Ηνωμένο Βασίλειο: Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι Αντιπροσώπευαν το 82% των Θανάτων του Covid-19 και το 66% των Νοσηλειών κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ηνωμένο Βασίλειο: Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι Αντιπροσώπευαν το 82% των Θανάτων του Covid-19 και το 66% των Νοσηλειών κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα.

  Τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε ο νέος Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Health Security Agency) σχετικά με τις ...

 



Τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε ο νέος Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Health Security Agency) σχετικά με τις νοσηλείες και τους θανάτους από το Covid-19 δείχνουν ότι τα...τσιμπήματα κατά της Covid-19 δεν φαίνεται να λειτουργούν.


Σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων πρέπει να απαντηθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λόγω του γεγονότος ότι οι νοσηλείες και οι θάνατοι από το Covid-19 αυξάνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού, ενώ οι νοσηλείες και οι θάνατοι μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού συνεχίζουν να μειώνονται.

 

Πηγή: THE EXPOSÉ

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η "Έκθεση επιτήρησης του εμβολίου Covid-19 - Εβδομάδα 43" (‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 43’) δημοσιεύθηκε από τον Οργανισμό Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (πρώην Δημόσια Υγεία της Αγγλίας- ΡΗΕ) την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 και δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλειών για το Covid-19 μεταξύ 27 Σεπτεμβρίου και 24 Οκτωβρίου αφορούσε τον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό.


Ο πίνακας 3 της έκθεσης δείχνει ότι ο αριθμός των ατόμων που προσήλθαν στην επείγουσα περίθαλψη με Covid-19 και κατέληξαν σε διανυκτέρευση σε νοσοκομείο και οι οποίοι δεν ήταν εμβολιασμένοι ήταν 2.832, ενώ άλλοι 305 ήταν μερικώς εμβολιασμένοι και 5.124 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Δηλαδή, μεταξύ 27 Σεπτεμβρίου και 24 Οκτωβρίου, το 66% των ατόμων που νοσηλεύτηκαν με Covid-19 ήταν εμβολιασμένοι, ενώ το 34% ήταν μη εμβολιασμένοι.

Ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία δυστυχώς δεν αντικατοπτρίζονται στον αριθμό των θανάτων από Covid-19, διότι ενώ η πλειοψηφία ήταν και πάλι μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, η διαφορά μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ήταν πολύ μεγαλύτερη.


Ο πίνακας 4 της έκθεσης δείχνει ότι ο αριθμός των ατόμων που πέθαναν εντός 28 ημερών από θετικό αποτέλεσμα τεστ για το Covid-19 και δεν είχαν εμβολιαστεί ήταν μόλις 487, ενώ άλλοι 88 είχαν εμβολιαστεί μερικώς, αλλά το συγκλονιστικό ποσοστό των 2.185 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ 27 Σεπτεμβρίου και 24 Οκτωβρίου, το 82,4% των ατόμων που πέθαναν με Covid-19 ήταν εμβολιασμένοι, ενώ μόλις το 17,6% δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων πρέπει να απαντηθούν λόγω του γεγονότος ότι οι νοσηλείες και οι θάνατοι από το Covid-19 αυξάνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού, ενώ οι νοσηλείες και οι θάνατοι μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού συνεχίζουν να μειώνονται.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου