Σοβαρά επεισόδια σε δομή μεταναστών στη Κόρινθο, μετά την αυτοκτονία μετανάστη. Ανάρτησαν στο Tik tok τα επεισόδια που οι ίδιοι προκάλεσαν! (Video's) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σοβαρά επεισόδια σε δομή μεταναστών στη Κόρινθο, μετά την αυτοκτονία μετανάστη. Ανάρτησαν στο Tik tok τα επεισόδια που οι ίδιοι προκάλεσαν! (Video's)

  Οι μετανάστες που ζουν εντός των δομών του στρατοπέδου, έβαλαν φωτιές σε στρώματα και πετούσαν πέτρες σε αστυνομικούς και πυροσβέστες. Σ...

 






Οι μετανάστες που ζουν εντός των δομών του στρατοπέδου, έβαλαν φωτιές σε στρώματα και πετούσαν πέτρες σε αστυνομικούς και πυροσβέστες.


Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την άμεση καταστολή του φαινομένου.


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Κορίνθου (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ), όπου μέχρι κι αυτή την ώρα, οι παράνομοι μετανάστες, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των δομών του στρατοπέδου, έχουν βάλει φωτιά σε στρώματα και πετούν πέτρες  στους αστυνομικούς και πυροσβέστες.




 Νεαρός μετανάστης βρέθηκε νεκρός!

Ένας νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με αποτέλεσμα να εξεγερθούν οι περισσότεροι από 800 μετανάστες που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο βάζοντας φωτιές.

Πολύ σοβαρά, τα μεγαλύτερα σε έκταση επεισόδια από την ημέρα λειτουργίας του, σημειώθηκαν το απόγευμα στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου.

Χαρακτηριστικό της εξέγερσης ήταν ο μαύρος καπνός που λόγω της φοράς των ανέμων που έπνεαν το Σάββατο το μεσημέρι σκέπασαν τον ουρανό πάνω από την πόλη της Κορίνθου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι κρατούμενοι σε αυτό, βρήκαν νεκρό έναν συγκρατούμενό τους.

Τότε ξεκίνησε η εξέγερσή τους βάζοντας φωτιές στα στρώματά τους και πετώντας πέτρες στους Αστυνομικούς που πήγαν να τους ηρεμήσουν.

Μετά από 3 ώρες περίπου με την παρέμβαση ισχυρής Αστυνομικής δύναμης οι μετανάστες φαίνεται να ηρεμούν και να σταματούν τα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Νεκρός είναι ένας 24χρονος Τούρκος πρόσφυγας Κουρδικής καταγωγής ο οποίος φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κουρδόφωνης ιστοσελίδας PISHTI-NEWS, ο μετανάστης εντοπίστηκε νεκρός μέσα στις τουαλέτες του Κέντρου.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αιτία για το ξέσπασμα των επεισοδίων φαίνεται πως ήταν η αυτοκτονία μετανάστη που διέμενε στη δομή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη κουρδική ιστοσελίδα ενημέρωσης, ο μετανάστης κουρδικής καταγωγής έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα Σάββατο και εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες της δομής.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν κρατούμενος επί 16 μήνες στο Κέντρο
και περίμενε σήμερα να λάβει την απόφαση για τη λήξη της κράτησης του.
Ωστόσο οι αρχές τού επέδωσαν απόφαση για παράταση της κράτησής του.

Μετά το συμβάν επικράτησε ένταση στο Κέντρο, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι, μεταξύ άλλων, ορισμένοι μετανάστες επιτέθηκαν ακόμα και στο ασθενοφόρο που μετέβη στο σημείο.

Οι μετανάστες "ποσταραν" στο Tik tok τα επεισόδια που προκάλεσαν στο στρατόπεδο…

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έβαζαν φωτιες και έκαψαν τις εγκαταστάσεις στις οποίες τους φιλοξενεί ένα κράτος το οποίο δεν είναι υποχρεωμένο να το κάνει, οι μεταναστες στο στρατόπεδο, έχουν αναρτήσει κιόλας τα κατορθώματά τους στο τικ-τοκ και στο facebook. Ίσως καλύτερα, μήπως και τα δουν όλοι και αντιληφθούν το παιχνίδι που προσπαθεί να παίξει η ίδια η Τουρκία με το να ξεσηκώνει συχνά πυκνά τους μετανάστες εναντίον της Ελλάδας.

Φίλος αναγνώστης μας έστειλε άλλο ένα χαρακτηριστικό βίντεο.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου