Γιατί ανεβαίνει το κόμμα Κασιδιάρη – Aποκαλύψεις για οικονομία, εμβόλια, εκλογές (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιατί ανεβαίνει το κόμμα Κασιδιάρη – Aποκαλύψεις για οικονομία, εμβόλια, εκλογές (Video)

  Η. Κασιδιάρης: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτή τη στιγμή, είναι ο βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων, την ίδια ώρα που ο Μηταράκης ανοίγει νέα ...

 





Η. Κασιδιάρης: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτή τη στιγμή, είναι ο βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων, την ίδια ώρα που ο Μηταράκης ανοίγει νέα hot spots»


Ακολουθεί το Δελτίο τύπου του κόμματος και το βίντεο:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παπαχελάς στο ΣΚΑΪ (29/03): «Θα ξαναζήσουμε μέρες του 2012. Η ψήφος της νεολαίας και όσων έχουν καταστραφεί οικονομικά, αλλάζει το πολιτικό σκηνικό».

Το Εθνικό Κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ηλία Κασιδιάρη, αγκαλιάζεται από το πιο ζωντανό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Όλες οι προβλέψεις μας για την οικονομία, τη δημόσια υγεία και τα εμβόλια, επαληθεύτηκαν πλήρως.

Αποκαλύψεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ. Οικονομική κατάρρευση και πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο. Στηρίξτε τους «ΕΛΛΗΝΕΣ», τη μόνη γνήσια εθνική φωνή: www.ellhnes.net.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου