Κασιδιάρης για επεισόδια και σχέδιο διάλυσης του εθνικού ιστού της χώρας (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης για επεισόδια και σχέδιο διάλυσης του εθνικού ιστού της χώρας (Video)

  Ο αναρχικός που συνελήφθη για τα επεισόδια που έγιναν στη Ν. Σμύρνη, είχε συλληφθεί και για επίθεση στα γραφεία του κόμματος «Έλληνες για ...

 







Ο αναρχικός που συνελήφθη για τα επεισόδια που έγιναν στη Ν. Σμύρνη, είχε συλληφθεί και για επίθεση στα γραφεία του κόμματος «Έλληνες για τη πατρίδα»

 

Ακούστε όλη την παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη για τα τελευταία γεγονότα και για το σχέδιο διάλυσης του εθνικού ιστού της χώρας και της οικονομίας μας.


«Ο 22χρονος αναρχικός που συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη, είναι κατηγορούμενος και για επίθεση που πραγματοποιήθηκε με χρήση απειλών, έξω απ’ τα γραφεία του κόμματός μας στην οδό Κλεισθένους 17 στην Αθήνα, στις 17 Ιουλίου του 2020 (https://athens.indymedia.org/post/1606382/).» αναφέρει το Δελτίου τύπου του κόμματος.

 Παρακολουθήστε το βίντεο:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου