«ΒΟΜΒΑ» από το Υπουργείο Υγείας Καναδά: Μάσκες μίας χρήσης βρέθηκαν να περιέχουν μία τοξική ουσία που μοιάζει με Αμίαντο και καταστρέφει τους πνεύμονες. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«ΒΟΜΒΑ» από το Υπουργείο Υγείας Καναδά: Μάσκες μίας χρήσης βρέθηκαν να περιέχουν μία τοξική ουσία που μοιάζει με Αμίαντο και καταστρέφει τους πνεύμονες.

  Δυνητικά τοξικές μάσκες που διανέμονται σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς στο Κεμπέκ του Καναδά...! Οι μάσκες SNN200642 που χρησιμοποιού...

 







Δυνητικά τοξικές μάσκες που διανέμονται σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς στο Κεμπέκ του Καναδά...!


Οι μάσκες SNN200642 που χρησιμοποιούνταν σε ολόκληρο τον Καναδά σε σχολικές μονάδες δεν είχαν δοκιμαστεί ποτέ για την ασφάλεια τους ή την αποτελεσματικότητα τους. Αλήθεια στην Ελλάδα έχει  διενεργηθεί  ποτέ κάποιος αντίστοιχος έλεγχος ασφαλείας;


Πηγή: Natural News

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του Ethan Huff 

 

Το Υπουργείο Υγείας του Καναδά (Health Canada) εξέδωσε μια προειδοποίηση για μάσκες προσώπου μίας χρήσης μπλε και γκρι, οι οποίες περιέχουν μια ουσία που μοιάζει με αμίαντο και σχετίζεται με την «πρώιμη πνευμονική τοξικότητα».

Οι μάσκες SNN200642, οι οποίες κατασκευάζονται στην Κίνα και πωλούνται και διανέμονται από μια εταιρεία με έδρα το Κεμπέκ που ονομάζεται  Métallifer, ήταν μέρος του σχεδίου ανοίγματος των δημοσίων σχολείων του Καναδά. Οι μαθητές, είπαν, ότι έπρεπε να τις φορούν στην τάξη για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κορονοϊού Wuhan (Covid-19).

Το Health Canada, ωστόσο, ανακάλυψε κατά την προκαταρκτική εκτίμηση κινδύνου ότι οι μάσκες περιέχουν μικροσκοπικά σωματίδια γραφενίου (graphene) τα οποία, όταν εισπνέονται, θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες.

«Το Graphene είναι ένα ισχυρό, πολύ λεπτό υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των μασκών, αλλά μπορεί να είναι επιβλαβές για τους πνεύμονες όταν εισπνέεται και μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνια προβλήματα υγείας», ανέφερε το CBC News .

Εδώ και λίγο καιρό, ορισμένοι εκπαιδευτικοί ημερήσιας εκπαίδευσης είχαν εκφράσει υποψίες για τις μάσκες, οι οποίες έκαναν τα παιδιά να αισθάνονται σαν να καταπίνουν μαλλιά της γάτας ενώ τις φορούσαν. Γνωρίζουμε τώρα ότι αντί για τα μαλλιά της γάτας, τα παιδιά εισπνεύσουν το ισοδύναμο του αμιάντου όλη την ημέρα.

«Εάν έχετε αυτό το είδος μάσκας σε απόθεμα, σας ζητάμε να σταματήσετε να τα διανέμετε και να τα διατηρείτε σε ασφαλές μέρος τώρα», ανέφερε σε μια οδηγία η επαρχιακή κυβέρνηση, η οποία εστάλη στα υπουργεία παιδείας, οικογενειών και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Καναδά.

Οι μάσκες προσώπου δεν είναι ούτε ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές

Όπως αποδεικνύεται, οι μάσκες SNN200642 που χρησιμοποιούνταν σε ολόκληρο τον Καναδά σε σχολικές αίθουσες δεν είχαν δοκιμαστεί ποτέ για την ασφάλεια τους ή την αποτελεσματικότητα τους. Ο Patrick Baillargeon, ο οποίος προΐσταται στο Τμήμα Εργαστηριακών Προμηθειών  του Κεμπέκ, λέει ότι εξαιτίας αυτών των ευρημάτων,  οι μάσκες δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν χρησιμοποιηθεί.

Οι κίνδυνοι που συνδέονται με την εισπνοή σωματιδίων γραφενίου είναι απαράδεκτοι, πρόσθεσε, και οι Καναδοί - και όλοι οι άλλοι, για αυτό το θέμα - θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως τη χρήση των μασκών.

«Ζητάμε λοιπόν από όλους τους πελάτες μας να ελέγξουν αν τις έχουν στην κατοχή τους», έγραψε ο Baillargeon σε ένα έγγραφο του, αποκαλύπτοντας περαιτέρω ότι κατά τη στιγμή της απόκτησης και της διανομής τους, οι μπλε και γκρι μάσκες μίας χρήσης δεν συμμορφώνονταν με τους κυβερνητικούς κανονισμούς .

Τα σχολεία και άλλες εγκαταστάσεις τις υιοθέτησαν λόγω των φόβων που περιβάλλουν τον κινέζικο ιό, αλλά αυτή η κατεπείγουσα αντιδραστική ανταπόκριση προκαλεί τώρα άλλα προβλήματα με τη μορφή πνευμονικών βλαβών.

«Τώρα επαληθεύουμε εάν κάποια από αυτές τις μάσκες παραμένει στα σχολεία και τα κέντρα μας», αναφέρεται σε μια επιστολή που έστειλε η σχολική επιτροπή του Lester B. Pearson στους γονείς όλων των εκτεθειμένων παιδιών.

«Τυχόν αχρησιμοποίητες μάσκες θα επιστραφούν στην αποθήκη μας, ενώ περιμένουμε περαιτέρω οδηγίες από την κυβέρνηση.»

Τον Δεκέμβριο, η κυβέρνηση του Κεμπέκ είχε διανείμει αυτές τις τοξικές μάσκες σε περισσότερα από 15.000 παιδικά κέντρα σε όλη την επαρχία. Καμία από τις μάσκες δεν πληρούσε τα πρότυπα ασφαλείας και παραγγέλθηκε αργότερα να μην χρησιμοποιούνται πλέον.

Ένα άλλο παρόμοιο στυλ μίας μάσκας μίας χρήσης, γνωστό ως MC9501, αποσύρθηκε επίσης από την αγορά σε ολόκληρο τον Καναδά αφού κρίθηκε ότι δεν ήταν ασφαλής. Έχουν διανεμηθεί έως και 31,1 εκατομμύρια τοξικές μάσκες από αυτήν τη γραμμή παραγωγής προτού η κυβέρνηση συνειδητοποιήσει ότι είναι ακατάλληλες για χρήση.

«Δεν θα έπρεπε όλα αυτά τα πράγματα να δοκιμαστούν ΠΡΙΝ ακόμη φύγουν από το εργοστάσιο…;;; » ρώτησε ένας σχολιαστής του CBC News, εκφράζοντας την οργή του για την πράξη της κυβέρνησης βασισμένη στη προσέγγιση «δρούμε τώρα, σκεφτόμαστε αργότερα» για τον μετριασμό της γρίπης του Wuhan .

Άλλοι ζήτησαν τα πέσουν κεφάλια των υπευθύνων για το φιάσκο, καθώς και άμεσο τέλος σε κάθε επιβολή χρήση μάσκας προσώπου, καθώς οι μάσκες οποιουδήποτε είδους είναι τόσο άχρηστες όσο και επιβλαβείς ανεξάρτητα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τους.

«Το να αναγκάζεις ένα παιδί να φορέσει μια τοξική μάσκα προσώπου είναι κακοποίηση παιδιών », έγραψε κάποιος. «Ελπίζω να ακολουθήσουν αγωγές».

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

CBC.ca

NaturalNews.com

Σημ.: Αλήθεια στην Ελλάδα έχει  διενεργηθεί  ποτέ και από ποιόν, έλεγχος Ασφαλείας και Αποτελεσματικότητας στη πληθώρα των καταστροφικών ,όπως έχει αδιαμφισβήτητα επιστημονικά τεκμηριωθεί για την υγεία  των πολιτών, μασκών που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην αγορά..;;;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου