Η Iνδική τηλεόραση αποκαλύπτει πώς η Pfizer εκφοβίζει και εκβιάζει χώρες για τα εμβόλια κατά του COVID – Οι Απελπισμένες χώρες αναγκάζονται να κάνουν ταπεινωτικές παραχωρήσεις. Όλα αυτά για το «καλό» σου... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Iνδική τηλεόραση αποκαλύπτει πώς η Pfizer εκφοβίζει και εκβιάζει χώρες για τα εμβόλια κατά του COVID – Οι Απελπισμένες χώρες αναγκάζονται να κάνουν ταπεινωτικές παραχωρήσεις. Όλα αυτά για το «καλό» σου...

  Μεταξύ άλλων...η Pfizer μπορεί να κυνηγήσει κρατικά περιουσιακά στοιχεία για να εξασφαλίσει την αποζημίωσή της ενώ διατηρεί το δικαίωμα ν...

 





Μεταξύ άλλων...η Pfizer μπορεί να κυνηγήσει κρατικά περιουσιακά στοιχεία για να εξασφαλίσει την αποζημίωσή της ενώ διατηρεί το δικαίωμα να φιμώνει τις κυβερνήσεις...!


«Τα συμβόλαια προσφέρουν μια σπάνια ματιά στη δύναμη που έχει αποκτήσει μια φαρμακευτική εταιρεία να φιμώνει κυβερνήσεις, να στραγγαλίζει την προσφορά, να μετατοπίζει τον κίνδυνο και να μεγιστοποιεί τα κέρδη της στη χειρότερη κρίση δημόσιας υγείας του αιώνα».

 

Πηγή: The Gateway Pundit

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το WION Gravitas, μια δημοφιλής εκπομπή υψηλής τηλεθέασης στην Ινδία που φέρνει στους τηλεθεατές ειδήσεις και συζητήσεις για ταυτόχρονα θέματα και σε όλο τον κόσμο, εξέθεσε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο πώς η Pfizer εκφοβίζει και εκβιάζει χώρες για τις ενέσεις και ακολουθεί ανελέητη γραμμή στην προσπάθεια της για περισσότερα κέρδη.

Μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται Public Citizen απέκτησε ένα εμπιστευτικό μη επεξεργασμένο συμβόλαιο της Pfizer για ορισμένες από τις διαπραγματεύσεις της. Τα συμβόλαια δείχνουν πώς η Pfizer μπορεί να εμποδίζει τις χώρες να μιλούν για τις συμβάσεις της, να μπλοκάρει τις δωρεές εμβολίων, να αλλάζει μονομερώς τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης και να απαιτεί δημόσια περιουσιακά στοιχεία ως εγγύηση.

"Τα συμβόλαια προσφέρουν μια σπάνια ματιά στη δύναμη που έχει αποκτήσει μια φαρμακευτική εταιρεία να φιμώνει κυβερνήσεις, να στραγγαλίζει την προσφορά, να μετατοπίζει τον κίνδυνο και να μεγιστοποιεί τα κέρδη της στη χειρότερη κρίση δημόσιας υγείας του αιώνα", ανέφερε η Public Citizen.

Ο παρακάτω πίνακας είναι ένα παράδειγμα των χωρών στις οποίες η Pfizer έχει συμβόλαια.


Η παρουσιάστρια του Gravitas, Palki Sharma Upadhyay, δήλωσε ότι οι απελπισμένες χώρες αναγκάζονται να κάνουν ταπεινωτικές παραχωρήσεις στην Pfizer. Ανακάλυψαν ορισμένες σοβαρές αποκαλύψεις. Ακολουθούν τα 6 βασικά σημεία σχετικά με τις συμβάσεις της Pfizer που αποκαλύφθηκαν.

  1. Η Pfizer διατηρεί το δικαίωμα να φιμώνει τις κυβερνήσεις - Η Pfizer φιμώνει τις κυβερνήσεις μέσω των συμβολαίων της. Έχει αναγκάσει τις χώρες να μην μιλούν για τις συμφωνίες που συνάπτει για πλάνα.
  2. Η Pfizer ελέγχει τη διανομή των ενέσεων - Η Pfizer ελέγχει τις δωρεές των ενέσεων, όχι η χώρα που τις αγοράζει. Η Pfizer θα αποφασίσει πού θα πάνε οι ενέσεις.
  3. Η Pfizer εξασφάλισε για τον εαυτό της μια "παραίτηση από την πνευματική ιδιοκτησία" - Εάν η Pfizer κατηγορηθεί για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, οι κυβερνήσεις θα πληρώσουν όχι η εταιρεία.
  4. Ιδιωτικοί διαιτητές, όχι δημόσια δικαστήρια, αποφασίζουν μυστικά για τις διαφορές - Εάν υπάρχουν διαφορές, ιδιωτικοί διαιτητές και όχι δημόσια δικαστήρια θα αποφασίζουν γι' αυτές
  5. Η Pfizer μπορεί να κυνηγήσει κρατικά περιουσιακά στοιχεία - Η Pfizer μπορεί να κυνηγήσει κρατικά περιουσιακά στοιχεία για να εξασφαλίσει την αποζημίωσή της.
  6. Η Pfizer αποφασίζει για βασικές αποφάσεις - Η Pfizer αποφασίζει το χρονοδιάγραμμα παράδοσης και άλλα.

Μπορείτε να διαβάσετε την εμπεριστατωμένη ανάλυση για κάθε στοιχείο στον ιστότοπο της Public Citizen ή να κατεβάσετε την πλήρη έκθεση από εδώ.

Το βίντεο από το κανάλι WION έχει πλέον συγκεντρώσει 36 χιλιάδες likes και σχεδόν 7 χιλιάδες σχόλια στο Youtube. Παραδόξως, το Youtube δεν έχει διαγράψει ακόμη το βίντεο ή δεν έχει απαγορεύσει το κανάλι τους.

Εμείς ανεβάσαμε ένα αντίγραφο του βίντεο στο λογαριασμό μας στο Rumble. Παρακολουθήστε το εδώ:





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου