Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Νεαρή 22-χρονη Ισραηλινή ΝΕΚΡΗ Μετά Τη Λήψη Του Πειραματικού mRNA Εμβολίου της Pfizer κατά της COVID-19...σε μια χώρα που είναι το πρώτο "πειραματόζωο"...

«Η κατάσταση της επιδεινωνόταν μπροστά στα μάτια τους και κανείς, απλώς κανείς δεν σήκωσε ούτε ένα χέρι να πεί, δεν λαμβάνει φροντίδα». Η ...«Η κατάσταση της επιδεινωνόταν μπροστά στα μάτια τους και κανείς, απλώς κανείς δεν σήκωσε ούτε ένα χέρι να πεί, δεν λαμβάνει φροντίδα».


Η οικογένεια της Shirel Hilel (επίσης μερικές φορές γράφεται Shirel Halal) μήνυσε το νοσοκομείο όπου πέθανε, ισχυριζόμενη ότι δεν έλαβε την κατάλληλη θεραπεία.


Άρθρο του Brian Shilhavy

Πηγή: Health Impact News

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση


Οι Times του Ισραήλ αναφέρουν ότι ένα 22χρονο κορίτσι πέθανε από μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός, δύο εβδομάδες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης της πειραματικής ένεσης mRNA Pfizer.

Η οικογένεια της Shirel Hilel (επίσης μερικές φορές γράφεται Shirel Halal) μήνυσε το νοσοκομείο όπου πέθανε, ισχυριζόμενη ότι δεν έλαβε την κατάλληλη θεραπεία.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ των Ισραηλινών που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά όλα είχαν αντιμετωπιστεί με επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών σε πιο σοβαρή κατάσταση από τη Hilel.

Η οικογένεια μιας νεαρής ισραηλινής γυναίκας που πέθανε από καρδιακή φλεγμονή μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19 κατηγόρησε το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για το θάνατό της.

Η Shirel Hilel, 22 ετών, έλαβε τη δεύτερη δόση εμβολίου πριν από δύο εβδομάδες, δήλωσε η αδελφή της Nofar στο ειδησεογραφικό κανάλι 13, σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα. Αργότερα ανέφερε ότι αισθάνεται αδιαθεσία και είπε ότι βιώνει μυϊκό πόνο.

«Της είπα,« πάρε [ένα παυσίπονο]. Καμία βοήθεια..;; Αύριο πήγαινε στο γιατρό», είπε η Nofar.

Ωστόσο, η κατάσταση της Hilel επιδεινώθηκε και άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνέει και να πονά στο στήθος της και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Ziv της Safed.

Στο νοσοκομείο, ο Hilel διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός, κατάσταση, που όπως δήλωσε το αγόρι της Eyal , ο γιατρός είπε ότι συγκρίνεται με έναν  πρησμένο ώμο.

«Είπα εντάξει, τρεις, τέσσερις ημέρες ή μια εβδομάδα. Θα είμαι μαζί της όσο χρειάζεται », είπε ο Eyal.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ των Ισραηλινών που έλαβαν και τις δύο δόσεις εμβολιασμού, αλλά όλα είχαν αντιμετωπιστεί επιτυχώς, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών σε πιο σοβαρή κατάσταση από τη Hilel.

Η Hilel μεταφέρθηκε τελικά στη μονάδα καρδιακής περίθαλψης, όπου η οικογένειά της ισχυρίστηκε ότι δεν παρακολουθήθηκε επαρκώς από το προσωπικό του νοσοκομείου.

«Κοίταξα την οθόνη, είδα τις αναπνοές. Το μόνιτορ χτυπούσε και κανείς δεν πλησίαζε», είπε η Nofar Hilel.

Δύο ημέρες αργότερα, είπε, η αδελφή της κατέρρευσε.

«Ετοιμάστηκα γρήγορα και είπα: «Θα πάω [στο νοσοκομείο] για να δω τι μπορούμε να σώσουμε ». Πέντε λεπτά αργότερα μας κάλεσαν και μας ανακοίνωσαν τον θάνατο της», είπε η Nofar.

Πρόσθεσε: «Η κατάσταση της επιδεινωνόταν μπροστά στα μάτια τους και κανείς, απλώς κανείς δεν σήκωσε ούτε ένα χέρι να πεί, δεν λαμβάνει φροντίδα».

Ένας δικηγόρος της οικογένειας είπε ότι οι συγγενείς της Hilel προτίθενται να αναλάβουν νομική δράση εναντίον του νοσοκομείου.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στους Times of Israel .

Η αδελφή της Shirel Hilel, Nofer και ο φίλος της Eyal, έδωσαν συνέντευξη στο Channel 13 στο Ισραήλ. Είναι στα εβραϊκά, αλλά μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ιστότοπο ειδήσεων Bitchute ή στο Channel 13 .

Όπως έχει αναφέρει προηγουμένως το Health Impact News , ο Binyamin Netanyahu του Ισραήλ έχει συνάψει συμφωνία με την Pfizer για να εμβολιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στον ισραηλινό πληθυσμό με τις πειραματικές λήψεις mfNA COVID της Pfizer. Δείτε:

Ως αποτέλεσμα, το Ισραήλ εμβολίασε γρήγορα το υψηλότερο ποσοστό του πληθυσμού του από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και ως αποτέλεσμα οι θάνατοι στις περισσότερες ηλικιακές ομάδες αυξήθηκαν.

Το Ισραήλ ήταν επίσης το πρώτο έθνος που επέβαλε το «διαβατήριο εμβολιασμού COVID» ως προαπαιτούμενο για να επιτρέπεται στους εμβολιασμένους να κάνουν ορισμένες δραστηριότητες στο Ισραήλ.

Όσοι αρνούνται να λάβουν τα πειραματικά εμβόλια, απευθύνουν έκκληση στον Κόσμο για να τους βοηθήσουν στον αγώνα τους.

Οι Ισραηλινοί φωνάζουν στον κόσμο για να σταματήσουν τα υποχρεωτικά εμβόλια COVID καθώς η αγωγή τους υποβάλλεται στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης

Δείτε το βίντεο εδώ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code