Η θυσία του Μίκη Μάντακα και η σημερινή σημειολογία της - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η θυσία του Μίκη Μάντακα και η σημερινή σημειολογία της

  Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Ιδέα τού Εθνικισμού έχουν προσφέρει ποταμούς αίματος στην ιερή οδό τής πίστης, τού πολιτισμού, τής ανθρώπινης ...

 




Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Ιδέα τού Εθνικισμού έχουν προσφέρει ποταμούς αίματος στην ιερή οδό τής πίστης, τού πολιτισμού, τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τής εθνικής μας ταυτότητας.


Είναι ένας ηρωικός τρόπος αντίστασης ενάντια τόσο σε βαρβάρους όσο και σε τυράννους τού αντίχριστου και παρανοϊκού νεοταξισμού.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Τις περισσότερες φορές οι χειρότεροι εχθροί τής Εθνικής Ιδέας είναι οι εσωτερικοί τύραννοι που κλέβουν τα κλειδιά τού κάστρου τής λευτεριάς και απειλούν με αφανισμό την Φυλή προς όφελος των βαρβάρων τής παγκοσμιοποίησης. Και τότε έρχεται η ώρα των ηρώων σαν τον Μίκη Μάντακα να ορθώσουν το ανάστημά τους ως τείχος ενάντια στον εχθρό.

Βρισκόμαστε στην Ιταλία στα χρόνια τού μολυβιού και στη δεκαετία τού 1970. Η Αριστερά διαθέτει σημαντική κομματική παρουσία και η τρομοκρατική ισχύς των παρακρατικών μηχανισμών της απειλεί την ιταλική κοινωνία μα και την ελληνική ιδέα τής ευρωπαϊκής φυλετικής υπόστασης. Είναι οι αξίες, η ιστορία, ο πολιτισμός και η εθνική αυθυπαρξία που κινδυνεύουν από την λαίλαπα τού διεθνισμού που βαστάει όρθιο το σαθρό οικοδόμημα τής αστικής δημοκρατίας. Οι συγκρούσεις μεταξύ των αριστερών σωματοφυλάκων τού νεοταξισμού και των εθνικιστών υπερασπιστών τής εθνικής ακεραιότητας και τής κοινωνικής συνοχής μαίνονται σκληρές, με τούς εθνικιστές να δίδουν το αίμα τους στο βωμό τής λευτεριάς.

Στην Ιταλία οι Έλληνες σπουδαστές έχουν συστήσει τον Εθνικό Σύνδεσμο Ελλήνων Σπουδαστών Ιταλίας, τον γνωστό ΕΣΕΣΙ. Είχα την τιμή να πληροφορηθώ την ιστορία τού Συνδέσμου από τον αείμνηστο πολιτικό μου μέντορα Σπύρο Σταθόπουλο. Ελληνόπουλα με όρεξη και όνειρα πολλά για γνώση και αναγέννηση τής Πατρίδος, με αγάπη μεγάλη στο Ελληνικό Έθνος και προσήλωση στην σύγχρονη ανάδειξη τού ιστορικού του ρόλου με τα δικά τους χέρια, γνήσιοι Έλληνες Εθνικιστές και νεαροί βλαστοί τής Ελληνικής Φυλής επάνδρωναν τον ΕΣΕΣΙ. Και ανάμεσα στους βλαστούς αυτούς φλογερός πατριώτης κι αυτός με θυσιαστική ορμή ο Μιχάλης Μάντακας που είχε έρθει στην Ιταλία για να σπουδάσει την ιατρική επιστήμη.

Ο Μιχάλης όπως και άλλοι Έλληνες σπουδαστές τού ΕΣΕΣΙ είχε παράλληλη σχέση με το Πανεπιστημιακό Μέτωπο Εθνικιστικής Δράσης (FUAN) τού Movimento Soziale Italiano (MSI), τού Ιταλικού Κοινωνικού Κινήματος, δηλαδή τού εθνικιστικού κινήματος τής Ιταλίας. Το ΕΣΕΣΙ και το ιταλικό εθνικιστικό κίνημα είχαν γίνει ένα ενιαίο και αδιαίρετο σώμα για την προάσπιση τής Ελληνικής Ιδέας τού Εθνικισμού και την επίτευξη τού κοινού στόχου για την ανάδειξη τής Ευρώπης των Εθνών. Ο Μίκης Μάντακας, υπακούοντας στην αρχέγονη φωνή τού Ελληνισμού, υπήρξε ένας ανιδιοτελής εθνικιστής μαχητής που πίστευε με πάθος στην ηγετική θέση τού Ελληνικού Εθνικισμού ως μηχανισμού έκφρασης τής Ελληνικής Πατρίδος που γέννησε την Εθνική Ιδέα. Κι έτσι έδωσε το παρών από την πρώτη στιγμή στον αγώνα ενάντια στους εθνομηδενιστές για την αναγέννηση τής γνήσιας και πατροπαράδοτης εθνικιστικής Ελλάδος και τού ελληνόριζου ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Μια Ευρώπη που χτίστηκε επάνω στα θεμέλια τής Χριστιανικής Πίστης και τού Ελληνικού Πολιτισμού.

Τον Απρίλιο τού 1974 οι Ιταλόφωνοι Αριστεροί αποφάσισαν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο που δεν είχε καμία σχέση με την ανθρώπινη αξία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτές άλλωστε οι αρετές προϋποθέτουν την αγάπη στο Αίμα που σε γέννησε και η Αριστερά όπως και πάσα μορφή πολιτικού διεθνισμού δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις αρετές. Αριστεροί τρομοκράτες οπλισμένοι με βόμβες μολότοφ βάζουν φωτιά στο σπίτι τού τοπικού γραμματέα τού MSI στη Ρώμη που βρισκόταν στη συνοικία Primavale, με αποτέλεσμα το θάνατο δύο εκ των παιδιών του. Τα δολοφονικά χέρια εντοπίζονται από τις αστυνομικές αρχές και η δικαστική διαδικασία ξεκινάει.

Η Αριστερά όπως κάνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, προβαίνει σε μαζικές διαδηλώσεις και αναταραχές προκειμένου αφενός μεν να κάμψει το αγωνιστικό εθνικιστικό φρόνημα, αφετέρου δε να επηρεάσει το δικαστικό αποτέλεσμα υπέρ των τροφίμων της. Διαδικασία που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής έχει ζήσει με τη δολοφονία των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη όσο και με την φυλάκιση τού Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου και των συναγωνιστών μας αντί των σκευωρών τού συστήματος που έστησαν μια πολιτική δίωξη σε βάρος τού Ελληνικού Εθνικισμού.

Στις 24 Φεβρουαρίου 1975 αρχίζει στη Ρώμη η δίκη των αριστερών που δολοφόνησαν τα παιδιά τού γραμματέα τής τοπικής οργάνωσης τού ιταλικού εθνικιστικού κινήματος στη Ρώμη. Οι συγκεντρώσεις των αριστερών διαδηλωτών είναι έντονες και προκαλούν τραυματισμούς πολιτών και αστυνομικών. Την τέταρτη ημέρα οι Ιταλοί συναγωνιστές διαμαρτύρονται για την αδράνεια τής κυβέρνησης μπροστά στα επεισόδια. Οι αριστεροί εντείνουν τις προκλήσεις τους επιτιθέμενοι στους εθνικιστές. Στο δικαστήριο εμφανίζεται με αστυνομική συνοδεία ο βασικός κατηγορούμενος Λόλο. Ο Μιχάλης Μάντακας βρίσκεται μέσα στην αίθουσα μαζί με άλλα μέλη τού MSI. Το μεσημέρι τής 28ης Φεβρουαρίου 1975 το δικαστήριο διακόπτει τη συνεδρίαση και τα μέλη τού MSI μεταβαίνουν στα κεντρικά γραφεία τού κόμματος.

Εκεί μια ομάδα αριστερών επιχειρούν να εισβάλλουν στο κτήριο και βάζουν φωτιά στο διάδρομο πίσω από την κεντρική είσοδο με τη χρήση βομβών μολότοφ. Οι συναγωνιστές επιχειρούν να εγκαταλείψουν το κτήριο από την πλαϊνή είσοδο και δέχονται καταιγιστικούς δολοφονικούς πυροβολισμούς από τούς αριστερούς. Μια σφαίρα διαπερνάει το κρανίο τού Μάντακα και σφηνώνεται εσωτερικά τού δεξιού κροτάφου του. Τον μεταφέρουν πάλι πίσω στα γραφεία τού κόμματος σε αναμονή ενισχύσεων. Τελικά ο Μιχάλης Μάντακας αφήνει την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο τού νοσοκομείου Σάντος Σπιρίτος.  Δολοφόνος τού Μάντακα ήταν ο Αλβάρο Λογιακόνο, κομμουνιστής και κατόπιν μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών. Θα καταδικαστεί το 1981 σε κάθειρξη μόλις 16 χρόνων.

Το σχέδιο των νεοταξιτών παραμένει πάντα το ίδιο. Οι μεθοδεύσεις πάντα στοχεύουν στην εξάλειψη των εθνικών αντιστάσεων και τον αφανισμό τού Εθνικιστικού Κινήματος. Πλέον επιδιώκουν την διάλυση τής εθνικής παιδείας, την αντικατάσταση τής εθνικής κοινότητας από λαθροεισβολείς με την οικονομική και πολιτική σύμπραξη των διεθνιστών, την τρομοκράτηση των τοπικών κοινωνιών, την ταυτόχρονη κατάργηση τού χριστιανισμού και τής εθνικής ταυτότητας με όπλα τον κορονοϊό αλλά και τις γεωπολιτικές συγκρούσεις. Η θυσία τού Μιχάλη Μάντακα είναι τραγικά επίκαιρη και επιβάλλεται η δικαίωση τού αγώνα που έδωσε ο αδερφός μας με τίμημα την ίδια τη ζωή του. Η σύγκρουση πλέον φτάνει στην κορύφωσή της. Ο Εθνικιστικός μας Αγών δίδεται εκ νέου για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Δίδεται για την οριστική επικράτηση τής Θείας Αλήθειας και τού Πολιτισμού ενάντια στην αλλοτρίωση που επιδιώκει ο αντίχριστος σιωνιστικός νεοταξισμός.

Θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες, Ορθόδοξοι και Εθνικιστές. Θέλουμε να αναγεννήσουμε τον Ελληνικό Πολιτισμό μας. Θέλουμε να διατηρηθεί αλώβητη η ελληνική οικογένεια, να διοικηθεί το κράτος από τις Εθνικές μας Δυνάμεις, να μείνει όρθια η Ελληνική Φυλή και η ελληνογέννητη Ευρώπη των Εθνών να συντρίψει τούς νεοταξίτες υπηρέτες τής σατανικής παγκοσμιοποίησης. Κάθε λαός να τειχιστεί έχοντας στην κεφαλή τής εξουσίας τούς Εθνικιστές Μαχητές του. Και η Ελλάς για μια ακόμη φορά θα ανοίξει τον δρόμο με την αποτίναξη των μισελλήνων και την οικοδόμηση μιας μεγάλης και ισχυρής Πατρίδος με το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα στην εξουσία και την πρωτοπορία τού αγώνα, με τον πιστό ελληνικό λαό και τον ένδοξο ελληνικό στρατό στο πλευρό μας. Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού έρχεται. Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Μίκης Μάντακας, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου