Ο προδομένος λαός Αναμένει από τον πρώην Πρωθυπουργό ουσιαστικές πράξεις και όχι άλλα βαρύγδουπα λόγια. Ρίξε τον Μητσοτάκη! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο προδομένος λαός Αναμένει από τον πρώην Πρωθυπουργό ουσιαστικές πράξεις και όχι άλλα βαρύγδουπα λόγια. Ρίξε τον Μητσοτάκη!

  Βασανισμένος και προδομένος ο λαός θέλει έργα και όχι μόνο λόγια Αντώνη Σαμαρά! Δύο σε ένα το νέο κόμμα που προσδοκά να βυθίσει τη ΝΔ εκ...

 





Βασανισμένος και προδομένος ο λαός θέλει έργα και όχι μόνο λόγια Αντώνη Σαμαρά!


Δύο σε ένα το νέο κόμμα που προσδοκά να βυθίσει τη ΝΔ εκ των δεξιών…

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Ταρακουνιέται εδώ και πολλές ημέρες με πολλά πολιτικά “ρίχτερ” το Μέγαρο Μαξίμου και “πετιέται από τον ύπνο του” ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά και τη νέα συνέντευξη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα “Καθημερινή της Κυριακής” στις 24 Ιανουαρίου 2021 του φιλοκυβερνητικού Ομίλου Γιάννη Αλαφούζου!

Σε αυτήν την συνέντευξη στην “Καθημερινή” ο Αντώνης Σαμαράς υπερθεμάτισε περί των εθνικών θεμάτων σε σχέση με την προ επτάμηνου συνέντευξή του στα “Νέα”! Τάχτηκε ευθέως κατά των διερευνητικών επαφών που θα ξεκινούσαν μόλις ένα – δυο 24ωρα μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής του, λέγοντας ότι είναι αντίθετος με “το δόγμα του κατευνασμού” και επανέλαβε πως:

“Με πειρατές δεν κάνεις διάλογο. Τον επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις γιατί έτσι γίνεται πιο αδίστακτος”!

(σ.σ. η κυβέρνηση με την επανέναρξη των διαβουλευτικών συνομιλιών με την Τουρκία μετά από 5-6 χρόνια από τις τελευταίες, ακυρώνει η ίδια τη δυνατότητα επιβολής οικονομικών κυρώσεων της ΕΕ στην Τουρκία, αφού θα υπάρξει επίκληση στην αρχή των συζητήσεων)!

Ο Αντώνης Σαμαράς τάχτηκε επίσης κατά της ελληνικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης που προαναγγέλλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως με την προσφυγή:

“Θα παραιτηθούμε εξ αρχής, μόνοι μας, από όλα όσα προβλέπει υπέρ μας το Διεθνές Δίκαιο”!

Αλλά δεν παρέλειψε ο Αντώνης Σαμαράς να τοποθετηθεί εκ νέου και για την “Συμφωνία των Πρεσπών”, λέγοντας πως, θα καταψηφίσει τα τρία μνημόνια (εφαρμοστικοί νόμοι) συνεργασίας με τη “Βόρεια Μακεδονία” όταν έλθουν στη Βουλή, που συμφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ομόλογό του των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ!

Υπερτονίζοντας ότι:

«Η “Συμφωνία των Πρεσπών” δεν έλυσε κανένα πρόβλημα, ούτε είδε κάποιο καλό η Ελλάδα. Απεναντίας προξένησε μια απέραντη ζημιά, δίνοντας η Ελλάδα όνομα, ταυτότητα, γλώσσα. Τι περιμένετε λοιπόν να κάνω;»!

Εσωκομματικός “πόλεμος”, αλλά και “μάχη” φιλοκυβερνητικών βαρόνων των ΜΜΕ…

Αλλά από τη στιγμή που προαναφέραμε τη συνέντευξη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις αρχές Ιουνίου 2020 στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” του φιλοκυβερνητικού Ομίλου Βαγγέλη Μαρινάκη, καλό είναι να θυμηθούμε την τοποθέτησή του στα εθνικά θέματα!

Σε αυτήν την συνέντευξη, επίσης ο Αντώνης Σαμαράς είχε τοποθετηθεί απέναντι από την κυβερνητική πολιτική με σκληρούς όρους!

Αρνήθηκε να δεχτεί τον όποιο διάλογο της κυβέρνησης με την Τουρκία, αφού θεωρεί ότι δεν είναι καλοπροαίρετος γείτονας η Τουρκία, τονίζοντας, ότι οι ενέργειές της είναι “πειρατικές” και έτσι διάλογο με “πειρατές” δεν πρέπει να κάνει κανείς, αφού δεν δέχεται η Τουρκία, ότι τα νησιά μας έχουν πλήρη επήρεια ΑΟΖ, όπως άλλωστε προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας!

Τονίζοντας ότι η Τουρκία δεν έχει δικαίωμα να στέλνει γεωτρύπανα να κάνουν έρευνα και εξόρυξη πάνω σε ελληνική ΑΟΖ, όπως δεν έχει το δικαίωμα να στέλνει εργαλειοποιημένους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Δεν μπορεί η Τουρκία να υπογράφει παράνομες συμφωνίες με τρίτες χώρες καταπατώντας την Ελληνική ΑΟΖ, συμφωνίες που όλες οι υπόλοιπες χώρες της περιοχής καταγγέλλουν ως παράνομες! Επίσης είχε τοποθετηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, πως μια ελληνική πρωτοβουλία με προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. θα σημάνει ότι η ελληνική πλευρά συνθηκολογεί με την τουρκική!

Σε αυτές τις δυο συνεντεύξεις, πέραν της σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης στο εσωτερικό της ΝΔ που παράγει δυο τελείως αντίθετες πολιτικές, παρατηρούμε και μια μεγάλη κόντρα μεταξύ δυο δημοσιογραφικών Ομίλων, του Γιάννη Αλαφούζου και του Βαγγέλη Μαρινάκη! Μια “μάχη χαρακωμάτων”, που πολύ γλαφυρά απεικόνισε η “Εφημερίδα των Συντακτών” αποκαλύπτοντας τη βουλιμία για την πρωτοκαθεδρία της υποστήριξης της “γαλάζιας πολυκατοικίας”!

«Η κατά τ’ άλλα παραταξιακή εφημερίδα που αρχικώς λανσαριζόταν ως η αποτύπωση στον χώρο των ΜΜΕ του κυβερνητικού προφίλ, το οποίο επιθυμούσε να καλλιεργήσει ο πρωθυπουργός, έγινε το όχημα για την προσπάθεια δημιουργίας εσωστρέφειας στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος”, γράφει θεωρώντας πως οι “στοχεύσεις τέτοιων ενεργειών” του Αλέξη Παπαχελά (αλλά και του κ. Σαμαρά) “καθίστανται απολύτως σαφείς” με τον διευθυντή της εφημερίδας να έχει βαλθείνα επιβεβαιώσει τους μύθους που τον συνόδευαν όλα αυτά τα χρόνια”…

…Η ηγεσία της κυβέρνησης αρνήθηκε να δώσει στον Αλέξη Παπαχελά την δυνατότητα να επικαλείται επίσημα ή ανεπίσημα τους διαύλους επικοινωνίας του με την κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα δημοσιογραφικά του ενδιαφέροντα, είτε στο πολιτικό, είτε στο επιχειρηματικό, είτε στο διεθνές ρεπορτάζ…»!

Τελικά τα “όπλα” του Μαξίμου είχαν “άσφαιρα”…

Έτσι το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε τα βγάλει από το “οπλοστάσιό του” αμέσως μετά τα βαριά του “όπλα” κατά του Αντώνη Σαμαρά, σε μια προσπάθεια να κερδίσει το δεύτερο γύρο των εντυπώσεων, προκειμένου να πείσει το ακροατήριο των ψηφοφόρων της ΝΔ , πως δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό στο κυβερνών κόμμα!

Πρώτος από όλους ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος “έτρεξε ασθμαίνοντας” να υπερασπιστεί τον Πρωθυπουργό για αυτονόητα ζητήματα που έθιξε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (κι ας άργησε χαρακτηριστικά), καταγγέλλοντάς τον ως εκβιαστή! Λέγοντας ο Υπουργός Επικρατείς Γιώργος Γεραπετρίτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά FM”, μεταξύ άλλων:

«O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης “δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται, προχωράει με την κρίση του και την άποψή του”»!

Ακολούθησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θέλησε να θυμίσει στον Νεοδημοκράτη ψηφοφόρο, ότι:

«…κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του (σ.σ. του Αντώνη Σαμαρά) οι διερευνητικές επαφές προχωρούσαν, άρα είχαν τον ίδιο στόχο με τον δικό μας (σ.σ. της κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη)!

Τον πρώτο κυβερνητικό κύκλο αντιδράσεων έκλεισε ο επικεφαλής του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης σε άρθρο του που φιλοξένησαν “Τα Νέα”, αποδεικνύοντας πως ο Πρωθυπουργός είναι εκφραστής του κατευνασμού και της ηττοπαθούς πολιτικής έναντι της Τουρκίας, λέγοντας και δικαιώνοντας τον Αντώνη Σαμαρά για την σκληρή πολιτική που ασκεί κατά του Μαξίμου:

«Αν οι Τούρκοι συνομιλητές αρχίσουν να μιλάνε πολύ για γκρίζες ζώνες και αποστρατιωτικοποίηση ενώ εμείς αρνούμαστε να συζητήσουμε καν για χωρικά ύδατα οχυρωμένοι πίσω από το νομικό δικαίωμα για επέκταση μέχρι 12 μίλια τότε οι διερευνητικές δεν θα έχουν πολύ μέλλον»!

Ο “πόλεμος” ιδεών καλά κρατεί στη ΝΔ…



 

Αλλά το καζάνι της οργής του ελληνικού λαού βράζει, από την εποχή που ο Πρωθυπουργός διόρισε στις 31 Ιουλίου 2019 την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ως Πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, προκειμένου να επιμεληθεί την Επέτειο Τιμής προς τους Έλληνες αγωνιστές των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821! Μια επιλογή εξόχως άστοχη, από τη στιγμή που η κ. Αγγελοπούλου και το επιτελείο της, κάνουν αυτό που θα ήταν το μόνο που αυτοί οι Έλληνες Επαναστάτες θα ζητούσαν σήμερα!

Να μην ντροπιάζονται οι ίδιοι και ο ανιδιοτελής Αγώνας τους για την Ελευθερία του Ελληνικού Έθνους από τον Οθωμανικό ζυγό!  

Αλλά από ότι φαίνεται η σημερινή κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσωπικά, δεν φαίνεται να νοιάζονται ιδιαίτερα για την Τιμή που πρέπει να αποδίδεται σε Έλληνες Ήρωες!

Αφού προ ημερών η κυβέρνηση ξέχασε να τιμήσει την 31η Ιανουαρίου 1996, ημέρα που θυσιάστηκαν τρία Ελληνόπουλα του Πολεμικού μας Ναυτικού (του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού), υπερασπιζόμενοι τις βραχονησίδες Ίμια του Αιγαίου μας, από την ένοπλη αμφισβήτηση της Ελληνικής θαλάσσιας κυριαρχίας, μήπως και παρεξηγηθούν οι Τούρκοι και δεν διεξαχθεί η δεύτερη συνάντηση διερευνητικών επαφών από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες Ελλάδος – Τουρκίας!

Αυτή η ντροπιαστική αμέλεια της κυβερνήσεως πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης στη ΝΔ! Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης άφησε στο twitter σαφείς αιχμές κατά του Πρωθυπουργού:  

«Το βράδυ των Ιμίων ήταν από τις στιγμές της Ιστορίας που κάποιοι ήταν ανεκτικοί σε μια μικρότερη Πατρίδα. Με τη θυσία τους, Βλαχάκος, Καραθανάσης, Γιαλοψός ύψωσαν εθνικό ανάστημα. Έθεσαν το όριο. Αντέξαμε και σήμερα βήμα-βήμα μεγαλώνουμε την Ελλάδα. Τους το χρωστάμε. Αθάνατοι»!

Να σημειώσουμε, ότι όπως λέγεται ο κ. Κυρανάκης ανήκει στον “πολιτικό στρατό” του Αντώνη Σαμαρά, όπως και πολλοί ακόμη από τους σημερινούς Βουλευτές της ΝΔ!

Κυοφορείται πολιτικό κόμμα Γιώργου Τράγκα;

Έτσι αντιλαμβανόμενος και πληροφορούμενος, ότι στη ΝΔ έχει δημιουργηθεί μεγάλο πολιτικό ρήγμα από τις τοποθετήσεις του Αντώνη Σαμαρά στα εθνικά ζητήματα, αλλά και εκ του γεγονότος, πως ο άλλος πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχει “βυθιστεί” σε μια περίεργη σιωπή, ωσάν να περιμένει κάτι για να αναλάβει πρωτοβουλίες, έγραψα την περασμένη Τρίτη:  

Καθημερινά αυξάνει η απογοήτευση του ελληνικού λαού προς τα σημερινά Κοινοβουλευτικά Κόμματα, αφού η πολυετής οικονομική κρίση των Μνημονίων συνεχίζεται και αυξάνεται από την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού! Ο επί μήνες εγκλεισμός της Κοινωνίας στα σπίτια της, η καταστροφή της επιχειρηματικότητας και του λιανεμπορίου, η συνεχιζόμενη κυβερνητική στόχευση για απαγόρευση της εισόδου του λαού στις Εκκλησίες και του εορτασμού της Αναστάσεως και των Χριστουγέννων, η επί της ουσίας κατάργηση των παρελάσεων στις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, η απαγόρευση συμμετοχής του ελληνικού λαού σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως καρναβάλια, αθλητικούς αγώνες κλπ., η τρομοκρατία περί της επιδημίας που δημιουργεί μια αντικοινωνική Κοινωνία, γενούν παραφροσύνη! 

Γι΄ αυτό είναι σίγουρο πως η ελληνική Κοινωνία κάποια στιγμή θα αντιδράσει! Περιμένοντας να στοιχηθεί πίσω από κάποιον που έστω και στιγμιαία θα την εκφράσει! Κάποιον που θα είναι απέναντι σε όλους αυτούς! Γιατί “ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται”!

Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση η πληροφορία, πως ο Γιώργος Τράγκας σκέπτεται να δημιουργήσει πολιτικό φορέα!

Από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά δήλωση του Γιώργου Τράγκα, “του έχει πάρει το μικρόφωνο από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς”, λόγω της αντιπολιτευτικής του ρητορείας! Όμως ο Γιώργος Τράγκας έχει δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πάντα σε όλα τα Μέσα. Επίσης η σημερινή ΝΔ έχει αποκοπεί τελείως από τη βάση της, που είναι η δεξιά! Ποιος λοιπόν πιστεύει πως αν ο Γιώργος Τράγκας δημιουργήσει πολιτικό φορέα δεν θα υπάρξει μεγάλο ρήγμα στα δεξιά της ΝΔ και όχι μόνο; Αφού πλέον οι συντηρητικοί ψηφοφόροι δεν ανήκουν μόνο στη ΝΔ;

Η ΝΔ που υπερασπίζεται τη “Συμφωνία των Πρεσπών” και που θέλει μια παρόμοια Συμφωνία και για το Αιγαίο Πέλαγος! Που ασπάζεται τις Σημιτικές λογικές και αντιλήψεις στα Ελληνοτουρκικά ζητήματα! Μια ΝΔ που ξεχνά την θυσία των τριών ηρώων μας στα Ίμια του Πολεμικού μας Ναυτικού (του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού)! Από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός δεν μπορεί πλέον να αντέξει άλλον έναν γενικό εγκλεισμό, όπως διατείνονται οι “”φωστήρες του Μαξίμου!

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις λοιπόν, που θα ταράξουν το υπάρχον σαθρό πολιτικό μας Σύστημα!

Ανήγγειλε νέο πολιτικό φορέα ο Νίκος Νικολόπουλος…

Ωστόσο αυτό το τεράστιο πολιτικό ρήγμα στη ΝΔ έρχεται να το αυξήσει, δημιουργώντας την αίσθηση πως το κυβερνών κόμμα θα βυθιστεί ως “Τιτανικός”, μια δημοσίευση εφημερίδας της Πάτρας “Αχαϊκή Πολιτεία”, η οποία έχει τίτλο:

“Νικολόπουλος: Σύντομα έρχεται η αναγγελία του νέου κόμματος. Ναι υπάρχει και αρχηγός, που δεν έχει πολιτευθεί στο παρελθόν”!

Στην δημοσίευση της Αχαϊκής εφημερίδας αναφέρεται πως οι διαβουλεύσεις για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά. Διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από τον χώρο της κεντροδεξιάς και της λεγόμενης “Καραμανλικής πτέρυγας”, αλλά που αυτό το πολιτικό άνοιγμα μπορεί να φτάσει μέχρι τις παρυφές της κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην Βουλευτής (Αχαΐας) της ΝΔ και Πρόεδρος σήμερα του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος”, απάντησε σε ερώτημα πως:

«Απέχουμε μικρό χρονικό διάστημα από τις επίσημες ανακοινώσεις. Η παράταξη που φτιάχνουμε έχει έναν κινηματικό χαρακτήρα και την συγκροτούν ελεύθεροι δημοκράτες, πατριώτες Έλληνες, που δεν συμβιβάστηκαν με την εξουσία, με τους οικονομικά ισχυρούς και με την αδικία ή με τα μνημόνια της γερμανικής κατοχής, ακόμα και την Σπιναλόγκα του κορωνοϊού»!

Επίσης ο κ. Νικολόπουλος – σύμφωνα με την Αχαϊκή εφημερίδα – δήλωσε πως υπάρχει αρχηγός, ο οποίος δεν έχει πολιτευθεί ποτέ! Είναι ασυμβίβαστος ως χαρακτήρας και όπως όλοι εμείς, έτσι κι εκείνος είναι πρώτα Έλληνας και μετά Ευρωπαίος. Αφού εμείς δεν ντρεπόμαστε να ασπαστούμε το Σταυρό και να κρατήσουμε ψηλά την Σημαία και τα λάβαρα του Γένους!      

Όμως το αποκαλυπτικό και συνάμα γαργαλιστικό, αφήνεται από την εφημερίδα να διαφανεί στη συνέχεια, πως δηλαδή, ενδεχομένως του νέου πολιτικού εγχειρήματος να ηγηθεί ο Αχαιός Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, με γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού τον Νίκο Καραχάλιο, που επί κυβερνήσεών Κώστα Καραμανλή είχε τις ίδιες αρμοδιότητες!

Αφήνει επίσης να εννοηθεί από την εφημερίδα, ότι του πολιτικού νέου φορέα θα συμμετέχουν, ο Ευάγ. Αντώναρος, ο Γ. Γιακουμάτος, ο Αργ. Ντινόπουλος, η Κ. Παπακώστα, ο Χρ. Ζώης και άλλοι.

Στο σημείο αυτό καταλήγει η Αχαϊκή εφημερίδα, πως, μένει να φανεί αν ποιοι εξ αυτών θα πλαισιώσουν ή όχι τον νέο πολιτικό φορέα!           

 


Πράξεις θέλουμε κύριε Αντώνη Σαμαρά…

Πάντως φαντάζει λογικότερο του νέου πολιτικού φορέα να ηγηθεί ο Γιώργος Τράγκας! Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει σχετικές επαφές! Θα παρακολουθούμε όμως τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε! Όπως και θα καταθέσουμε ελεύθερα και αδέσμευτα τις απόψεις μας, όταν και όποτε συσταθεί αυτός ο πολιτικός φορέας. Γιατί μπορεί να έχει εκ πρώτης όψεως αρκετά θετικά, αλλά ενδεχομένως να κρύβει και κάποια αρνητικά στοιχεία! 

Κλείνοντας θα ήθελα να απευθυνθώ στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και να τον ρωτήσω, γιατί δεν καταγγέλλει ευθέως την εχθρική πολιτική της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα; Ισχύει για εκείνον ακόμη του “Ουδείς αναμάρτητος” που είχε απευθύνει προς την Άγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο ως Πρωθυπουργός στην επίσημη συνάντηση στις 24 Αυγούστου του 2012;

Δεν έχει εθνική υποχρέωση με το πολιτικό κύρος του πρώην Πρωθυπουργού να στείλει επιστολή προς την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, τον ΟΗΕ και όπου αλλού, αναδεικνύοντας τα όσα κατάγγειλε στις δυο συνεντεύξεις του στις εφημερίδες “ΤΑ ΝΕΑ” και την “Καθημερινή”; 

Αναμένουμε από τον πρώην Πρωθυπουργό ουσιαστικές πράξεις και όχι άλλα βαρύγδουπα λόγια!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου