Γηροκομεία στο Σικάγο του Κεντάκι αναφέρουν μολύνσεις COVID-19 μεταξύ ηλικιωμένων και υπαλλήλων που εμβολιάστηκαν... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γηροκομεία στο Σικάγο του Κεντάκι αναφέρουν μολύνσεις COVID-19 μεταξύ ηλικιωμένων και υπαλλήλων που εμβολιάστηκαν...

  Οι πληροφορίες ήρθαν μέσω των εβδομαδιαίων εκθέσεων θνησιμότητας και θνησιμότητας CDC. Σύμφωνα με το CDC, δεν εντοπίστηκε «δευτερογενής με...

 



Οι πληροφορίες ήρθαν μέσω των εβδομαδιαίων εκθέσεων θνησιμότητας και θνησιμότητας CDC. Σύμφωνα με το CDC, δεν εντοπίστηκε «δευτερογενής μετάδοση που σχετίζεται με τις εγκαταστάσεις» μεταξύ των περιπτώσεων.


Αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας στο Σικάγο και το Κεντάκι έχουν εντοπίσει δεκάδες ηλικιωμένους νοσηλευόμενους και υπαλλήλους σε εξειδικευμένες νοσηλευτικές εγκαταστάσεις που βρέθηκαν θετικοί στη COVID-19, περισσότερες από δύο εβδομάδες μετά τον πλήρη εμβολιασμό τους κατά του ιού, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.


Πηγή: Bostonglobe.com

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Σύμφωνα με μια έκθεση, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Σικάγου - μέσω συστηματικής εξέτασης τον Φεβρουάριο - εντόπισε έναν φιλοξενούμενο νοσηλευτικής εγκατάστασης που μολύνθηκε περισσότερο από 14 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης.

Τότε εμφανίστηκαν περισσότερες περιπτώσεις

"Μεταξύ 627 ατόμων με λοίμωξη SARS-CoV-2 σε 75 SNF [εξειδικευμένες νοσηλευτικές εγκαταστάσεις] από την έναρξη των κλινικών εμβολιασμού, 22 μολύνσεις SARS-CoV-2 εντοπίστηκαν μεταξύ 12 νοσηλευομένων και 10 μελών του προσωπικού σε 15 εγκαταστάσεις" περισσότερες από δύο εβδομάδες "μετά λαμβάνουν τη δεύτερη δόση εμβολίου », ανέφερε η έκθεση.

Και, σύμφωνα με το CDC, δεν εντοπίστηκε «δευτερεύουσα μετάδοση που σχετίζεται με εγκαταστάσεις» μεταξύ των περιπτώσεων. Το έγγραφο ανέφερε ότι 14 από τα 22 άτομα ήταν ασυμπτωματικά, δύο κάτοικοι νοσηλεύτηκαν και ένας πέθανε.

Ωστόσο, το CDC τόνισε επίσης ότι οι κάτοικοι και οι υπάλληλοι των γηροκομείων «συνιστώνται» να εμβολιαστούν ως ομάδα προτεραιότητας.

Τα γηροκομεία, ανέφεραν η έκθεση, "θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στον εμβολιασμό και να ακολουθήσει τις συνιστώμενες πρακτικές πρόληψης και ελέγχου μόλυνσης από COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων περιορισμών εργασίας, απομόνωσης, καραντίνας, δοκιμών κατοίκων και μελών του προσωπικού και χρήση προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού"

Σε χωριστή έκθεση που εκδόθηκε την Τετάρτη, το CDC ανέφερε ότι 18 πλήρως εμβολιασμένοι κάτοικοι και τέσσερις εμβολιασμένοι υπάλληλοι σε ένα νοσοκομείο του Κεντάκι μολύνθηκαν με το COVID-19 κατά τη διάρκεια εστίας στην εγκατάσταση νωρίτερα αυτό το έτος.

Το CDC δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της επιδημίας, η οποία περιελάμβανε μια νέα παραλλαγή ιών στην περιοχή, «οι μη εμβολιασμένοι κάτοικοι και το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης (HCP) είχαν 3,0 και 4,1 φορές τον κίνδυνο μόλυνσης όπως και οι εμβολιασμένοι κάτοικοι και το HCP».

Το εμβόλιο, ανέφερε η έκθεση, ήταν 86 τοις εκατό προστατευτικό έναντι «συμπτωματικής ασθένειας μεταξύ των κατοίκων» και 87% αποτελεσματικό μεταξύ του προσωπικού.

«Ο εμβολιασμός των κατοίκων του SNF και του HCP είναι απαραίτητος για τη μείωση του κινδύνου για συμπτωματικό COVID-19, καθώς συνεχίζεται η εστίαση στις πρακτικές πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων», δήλωσε το CDC.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου