσει φυλακισμένο τον Ελληνικό Εθνικισμό και την εθνική ψυχή, συζητάει για τα … δικαιώματα αυτών που έχουν αφαιρέσει ζωές ως τρομοκράτες. Αυτό το ίδιο μόρφωμα θέλει να εορτάσει τάχα τα 200 χρόνια από την έναρξη τής Εθνικής Επαναστάσεως τού 1821 όταν έχει γεμίσει την Πατρίδα μας με ολόκληρους οικισμούς από λαθρομετανάστες στις Θερμοπύλες, στο Μάτι, στην Λέσβο, στον Έβρο, σε κάθε ελληνική εστία και γωνιά, εκείθε όπου θυσιάστηκαν και χάθηκαν ελληνικές ζωές είτε ως θύματα βαρβάρων είτε ως θύματα ανθελλήνων κερδοσκόπων, ελληνόφωνων και βαρβαρόφωνων παγκοσμιοποιητών. Και την ίδια στιγμή προετοιμάζονται για συνομιλίες με τούς Τούρκους μιλώντας για την αύξηση των χωρικών μας υδάτων στα νότια και νοτιοανατολικά τής Κρήτης στα δώδεκα μίλια, διατηρώντας το ίδιο δικαίωμα λένε για το Αιγαίο μας, με τούς Τούρκους να μάς απειλούν με πόλεμο σε αυτήν την περίπτωση. Μα τότε τι θα συζητήσουνε στην Βασιλεύουσα των Ελλήνων και προσωρινά κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη; Την μοιρασιά τού Αιγαίου που θέλουν να εμφανίσουν ως τάχα ειρηνική επιλογή στους κατά τούς δημοκράτες πολιτικούς Έλληνες ραγιάδες τού καιρού μας.

Λοιπόν, την ελευθερία την κατακτούν οι λαοί που διαθέτουν όρεξη και τόλμη να τρανώσουν την ύπαρξή τους και τα ιδανικά τους. Στην Ελλάδα μας η Πίστη, η Ελευθερία και η Ισχύς είναι στοιχεία ομοούσια και αδιαίρετα τού Ζωντανού Ελληνικού Έθνους. Αυτό σημαίνει ότι η ελευθερία δεν δωρίζεται από κανέναν ξένο. Αποκτιέται με θυσίες, με αγώνες, με την αποφασιστικότητα των Ελλήνων να αγκαλιάσουν όλα τα αδέρφια τους, σπάζοντας κάθε είδους δεσμό αιχμαλωσίας. Η ελευθερία κατακτιέται από χέρια καθάρια ελληνικά που έχουν αποφασίσει να προασπίσουν την εθνική ταυτότητα τού Ελληνισμού. Αυτοί ακριβώς είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που κοιτάμε ίσια στα μάτια τον ελληνικό λαό και τον καλούμε να συνδράμει τον αγώνα επιβίωσης τού Ελληνισμού μας, τον κοινό αγώνα μας αγαπημένε ελληνικέ λαέ. Διότι οι αξίες που υπηρετούμε είναι οι ίδιες από τις οποίες οι ανθέλληνες θέλουν να σε αποξενώσουν. Διότι ο Ελληνισμός και ο Ελληνικός Εθνικισμός στην πραγματικότητα είναι σώμα ενιαίο και αδιαίρετο.

Ο κόσμος όλος βράζει. Οι Τούρκοι απειλούν εμάς, όταν οι Αμερικανοί θέλουν να επιβάλλουν στην Τουρκία δικούς τους πολιτικούς και όταν η Ρωσία με την Αμερική και την Κίνα ανταγωνίζονται αναμεταξύ τους για τα παγκόσμια σκήπτρα. Ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας μήτε συμβιβάζονται μήτε φυλακίζονται. Ο αγών για την πλήρη λευτεριά τού Γένους μας συνεχίζεται. Η Ελλάς θα αναγεννηθεί ως Κράτος Εθνικό και Λαϊκό. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες στο Αίμα και την συνείδηση, ανήκει στην μαχόμενη Ελληνική Φυλή που ποθεί να σταθεί στο πρώτο σκαλοπάτι τής Οικουμένης με την αξιοσύνη και την αντρειοσύνη της διδάσκοντας τα έθνη. Κι αν κάποιοι θέλουν την παγκοσμιοποίηση, εμείς απαντούμε με την ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς κλέψανε και μάς ανήκει. Φτιάχνουμε μια στερεή εθνοκρατία, ενώνουμε τούς Έλληνες και αγωνιζόμαστε για την πλέρια Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος των ονείρων μας με Βασιλέα τον Θεό.

*Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com στο Facebook

...κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου