Η.Π.Α: Οι γερουσιαστές του Όρεγκον καλούν σε έρευνα σχετικά με την πιθανή στατιστική χειραγώγηση του COVID-19 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η.Π.Α: Οι γερουσιαστές του Όρεγκον καλούν σε έρευνα σχετικά με την πιθανή στατιστική χειραγώγηση του COVID-19

  Ανησυχίες σχετικά με τη μέτρηση και την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου COVID-19, η οποία σύμφωνα με τους γερουσιαστές είναι ε...

 



Ανησυχίες σχετικά με τη μέτρηση και την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου COVID-19, η οποία σύμφωνα με τους γερουσιαστές είναι ελλιπής.


Οι γερουσιαστές του Όρεγκον Kim Thatcher και Dennis Linthicum, αμφότεροι οι Ρεπουμπλικανοί, ζήτησαν από τον εν ενεργεία εισαγγελέα των ΗΠΑ Scott E. Asphaug να ξεκινήσει μια μεγάλη ένορκη έρευνα για τη μέτρηση των στατιστικών στοιχείων του COVID-19 από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC ) και των Τροφίμων και τη Διοίκηση Φαρμάκων (FDA).


Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Η Θάτσερ και ο Λίνθικουμ υπέβαλαν την αναφορά με επιστολή ( pdf ) στις 16 Αυγούστου αφού συγκέντρωσαν υπογραφές από 1.718 Όρεγκονες και 53.032 Αμερικανούς.

Στην αναφορά, οι γερουσιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με τη μέτρηση και την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου COVID-19, συμπεριλαμβανομένων θανάτων και τραυματισμών.

Οι νομοθέτες δήλωσαν ότι ένας πληροφοριοδότης, υπό ορκωτή μαρτυρία, είπε ότι τα δεδομένα που αναφέρονται στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων του CDC για τα εμβόλια ενδέχεται να έχουν υποτιμηθεί με συντελεστή πέντε.

Όσον αφορά τη διάγνωση του COVID-19 μέσω ευρέως χρησιμοποιούμενων δοκιμών PCR, οι γερουσιαστές είπαν ότι η ρύθμιση του CDC και του FDA για μια συγκεκριμένη παράμετρο δοκιμής-το όριο του κύκλου-δημιούργησε «ψευδώς θετικά που οδήγησαν σε διογκωμένο αριθμό περιπτώσεων COVID, νοσηλείες και θανάτους .. "

Ο επιδημιολόγος του Χάρβαρντ, Δρ Μάικλ Μίνα, δήλωσε στους New York Times τον Αύγουστο του 2020 ότι δοκιμές με πολύ υψηλό όριο μπορεί να ανιχνεύσουν όχι μόνο ζωντανούς ιούς αλλά και γενετικά θραύσματα. Η Μίνα πρότεινε να οριστεί η διακοπή στους 30 κύκλους ή λιγότερο.

Η Θάτσερ εξέφρασε την ανησυχία της για το κατώφλι του κύκλου των 28 κατά τη δοκιμή εμβολιασμένων ατόμων. Σύμφωνα με την αναφορά, μια χαμηλή διακοπή είναι πιθανό να "εξαλείψει τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα και έτσι να μειώσει τον αριθμό των" σημαντικών "περιπτώσεων εμβολίων".

Η Θάτσερ και η Λίνθικουμ είπαν ότι συμβουλεύτηκαν μεγάλες ομάδες γιατρών, επιδημιολόγων και ιολόγων για το θέμα της στατιστικής αναφοράς για τον COVID-19.

«Επιπλέον, ανησυχούμε βαθιά ότι η επιστημονική βιβλιογραφία συνεχίζει να παρέχει εμπειρικές αποδείξεις ότι υπάρχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες και στρατηγικές διαχείρισης για λοιμώξεις από COVID, αλλά δεν διατίθενται στους Αμερικανούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη», συνέχισε η επιστολή.

Το Stand for Health Freedom (SHF), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βοήθησε στην αναφορά, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η αναφορά υποβλήθηκε ένα μήνα πριν από τη δημόσια δημοσίευση για την «προστασία των εμπλεκομένων».

Η SHF ανέφερε επίσης μια μελέτη του Μαρτίου 2020 ( pdf ) που ισχυριζόταν ότι το CDC υπογράμμισε υπερβολικά τον COVID-19 ως την αιτία θανάτου κατά τη σύνταξη των στατιστικών του, ενώ παράκαμψε [πολλαπλούς ομοσπονδιακούς νόμους] στη διαδικασία.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου