Απίστευτος εκβιασμός για εμβολιασμό σε νησί της Καραϊβικής: Μόνο εμβολιασμένα άτομα μπορούν να επιβιβαστούν σε σκάφη εκκένωσης, για να σωθούν από το ηφαίστειο του νησιού του Αγίου Βικεντίου. Καταλαβαίνεις τι έρχεται; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απίστευτος εκβιασμός για εμβολιασμό σε νησί της Καραϊβικής: Μόνο εμβολιασμένα άτομα μπορούν να επιβιβαστούν σε σκάφη εκκένωσης, για να σωθούν από το ηφαίστειο του νησιού του Αγίου Βικεντίου. Καταλαβαίνεις τι έρχεται;

  Παγκόσμιος εκβιασμός της Νέας Τάξης. Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το μακρινό νησί, είναι ο προπομπός για το τι μας περιμένει. Κινδυνεύουν να...

 




Παγκόσμιος εκβιασμός της Νέας Τάξης. Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το μακρινό νησί, είναι ο προπομπός για το τι μας περιμένει. Κινδυνεύουν να πεθάνουν και δεν τους σώζουν, αν πρώτα δεν δεχθούν να εμβολιαστούν! Αυτό είναι έγκλημα! Πιστεύεις ακόμα ότι αυτό το κάνουν για το καλό σου;


Οι κάτοικοι του Αγίου Βικεντίου που δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του Covid απαγορεύτηκε να μπουν σε κρουαζιερόπλοια εκκένωσης μετά από δύο ηφαιστειακές εκρήξεις στο νησί της Καραϊβικής, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.


Πηγή: Dailymail

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Ο πρωθυπουργός του Αγίου Βικεντίου Ράλφ Γκονσάλβες είπε ότι μόνο άτομα που έχουν κάνει εμβόλια Covid-19 μπορούν να εκκενώσου το νησί. Τα κρουαζιερόπλοια είχαν εθελοντικά προσφερθεί για να εκκενωθεί το νησί από τους κατοίκους μετά τις δύο ηφαιστειακές εκρήξεις. Το La Soufriere στο νησί St. Vincent της Καραϊβικής ξέσπασε την Παρασκευή μετά από προειδοποιήσεις τους τελευταίους μήνες. Το ηφαίστειο ξέσπασε για δεύτερη φορά μόλις έξι ώρες μετά την αρχική έκρηξη, αλλά ήταν μικρότερο από το πρώτο. 

Περίπου 16.000 άνθρωποι βρίσκονται στη διαδικασία εκκένωσης των σπιτιών τους σε «κόκκινες ζώνες» καθώς το νέφος της τέφρας αυξάνεται 10 χιλιόμετρα. Το σεισμικό κέντρο του Πανεπιστημίου των Δυτικών Ινδιών προειδοποίησε ότι θα μπορούσαν να συμβούν εκρήξεις τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Τα γειτονικά έθνη στέλνουν προμήθειες επείγουσας βοήθειας όπως βρεφικές κούνιες και αναπνευστικές μάσκες.

Παρά ταύτα, ο πρωθυπουργός του Αγίου Βικεντίου ανακοίνωσε ότι μόνο οι κάτοικοι του νησιού της Καραϊβικής που έχουν λάβει τους εμβολιασμούς Covid-19 θα εκκενώσουν το νησί μετά τις δύο εκρήξεις από το ηφαίστειο La Soufriere.

Το ηφαίστειο στο ανατολικό νησί της Καραϊβικής του Αγίου Βικεντίου ξέσπασε για δεύτερη φορά καθώς χιλιάδες κάτοικοι διατάχθηκαν να το εκκενώσουν.

Νωρίτερα σήμερα, ο οργανισμός διαχείρισης έκτακτης ανάγκης του νησιού Nemo έγραψε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι η πλειονότητα της χώρας αντιμετώπισε διακοπές ρεύματος ως αποτέλεσμα ενός άλλου εκρηκτικού γεγονότος.

Στο twitter του έγραψε: «Μαζική διακοπή ρεύματος μετά από ένα άλλο εκρηκτικό γεγονός στο ηφαίστειο La Soufriere. Αστραπές, βροντές και βουητές. Η πλειοψηφία της χώρας είναι εκτός ισχύος και καλύπτεται από στάχτη. " 





Όμως, μετά από αυτές τις εικόνες καταστροφής, μιλώντας χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο πρωθυπουργός του Αγίου Βικεντίου Ράλφ Γκονσάλβες, επιβεβαίωσε ότι μόνο εκείνοι που είχαν εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού θα επιτρέπεται να επιβιβάζονται σε κρουαζιερόπλοια που είχαν προσφερθεί να εκκενώσουν τους κατοίκους.

 «Ο επικεφαλής ιατρός θα εντοπίζει τα άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί, ώστε να τα φέρουμε στο πλοίο», δήλωσε ο Γκονσάλβες σε  δημοσιογράφους .

 «Εκείνοι που έχουν εμβολιαστεί, [ο επικεφαλής ιατρός] μπορούν να τους κάνουν να πάνε στο πλοίο», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, αλλά που θα εμβολιαστούν, δεν θα τους στείλατε αμέσως μετά τον εμβολιασμό», λόγω πιθανών παρενεργειών όπως «ερεθισμός στο κεφάλι, ξέρετε πώς είναι αυτό», είπε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού  Υγείας του ΠΟΥ , μόνο 10.805 κάτοικοι του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων έλαβαν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

Ο Άγιος Βικέντιος καλύφθηκε με ένα λεπτό στρώμα τέφρας και μια μυρωδιά «έντονης θείου» κρέμασε στον αέρα το Σάββατο, μια μέρα μετά το γειτονικό ηφαίστειο ξέσπασε θεαματικά μετά από δεκαετίες αδράνειας.

Θορυβώδεις εκρήξεις προήλθαν από το ηφαίστειο, με στέγες, αυτοκίνητα και δρόμους να έχουν επικάλυψη τέφρας στο Κίνγκσταουν, την πρωτεύουσα του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων. Τα βίντεο από τον Saint Vincent έδειξαν ένα τοπίο φάντασμα.

Την Παρασκευή, το CruiseRadio.net ανέφερε ότι δύο κρουαζιερόπλοια είχαν φτάσει στο μικρό νησί για να σώσουν τους κατοίκους του, προσθέτοντας ότι τρία άλλα ήταν στο δρόμο.

Η Αγία Λουκία, η Γρενάδα, η Αντίγκουα και τα Μπαρμπάντος δέχτηκαν τη λήψη εκκένων από την περιοχή της καταστροφής, με την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι αυτοί θα έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του ιού του, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια COVID-19.

Ο Άγιος Βικέντιος και οι Γρεναδίνες, όπου ζουν πάνω από 100.000 άνθρωποι, δεν έχουν βιώσει ηφαιστειακή δραστηριότητα από το 1979, όταν μια έκρηξη προκάλεσε ζημιά περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Πριν από αυτό, το La Soufriere ξέσπασε το 1902 και σκότωσε περισσότερα από 1.000 άτομα.



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου