Αγγλία: Αν νομίζετε ότι οι περιορισμοί θα λήξουν τον Ιούνιο και θα επανέλθετε στη κανονικότητα χωρίς πισωγύρισμα, γελιέστε! Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ήδη προσλαμβάνει «Covid Αστυνομικούς» από 1η Ιουλίου! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αγγλία: Αν νομίζετε ότι οι περιορισμοί θα λήξουν τον Ιούνιο και θα επανέλθετε στη κανονικότητα χωρίς πισωγύρισμα, γελιέστε! Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ήδη προσλαμβάνει «Covid Αστυνομικούς» από 1η Ιουλίου!

  Αυτή τη στιγμή προκηρύσσουν σύμβαση για «Covid Αστυνομικούς» ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2021. Γιατί η...

 



Αυτή τη στιγμή προκηρύσσουν σύμβαση για «Covid Αστυνομικούς» ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2021. Γιατί η Βρετανική κυβέρνηση προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση, εφόσον επίσημα η ζωή πρόκειται να επιστρέψει στην κανονικότητα στις 21 Ιουνίου;


Παρόλο που οι αρχές μπορεί να παραχωρήσουν κάποια μορφή ελευθερίας μετά την 21η Ιουνίου, η κάλυψη του προσώπου και η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν πρόκειται να σταματήσουν σύντομα. Βεβαίως και εδώ στην Ελλάδα, μάταια πανηγυρίζουν οι ευκολόπιστοι Έλληνες για την πρόσκαιρη «ελευθερία» που προσφέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη...


Πηγή: Humans Are Free

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση


Το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι διαδήλωσαν στο Λονδίνο επειδή μπορούν να δουν αυτό που έρχεται σε σχέση με εκατομμύρια άλλους που δεν μπορούν. Μπορούν να δουν ότι οι ελευθερίες τους υπονομεύονται με το πρόσχημα της αποτροπής της εξάπλωσης του υποτιθέμενου Covid-19. Συμμετείχαν σε μια πορεία για την ελευθερία σας και την ελευθερία των παιδιών σας, η οποία δεν αναφέρθηκε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, επειδή είναι πολύ απασχολημένα με το τι είδους ταπετσαρία έχει τοποθετήσει ο Πρωθυπουργός στον αριθμό 10 της Downing Street.


Πολλοί άσκησαν κριτική σε όσους συμμετείχαν στη διαμαρτυρία επειδή μπορούν τώρα να κάθονται έξω από μια παμπ στο κρύο και προφανώς μέχρι τις 21 Ιουνίου του τρέχοντος έτους όλα τα δικαιώματα και οι ελευθερίες που απολάμβαναν πριν από τον Μάρτιο του 2020 θα αποκατασταθούν πλήρως.

Κάνουν μεγάλο λάθος

Παρόλο που οι αρχές μπορεί να παραχωρήσουν κάποια μορφή ελευθερίας μετά την 21η Ιουνίου, η κάλυψη του προσώπου και η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν πρόκειται να σταματήσουν σύντομα.

Μπορείτε επίσης να ξεχάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές χωρίς περιορισμούς. Αλλά είναι αναμφίβολο ότι η νέα περιορισμένη "ελευθερία" των Βρετανών θα είναι βραχύβια, λόγω της εγγυημένης σκ**τοθύελλας που πρόκειται να προσγειωθεί σε αυτές τις ακτές μόλις επιστρέψει το φθινόπωρο.

Φυσικά, δεν θα πιστέψετε μόνο τον λόγο μας, οπότε γιατί να μην πιστέψετε τις βρετανικές κυβερνήσεις; Καθώς αυτή τη στιγμή προκηρύσσουν σύμβαση για "Covid Αστυνομικούς" ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2021.


Η σύμβαση για την παροχή των Covid marshals δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο εύρεσης συμβάσεων των κυβερνήσεων στις 26 Απριλίου 2021 και έχει καταληκτική ημερομηνία την 14η Μαΐου. Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά το Hertfordshire County Council και αναφέρει ότι η αξία της είναι από 0 έως 3 εκατομμύρια λίρες.

Παρεμπιπτόντως, αυτά είναι και χρήματα των φορολογουμένων.

Η σύμβαση πρόκειται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2022.

Το κομητειακό συμβούλιο του Hertfordshire δηλώνει ότι αναζητά έναν πάροχο για την παροχή 60 αστυνόμων Covid σε δέκα περιοχές μέσω της κομητείας.

Το όραμά τους για τους αστυνόμους Covid είναι να "συνεχίσουν την παροχή υπηρεσιών προς τους κατοίκους του Hertfordshire", που ισχύει από τον Νοέμβριο του 2020.

Γιατί θα πρέπει να συνεχίσουν να την εφαρμόζουν αν η ζωή πρόκειται να επιστρέψει στην κανονικότητα στις 21 Ιουνίου;

Μία από τις αρμοδιότητες των αστυνόμων του Covid περιλαμβάνει την "παροχή πρακτικής υποστήριξης για την υποβοήθηση και την ενθάρρυνση της συμμόρφωσης".

Συμμόρφωση με τι..;;;

Θα επιστρέψουμε στην "κανονικότητα" στις 21 Ιουνίου θυμηθείτε, το είπε ο Μπόρις. Το συμβούλιο λέει ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσω μιας "προσέγγισης με βάση τις πληροφορίες".

Αυτό που πραγματικά εννοούν είναι: "Θα ενεργείτε βάσει πληροφοριών που λαμβάνονται από όσους έχουν πέσει στην παγίδα του αφηγήματος και έχουν μετατραπεί σε άθλιους χαφιέδες".

Ελεύθεροι μέχρι τις 21 Ιουνίου..;;; Αφήστε τα αυτά…

Αυτό δεν θα τελειώσει μέχρι να το καταφέρουμε όλοι μαζί.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου