Ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης καταγγέλλει λυσσαλέα αντίδραση του συστήματος στις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν από...κορωνοϊό! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης καταγγέλλει λυσσαλέα αντίδραση του συστήματος στις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν από...κορωνοϊό!

  Γιατι το σύστημα τις τρέμει τις νεκροψίες; Το ίδιο έλεγε και ο ιατροδικαστής κ. Ματσάκης. «Σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκο...

 



Γιατι το σύστημα τις τρέμει τις νεκροψίες; Το ίδιο έλεγε και ο ιατροδικαστής κ. Ματσάκης.


«Σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκοσμίως αφού ουδέποτε ήταν προϋπόθεση της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής η προηγούμενη γνώση των στοιχείων της νοσηλείας ή των υποκειμένων εν γένει νοσημάτων των νεκρών. Δηλαδή, θα αλλάξουν τα συμπεράσματα της νεκροψίας από το ένα ή το άλλο δεδομένο του ιατρικού φακέλου;»


Τις απίστευτες καταγγελίες για όσα ακατανόητα συμβαίνουν, αυτή τη φορά με τη διενέργεια νεκροψιών, καταγγέλλει σε νέο άρθρο του φωτιά ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Στο τέλος του άρθρου, το οποίο ακολουθεί, εμείς απλώς θα θυμίσουμε τι είχε πει ο Κύπριος ιατριδικαστής κ. Ματσάκης, ο οποίος επίσης είχε εκφράσει την άποψη ότι ««Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να μην γίνονται νεκροψίες ότι ο νεκρός είχε κορωνοϊό, καθώς ο ιατροδικαστής μπορεί να προφυλαχθεί. Πλέον γνωρίζουμε ότι είναι μια ίωση του αναπνευστικού.». Ακολουθεί το άρθρο φωτιά του κ. Αντωνιαδη:


«ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ!!!

-ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ,

ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΤΡΩΝ !!!!!!

ΑΝ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ,

Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ,

ΘΑ ΜΗΝΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ,

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,

ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!

Δεν θα είναι η πρώτη μου φορά...

ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ, ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ :

Κυριολεκτικά ό,τι να 'ναι...

ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ,

ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ !!!!!!

Την ώρα αυτή καταθέτουν Σμαράγδα και Δημήτρης στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, κατόπιν των απίστευτων παλινωδιών του Πανεπιστημίου και της διευθύντριας του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Χαράς Σπηλιωπούλου, παλινωδίες και απίστευτες καταστάσεις στις οποίες συμμετέχει και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αφού εστάλη στο Πανεπιστήμιο η εντολή για την διενέργεια των δύο νεκροψιών-νεκροτομών και εκλήθη κανονικά ο τεχνικός σύμβουλος από την Θεσσαλονίκη, και περίμενε την Παρασκευή από το πρωί μέχρι τις 2 για να συμμετάσχει υπό την ιδιότητά του στις νεκροψίες, ξαφνικά “ανακάλυψαν” στο Πανεπιστήμιο ότι τους έλειπαν τα στοιχεία των ιατρικών φακέλων...

Η δικαιολογία αυτή είναι για δύο λόγους απαράδεκτη.

Αφενός, εάν ήταν ουσιαστική, θα είχαν τεθεί οι ιατρικοί φάκελοι ως προϋπόθεση για την κλήση του τεχνικού συμβούλου. Αυτός όμως εκλήθη κανονικά, μετέβη στο Πανεπιστήμιο και περίμενε μέχρι τις 2 το μεσημέρι, χωρίς να τεθεί ζήτημα ιατρικών φακέλων. Ώστε είναι προφανές ότι ήταν πρόσχημα το οποίο αγωνιωδώς αναζητούσαν, και αφού είχαν δει και τα σώματα των νεκρών και προφανώς διαπίστωσαν, και από την πρώτη αυτή ματιά, τι τους περιμένει.

Αφετέρου, σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκοσμίως αφού ουδέποτε ήταν προϋπόθεση της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής η προηγούμενη γνώση των στοιχείων της νοσηλείας ή των υποκειμένων εν γένει νοσημάτων των νεκρών. Δηλαδή, θα αλλάξουν τα συμπεράσματα της νεκροψίας από το ένα ή το άλλο δεδομένο του ιατρικού φακέλου; Απλά, θα συνεκτιμηθούν αυτά ώστε συνδυαστικά να εξαχθούν τα τελικά συμπεράσματα για τις πραγματικές αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατο κάθε φορά.

Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, θα έχω προφανώς και άλλα πολλά να σας γράψω...

Και έχουμε την ίδια ώρα τον Πύργο και την Πάτρα.

Διαβάσατε χθες τι έγινε στον Πύργο με τον δυστυχή Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος ήταν επί 21 μέρες υποσιτισμένος, εν μέσω της κλασικής απαράδεκτης και αντιφατικής ενημέρωσης που είχε η οικογένεια για την πορεία της νοσηλείας του, με πληθώρα μηνυμάτων μεταξύ του Νίκου με την αδελφή του, καταδικαστικά για το νοσοκομείο, και λίγο πριν την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, με 99 οξυγόνο, όπως αποδεικνύεται με μήνυμα του Νίκου με φωτογραφία από τις ενδείξεις, ανακοινώθηκε στην οικογένεια ότι έπεσε ξαφνικά το οξυγόνο στο 70 και διασωληνώθηκε, και λίγο πριν την παρά την διασωλήνωσή του μεταφορά του στο Ρίο με την σύμφωνη γνώμη του διευθυντή της εκεί κλινικής, ανακοινώθηκε στην μητέρα ότι πέθανε, για να διαπιστώσει εν συνεχεία η οικογένειά του από το ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου ότι ο άνθρωπός τους ζούσε όταν ανακοινώθηκε στην μητέρα του ότι πέθανε. Και ότι στην πραγματικότητα πέθανε μία ώρα μετά, και αφού είχε ματαιωθεί η μεταφορά του στο Ρίο.

Από χθες ήταν φανερό ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και η προϊσταμένη της Αγγελική Τσιόλα, αντιδρούσε στην νεκροψία-νεκροτομή.

Και σήμερα, η αδελφή του Νίκου πήγε στην Πάτρα και παρέλαβε το έγγραφ της Αγγελικής Τσιόλα προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, με το οποίο ζητά από την Εισαγγελία Πατρών να μην διατάξει νεκροψία-νεκροτομή.

Οι λόγοι;

Διαβάστε και φρίξτε :

-Επικαλείται το έγγραφο του Ε.Ο.Δ.Υ. με το οποίο απαγορεύονται οι νεκροψίες λόγω της φοβερής και τρομερής πανδημίας, του φοβερού, τρομερού και φονικού ιού, και την αδυναμία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας να διενεργεί νεκροψίες σε νεκρούς κόβιντ, γιατί δεν παρέχει, λέει, ο χώρος του νεκροτομείου τα εχέγγυα για την ασφαλή διενέργεια νεκροψίας σε περιστατικά θανάτων με κόβιντ, επικαλείται δε ενδεικτικά έλλειψη εξαερισμού, ενώ, λέει, μετά από μία τέτοια νεκροψία θα πρέπει, λέει, να αποκλειστεί όλη η περιοχή του Πανεπιστημίου !!!

Προφανώς σήμερα που μιλάμε, εδώ στην Αθήνα, Μετροπόλιταν, Βιοκλινική και Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου, θα πρέπει να παραμένουν αποκλεισμένα, μετά τα περιστατικά πανώλης που τους έτυχαν. Έτσι, για να θυμηθώ κάτι τελευταίο...

Απίστευτα πράγματα !!!

Τι δουλειά έχει η άθλια οδηγία του Ε.Ο.Δ.Υ., με μία ποινική διαδικασία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας;;;

Και πώς τότε έγιναν οι νεκροψίες στην Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη;;;

Και πού πήγε εκείνο το τριήμερο μετά τον θάνατο, οπότε δεν μεταδίδει ο νεκρός;

Αυτό το τριήμερο δεν περίμενε και ο εισαγγελέας στην Κατερίνη για να γίνει η νεκροψία;

Γιατί δεν ζητάει η καλή μας ιατροδικαστής το ίδιο; Να γίνει μεν η νεκροψία αλλά μετά την παρέλευση του τριημέρου;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ !!!!!!!!!

Και πώς δεν είπαν τα ίδια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών;;; Αλλά είπαν τα άλλα τα απίστευτα περί ιατρικών φακέλων και κουραφέξαλα.

Ό,τι να 'ναι...

Αλλά έχει και συνέχεια.

Στο κάτω κάτω της γραφής, τι λέει μωρέ και αυτή η οικογένεια, οι μηνυτές;Διαμαρτύρεται εκεί γιατί δεν τον τάιζαν καλά, δεν τον φρόντιζαν και κάτι τέτοια. Δεν αρκεί ο ιατρικός φάκελος, όπως έγινε, λέει, και στο Μεσολόγγι σε μία άλλη περίπτωση. Έτσι, αορίστως. Ό,τι να ναι.

Λες και η οικογένεια διαμαρτύρεται γιατί δεν ήταν καλό το φαγητό και δεν τον φρόντιζαν τον άνθρωπό τους στο ξενοδοχείο που έμεινε στις διακοπές του !!!

Όχι απίστευτα, απλώς :

ΤΡΑΓΙΚΑ !!!!!!!!!

Αφήστε που γράφει ότι η αδελφή του Νίκου δεν αμφισβητεί το πιστοποιητικό θανάτου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν καταγγέλλει ότι σε αυτό αναγράφεται ως ώρα θανάτου μεταγένεστερη από αυτήν της ανακοίνωσης του θανάτου από το νοσοκομείο, κατά τα λοιπά η αδελφή του Νίκου δεν το αμφισβητεί !!!!!!!!!

Λ Ο Ι Π Ο Ν :

ΩΣ ΕΔΩ :

ΟΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ,

ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!!!!

Και η αλήθεια θα αποδειχθεί...»


Στο σημείο αυτό θα υπενθυμίσουμε μια συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ο οποίος μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι «Εξέτασα άνθρωπο που πέθανε λίγο μετά το εμβόλιο και δεν μπορώ να αποκλείσω ότι έφυγε από παρενέργειες».

Σε εκείνη τη συνέντευξη μεταξύ άλλων είχε τονίσει ότι:

«Δεν χρειάζεται να τυλίγεται το νεκρό σώμα με ζελοφάν. Δεν χρειάζεται να λαμβάνονται για τα νεκρά σώματα αυτά τα αυστηρά μέτρα!»

«Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να μην γίνονται νεκροψίες ότι ο νεκρός είχε κορωνοϊό, καθώς ο ιατροδικαστής μπορεί να προφυλαχθεί. Πλέον γνωρίζουμε ότι είναι μια ίωση του αναπνευστικού.»

«Έχω πολλές καταγγελίες που μου λένε ότι συγγενείς τους έκαναν το εμβόλιο και πέθαναν μετά από τρεις ή πέντε ημέρες. Ποιος ξέρει αν το εμβόλιο επιτάχυνε το θάνατο....!»

«Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η κύρια αιτία θανάτου σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ο κορωνοϊός.  Πολλοί που καταχωρήθηκαν ότι πέθαναν από κορωνοιό, δεν πέθαναν από αυτό και δεν είχαν στην αρχή ούτε τη δυνατότητα οι συγγενείς να προχωρήσουν σε νεκροψία για να υπάρξει αποδεικτικό στοιχείο...!»

Ολόκληρη η συνέντευξη του εδώ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Στο FB του κυρίου ΑΝΤΩΝΙΆΔΗ
    έχει μία ανάρτηση από το νοσοκομείο της ΝΊΚΑΙΑΣ. ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΩΝ ΩΡΏΝ.

    ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΈΝΑΝ ΠΑΠΠΟΎ ΓΥΜΝΌ ΚΑΙ ΔΕΜΈΝΟ....
    .

    ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΟ ΘΈΜΑ ΑΥΤΌ.
    ΕΓΏ ΔΕΝ ΈΧΩ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ...
    ΕΊΝΑΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ....
    ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΈΤΑΙ ΦΎΛΛΟ

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου