Ατζέντα αποπληθυσμού - Οι Περισσότερο εμβολιασμένες χώρες υποφέρουν από μια αλματώδη αύξηση μη αναμενόμενης θνησιμότητας... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ατζέντα αποπληθυσμού - Οι Περισσότερο εμβολιασμένες χώρες υποφέρουν από μια αλματώδη αύξηση μη αναμενόμενης θνησιμότητας...

  Έχετε παρατηρήσει πώς τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να καλύψουν την ξαφνική αύξηση της θνησιμότητας; «Τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα απ...

 



Έχετε παρατηρήσει πώς τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να καλύψουν την ξαφνική αύξηση της θνησιμότητας;


«Τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών στις ΗΠΑ δείχνουν ότι από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού με το Covid-19 στις ΗΠΑ, οι θάνατοι λόγω "μη φυσιολογικών κλινικών ευρημάτων που δεν ταξινομούνται αλλού" έχουν αυξηθεί εκθετικά σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από τον εμβολιασμό με το Covid-19...»

 

Πηγή: ΤΗΕ EXPOSÉ

Γράφει ο Mike Whitney

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό η επόμενη φάση να περιλαμβάνει θάνατο σε κλίμακα που θα επισκιάσει τους μέχρι σήμερα ισχυρισμούς για «θανάτων από τον Covid-19». Ο Δρ. Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer


Ερώτηση- Γιατί η θνησιμότητα στη Σκωτία είναι υψηλότερη το 2021 από ό,τι το 2020;

Απάντηση- Επειδή πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι. Και ο λόγος που πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι είναι επειδή περισσότεροι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Με άλλα λόγια, υπάρχει σύνδεση μεταξύ της αύξησης της θνησιμότητας και του εμβολίου Covid-19.

Ερώτηση- Δεν μπορείτε να το αποδείξετε αυτό.

Απάντηση: Έχετε δίκιο, δεν μπορώ. Οι αποδείξεις είναι όλες έμμεσες. Αλλά είναι αδιάσειστα, παρ' όλα αυτά. Για παράδειγμα, η αύξηση της θνησιμότητας δεν συμβαίνει μόνο στη Σκωτία. Συμβαίνει σε πολλές από τις χώρες που ξεκίνησαν μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού νωρίτερα μέσα στο έτος. Σε όλες παρατηρείται σημαντική αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι κάνουν διαφορετικά το 2021 από ό,τι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια;

Ερώτηση: Καταλαβαίνω πού θέλετε να καταλήξετε, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχετε αρκετά στοιχεία για να τεκμηριώσετε την άποψή σας.

Απάντηση: Εντάξει, τότε πες μου εσύ: Γιατί πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι το 2021 απ' ό,τι το 2020; Και, να έχετε υπόψη σας, η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες δεν είναι απλώς λίγο αυξημένη, αλλά καταρρίπτει τον μέσο όρο των πέντε ετών. Δείτε αυτή την πρόσφατη δημοσίευση από τον Alex Berenson στο Substack:

Η Σκωτία είναι εμβολιασμένη κατά 87% σε ενήλικες- οι εβδομαδιαίοι θάνατοι είναι τώρα 30% πάνω από το κανονικό

   Οι εβδομαδιαίοι θάνατοι είναι τώρα 30% πάνω από το κανονικό

   Οκτ 14, Αυτό είναι από το Covid-19 Daily Dashboard της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας:

   "Οι 315 υπερβολικοί θάνατοι που καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεύουν αύξηση 30% σε σχέση με τον πενταετή μέσο όρο πριν από την πανδημία για αυτή την εποχή του έτους. Αυτό σηματοδοτεί την 20ή συνεχόμενη εβδομάδα με υπερβολικούς θανάτους πάνω από τον πενταετή μέσο όρο και την υψηλότερη από την εβδομάδα που έληξε στις 10 Ιανουαρίου 2021".

   Ακόμα και αν εξαιρεθούν οι θάνατοι από το Covid ήταν σχεδόν 20% πάνω από το κανονικό για την πιο πρόσφατη εβδομάδα και η τάση είναι αυξητική". ("Η Σκωτία είναι 87% εμβολιασμένη σε ενήλικες- οι εβδομαδιαίοι θάνατοι είναι τώρα 30% πάνω από το κανονικό", Alex Berenson Substack)

Ερώτηση- Αλλά πώς μπορείτε να οικοδομήσετε μια υπόθεση με βάση δεδομένα από μία μόνο χώρα; Είναι γελοίο.

Απάντηση- Αλλά δεν είναι μόνο η Σκωτία. Ο ίδιος κανόνας ισχύει για πολλές από τις χώρες που ξεκίνησαν εκστρατείες εμβολιασμού νωρίτερα μέσα στο έτος. Ακολουθούν περισσότερα από τον Berenson:

   Προσθέστε τη Γερμανία - το πολυπληθέστερο έθνος της Ευρώπης - στις χώρες που βλέπουν ασυνήθιστα υψηλή συνολική θνησιμότητα που ΔΕΝ σχετίζεται με το Covid.

   Τον Σεπτέμβριο, η Γερμανία ανέφερε σχεδόν 78.000 θανάτους, περισσότερο από 10 τοις εκατό υψηλότερο από τον αναμενόμενο αριθμό, δήλωσαν οι δημογράφοι της γερμανικής κυβέρνησης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

   Τύπος: "Στοιχεία θνησιμότητας (στη Γερμανία) τον Σεπτέμβριο του 2021: 10% πάνω από τη μέση τιμή των προηγούμενων ετών". ("Δεν είναι μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο- οι θάνατοι από όλες τις αιτίες τρέχουν τώρα επίσης πολύ πάνω από το κανονικό στη Γερμανία (80% των ενηλίκων είναι πλήρως εμβολιασμένοι)", Alex Berenson Substack)

Και μετά υπάρχει αυτό είναι από το λογαριασμό του Data Analyst στο Twitter (δείτε τα διαγράμματα):

Data Analysis @Data_is_Louder

-

   Oκτώβριος 26

   Μυστήριο COVID Η Δανία, η Φινλανδία και η Νορβηγία οι υπερβολικοί θάνατοι είναι υψηλότεροι από ό,τι στη χειρότερη επιδημία του Covid. Αυτοί οι μυστηριώδεις υπερβολικοί θάνατοι συνέβησαν σε χρονική σύνδεση με την εξάπλωση του εμβολιασμού.

Δανία -- "5 μήνες στη σειρά το 2021 έσπασε το ρεκόρ 10ετίας για τους ανθρώπους που πεθαίνουν από όλες τις αιτίες.....Covid-19 θάνατοι κοντά στο μηδέν κατά την ίδια περίοδο".

Το ίδιο ισχύει και στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ. Ρίξτε μια ματιά στην Αγγλία (ηλικίες 10 έως 59 ετών.)


   Αυτό που είναι τόσο ανησυχητικό σε αυτό το διάγραμμα είναι ότι δείχνει πώς τα εμβόλια στοχεύουν τους νέους. "Ενώ ο απολογισμός των θανάτων από το COVID έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό στους ηλικιωμένους... είναι οι νέοι που σηκώνουν το κύριο βάρος των τραυματισμών από τα εμβόλια. Σύμφωνα με το VigiAccess, τη βάση δεδομένων ανεπιθύμητων συμβάντων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το 41% των περισσότερων από 2,4 εκατομμυρίων τραυματισμών από εμβόλια που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής αφορά άτομα κάτω των 44 ετών και μόλις το 6% αφορά άτομα άνω των 75 ετών". ("Η πραγματική πανδημία μόλις άρχισε, και είναι οι καρδιακές προσβολές που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID στους νέους", Lifesite News)

Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να διαβάσετε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και μάλιστα για καλό λόγο. Επειδή θα υπονόμευε τον θανατηφόρο στόχο τους να συνεχίσουν να διαφημίζουν το εμβόλιο.

Εδώ είναι περισσότερα από τον ποσοτικό αναλυτή Joel Smalley:

   Joel@RealJoelSmalley

   Εβδομαδιαία ενημέρωση για τους θανάτους από το CDC. "Παρά" το γεγονός ότι πάνω από το 80% είναι πλήρως εμβολιασμένοι, από τις 24 Ιουλίου, οι θάνατοι άνω των 65 ετών στη Φλόριντα είναι 14% υψηλότεροι από την ίδια περίοδο πέρυσι. "Παρά" τον πλήρη εμβολιασμό σε ποσοστό τουλάχιστον 50% των ατόμων κάτω των 65 ετών, οι θάνατοι είναι αυξημένοι κατά 46% και θα αυξηθούν καθώς οι αναφορές θα πλησιάζουν.

Τα παραδείγματα βρίσκονται παντού στο Διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ μακριά. Όπου έγιναν μαζικοί εμβολιασμοί, εκεί επίσης αυξήθηκε η θνησιμότητα. Και -για άλλη μια φορά- δεν πρόκειται για θανάτους του Covid. Πρόκειται κυρίως για καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβους αίματος, ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος και νευρολογικά προβλήματα- οι ίδιες ασθένειες που προκαλούνται από εμβόλια και για τις οποίες μας προειδοποίησαν οι γιατροί και οι επιστήμονες που μας έλεγαν την αλήθεια από την αρχή. Τελικά αποδείχθηκε ότι είχαν δίκιο.

Με απλά λόγια, τα εμβόλια αυξάνουν τα θανατηφόρα περιστατικά, δεν τα μειώνουν. Κάνουν τα πράγματα χειρότερα και όχι καλύτερα. Διαιωνίζουν την κρίση και δεν την τερματίζουν. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κόκκινη γραμμή στο διάγραμμα δείχνει προς τα πάνω. Είναι μια ένδειξη ότι ο αριθμός των νεκρών θα συνεχίσει να αυξάνεται όσο συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε τώρα, εμβολιάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους με ένα κυτταροτοξικό παθογόνο που προκαλεί θρόμβους αίματος, φλεγμονή και αυτοανοσία. Εδώ είναι ένα άλλο διάγραμμα της Σκωτίας με ένα σύντομο σχόλιο από το The Daily Skeptic:


   ".... η παρουσία μιας επιδημίας Covid δεν παρατηρήθηκε το καλοκαίρι του 2020, αλλά παρατηρείται το καλοκαίρι του 2021. Τι διαφέρει μεταξύ των δύο ετών; Η εξόφθαλμα προφανής απάντηση είναι η εξάπλωση του εμβολιασμού COVID-19. Δεν υπήρχε πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19 το 2020, αλλά υπήρξε εξάπλωση των εμβολιασμών Covid με διαδοχικό τρόπο σε όλο και νεότερες ηλικιακές ομάδες το 2021, ένα μοτίβο που βλέπουμε στην εκδήλωση των υπερβολικών θανάτων. .... Το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών Yellow Card,.... έχει ήδη καταγράψει πάνω από 1.700 θανάτους στον πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19. Επομένως, υπάρχει εκ πρώτης όψεως περίπτωση ο εμβολιασμός COVID-19 να συμβάλλει στη δραματική αύξηση των θερινών υπερβολικών θανάτων στη Σκωτία το 2021".

   ("Are Vaccines Driving Excess Deaths in Scotland, a Professor of Biology Asks", The Daily Skeptic)

Έχετε παρατηρήσει πώς τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να καλύψουν την ξαφνική αύξηση της θνησιμότητας; Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα από ένα άρθρο στη βρετανική Telegraph:

   "Ενώ η προσοχή παραμένει σταθερά στραμμένη στο Covid-19, μια δεύτερη κρίση υγείας αναδύεται αθόρυβα στη Βρετανία. Από τις αρχές Ιουλίου, υπήρξαν χιλιάδες επιπλέον θάνατοι που δεν προκλήθηκαν από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα υγείας, αυτό είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για το καλοκαίρι. Αν και οι υπερβολικοί θάνατοι αναμένονται κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν ο κρύος καιρός και οι εποχικές λοιμώξεις συνδυάζονται για να ασκήσουν πίεση στο NHS, το καλοκαίρι παρατηρείται γενικά μια νηνεμία.

   Αυτή η χρονιά αποτελεί ανησυχητική εξαίρεση.

   Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ONS), από τις 2 Ιουλίου έχουν σημειωθεί 9.619 υπερβολικοί θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία, εκ των οποίων το 48% (4.635) δεν προκλήθηκαν από το Covid-19.

   Εάν λοιπόν όλοι αυτοί οι επιπλέον άνθρωποι δεν πεθαίνουν από τον κορονοϊό, τι τους σκοτώνει;

   Τα στοιχεία από το Public Health England (PHE) δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρξαν 2.103 επιπλέον καταγραφές θανάτων με ισχαιμική καρδιακή νόσο, 1.552 με καρδιακή ανεπάρκεια, καθώς και 760 επιπλέον θάνατοι με εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις όπως εγκεφαλικό επεισόδιο και ανεύρυσμα και 3.915 με άλλες παθήσεις του κυκλοφορικού συστήματος". ("Χιλιάδες περισσότεροι άνθρωποι από το συνηθισμένο πεθαίνουν ... αλλά δεν είναι από το Covid", Telegraph)

Έτσι, σύμφωνα με το άρθρο, υπήρχαν:

  • 24% περισσότεροι θάνατοι από την καρδιακή ανεπάρκεια από ό,τι στην αρχή.
  • 19% ισχαιμική καρδιοπάθεια
  • 16% εγκεφαλοαγγειακή νόσος (εγκεφαλικά επεισόδια)
  • 18% άλλες ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος

Όλες αυτές οι εγκεφαλοαγγειακές, καρδιακές και κυκλοφορικές παθήσεις δεν έπεσαν ξαφνικά από τον ουρανό το 2021. Πρόκειται για βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια. Μπορείτε να το δείτε αυτό;

Και όλες συνδέονται με την πρωτεΐνη spike, η οποία είναι ο "βιολογικός μηχανισμός δράσης" που "βλάπτει τα αιμοφόρα αγγεία, τα όργανα και προκαλεί θρόμβους αίματος και που μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο"; (Απόσπασμα: Dr Peter McCullough)

Έχετε αναρωτηθεί γιατί περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν φέτος από το Covid απ' ό,τι σε όλο το 2020; Σύμφωνα με το Johns Hopkins, το Covid σκότωσε 353.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020. Αλλά μέσα σε μόλις 10 μήνες το 2021, πέθαναν 390.000 άνθρωποι. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μετά από όλα αυτά:

  1. Πολλοί από τους εξαιρετικά ευάλωτους έχουν ήδη πεθάνει
  2. Οι ειδικοί λένε ότι το Delta δεν είναι τόσο θανατηφόρο όσο η αρχική μόλυνση της Γουχάν
  3. 100 εκατομμύρια άνθρωποι (σύμφωνα με το CDC) έχουν ήδη επιβιώσει από το Covid και έχουν πλέον φυσική ανοσία
  4. Και 190 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί διπλά.

Αυτοί είναι τέσσερις λόγοι για τους οποίους οι θάνατοι θα πρέπει να μειωθούν. Αλλά δεν μειώνονται, αντιθέτως αυξάνονται.

Γιατί;

Το εμβόλιο, αυτός είναι ο λόγος.

Και γιατί οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων από το Covid-19 είναι επίσης οι χώρες με τα περισσότερα εμβόλια;

Επειδή "υπάρχει μια τεράστια θετική συσχέτιση μεταξύ του ποσοστού εμβολιασμού και των θανάτων".

Αλλά μην με πιστέψετε. Ελέγξτε το μόνοι σας. Κάντε τη δική σας έρευνα.

Μόλις πρόσφατα, ο καθηγητής Norman Fenton στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου έψαξε τα στατιστικά στοιχεία της κυβέρνησης (ONS) για να δει αν θα μπορούσε να "προσδιορίσει τη συνολική σχέση κινδύνου-οφέλους των εμβολίων Covid-19" συγκρίνοντας "τα ποσοστά θνησιμότητας από όλες τις αιτίες μεταξύ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων σε κάθε ηλικιακή κατηγορία".

Η σκέψη του επί του θέματος ήταν απλή:

   "Εάν το Covid είναι τόσο επικίνδυνο όσο ισχυρίζονται - και εάν το εμβόλιο είναι τόσο αποτελεσματικό όσο ισχυρίζονται - θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχουμε δει πολύ περισσότερους θανάτους που σχετίζονται με το Covid μεταξύ των ανεμβολίαστων παρά των εμβολιασμένων.... (και) Εάν το εμβόλιο είναι τόσο ασφαλές όσο ισχυρίζονται, τότε θα έπρεπε να υπάρχουν πολύ λίγοι περισσότεροι θάνατοι από αιτίες που δεν σχετίζονται με το Covid μεταξύ των εμβολιασμένων παρά των ανεμβολίαστων (σε κάθε ηλικιακή ομάδα). Έτσι, ο αριθμός των θανάτων από όλες τις αιτίες θα έπρεπε να είναι υψηλότερος μεταξύ των ανεμβολίαστων από ό,τι των εμβολιασμένων (σε κάθε ηλικιακή ομάδα), επιβεβαιώνοντας ότι τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν των κινδύνων". (Διαφορές και ασυνέπειες στα σύνολα δεδομένων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου θέτουν σε κίνδυνο την ακρίβεια των συγκρίσεων των ποσοστών θνησιμότητας μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων")

Απλό, σωστά; Με άλλα λόγια, αν το εμβόλιο είναι τόσο σπουδαίο, τότε αυτό θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο από τα δεδομένα. Αλλά δεν είναι αυτό που διαπίστωσε ο Fenton. Αυτό που βρήκε ήταν το αντίθετο. Βρήκε ότι η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες είναι υψηλότερη μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων από ό,τι των ανεμβολίαστων. (Και ανάλογα με το πώς ερμηνεύετε τα δεδομένα, θα μπορούσε να είναι σημαντικά υψηλότερη.) Ο Fenton ήλπιζε ότι η ανάλυσή του θα επηρέαζε τη συζήτηση σχετικά με το συνεχιζόμενο πρόγραμμα εμβολιασμού, αλλά αντ' αυτού, καταγγέλθηκε κακόβουλα ως ακροδεξιός εξτρεμιστής, πράγμα που συμβαίνει σε όποιον τολμά να αμφισβητήσει την επίσημη αφήγηση. Ακολουθούν περισσότερα από το NPR:

   "Μέσα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Sparrow στο Λάνσινγκ του Μισισιπή, τα μέλη του προσωπικού αγωνίζονται να φροντίσουν τους ασθενείς που εμφανίζονται πολύ πιο άρρωστοι από ό,τι έχουν δει ποτέ. Η Tiffani Dusang, η διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας του τμήματος επειγόντων περιστατικών, σχεδόν δονείται από το συσσωρευμένο άγχος, κοιτάζοντας όλους τους ασθενείς που κείτονται σε μια μακριά σειρά από φορεία, τα οποία έχουν πιεστεί στους μπεζ τοίχους των διαδρόμων του νοσοκομείου. "Είναι δύσκολο να το βλέπεις", λέει με τη ζεστή Τεξανή φωνή της.

   Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Τα 72 δωμάτια των επειγόντων περιστατικών είναι ήδη γεμάτα.

   "Πάντα νιώθω πολύ, πολύ άσχημα όταν περπατάω στον διάδρομο και βλέπω ότι οι άνθρωποι πονάνε ή έχουν ανάγκη να κοιμηθούν ή χρειάζονται ησυχία".

   Ακόμη και σε μέρη της χώρας όπου το COVID-19 δεν έχει κατακλύσει το σύστημα υγείας, οι ασθενείς προσέρχονται στα επείγοντα περιστατικά πιο άρρωστοι από ό,τι ήταν πριν από την πανδημία, οι ασθένειές τους είναι πιο προχωρημένες και χρειάζονται πιο περίπλοκη φροντίδα.

   Οι μήνες καθυστέρησης της θεραπείας έχουν επιδεινώσει τις χρόνιες παθήσεις και έχουν επιδεινώσει τα συμπτώματα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές λένε ότι η σοβαρότητα της ασθένειας κυμαίνεται ευρέως και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κοιλιακό πόνο, αναπνευστικά προβλήματα, θρόμβους αίματος, καρδιακές παθήσεις και απόπειρες αυτοκτονίας". ("Τα επείγοντα περιστατικά κατακλύζονται πλέον από βαριά ασθενείς - αλλά πολλοί δεν έχουν καν COVID", NPR)

Επαναλαμβάνω: "κοιλιακό άλγος, αναπνευστικά προβλήματα, θρόμβοι αίματος, καρδιακές παθήσεις". Με άλλα λόγια, ο συνωστισμός στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών θα μπορούσε εξίσου εύκολα να συνδεθεί με τραυματισμούς που προκλήθηκαν από εμβόλια, όπως θα μπορούσε να συνδεθεί με "καθυστερημένες θεραπείες". Και παρατηρήστε πώς ο συγγραφέας φαίνεται να ανησυχεί ειλικρινά για την διόγκωση των επειγόντων περιστατικών, αλλά δεν αναφέρει ούτε μία φορά τον ελέφαντα στο δωμάτιο: το εμβόλιο. Ήταν αυτό απλώς ένα ολίσθημα εκ μέρους του ή η πραγματική του πρόθεση ήταν να ξεγελάσει τους αναγνώστες του από την αρχή;

Στη συνέχεια, υπάρχει αυτό το διαμάντι στην New York Post που προσπαθεί να προετοιμάσει το κοινό για την επέλαση των "θρομβοεμβολικών" διαταραχών που θα αντιμετωπίσουμε στο πολύ κοντινό μέλλον. Το άρθρο έχει τον κατάλληλο τίτλο "Η ελάχιστα γνωστή καρδιακή προσβολή που πλήττει "γυμνασμένες και υγιείς" γυναίκες ηλικίας 22 ετών". Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το άρθρο:

   "Όταν σκέφτεστε μια καρδιακή προσβολή, αμέσως φαντάζεστε κάποιον που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και μπορεί να έχει ήδη υποκείμενα προβλήματα υγείας. Αλλά οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι γυναίκες μόλις 22 ετών μπορεί να χτυπηθούν από μια ελάχιστα γνωστή πάθηση.

   Ο αυθόρμητος διαχωρισμός των στεφανιαίων αρτηριών (SCAD) συμβαίνει όταν σχηματίζεται ένα δάκρυ σε ένα αιμοφόρο αγγείο στην καρδιά, αναφέρει η New York Post. Μπορεί να επιβραδύνει ή να εμποδίσει τη ροή του αίματος προς την καρδιά, προκαλώντας καρδιακή προσβολή, ανωμαλίες στον καρδιακό ρυθμό ή αιφνίδιο θάνατο, λένε οι ειδικοί της Κλινικής Mayo.

   Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για μια ασυνήθιστη κατάσταση, αλλά οι γιατροί παροτρύνουν τις γυναίκες να πιέζουν για διάγνωση και φροντίδα όταν πρόκειται για συμπτώματα. Η πάθηση είναι πιο συχνή σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 60 ετών - αλλά οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι φτάνει σε υγιείς και γυμνασμένες γυναίκες ηλικίας μόλις 22 ετών". (Η ελάχιστα γνωστή καρδιακή προσβολή που πλήττει "γυμνασμένες και υγιείς" γυναίκες ηλικίας μόλις 22 ετών, New York Post)

Το κατάλαβες; Έτσι -σύμφωνα με την Post- είναι απολύτως φυσιολογικό για έναν υγιή 22χρονο να πέσει νεκρός από καρδιακή προσβολή. Πιστεύετε ότι, ίσως, ο συγγραφέας προσπαθεί να μαλακώσει τη στάση απέναντι στους τραυματισμούς που προκαλούνται από εμβόλια πριν μας χτυπήσουν σαν κεραμίδα; Πράγματι, το κάνει, όπως και το άρθρο στους Times of India για τον διάσημο σούπερ σταρ και λάτρη της γυμναστικής, Puneeth Rajkumar, ο οποίος πέθανε πριν από λίγες ημέρες από καρδιακή ανακοπή. Ήταν 46 ετών. Σύμφωνα με τους Times of India:

   Ο αιφνίδιος θάνατος του Rajkumar ανέδειξε για άλλη μια φορά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν σήμερα πολλοί 30άρηδες και 40άρηδες, δηλαδή τον αυξανόμενο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και καρδιακής ανακοπής....(Rajkumar) υπέστη μαζική καρδιακή πάθηση ενώ γυμναζόταν στο γυμναστήριο. Γνωστός ως φανερά γυμνασμένος και υγιής, ο Rajkumar συνήθιζε να γυμνάζεται συχνά...

   Υπάρχει μια σοκαριστική αύξηση του αριθμού των καρδιακών ανακοπών που παρατηρούνται μεταξύ των ατόμων που βρίσκονται σε νεαρή ηλικία ή ακόμη και στα 20 τους χρόνια. Ενώ οι καρδιακές παθήσεις και οι καρδιακές ανακοπές θεωρούνταν γενικά μια "πάθηση των ηλικιωμένων", αυτό δεν ισχύει πλέον, και τώρα είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι που οι γιατροί παροτρύνουν τους ανθρώπους να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. ...

   Εξαιτίας της πανδημίας, οι γιατροί έχουν επίσης τονίσει ότι η ανησυχία για θέματα που σχετίζονται με την υγεία της καρδιάς έχουν μετατοπιστεί, και είναι πλέον πιο πιθανό από ό,τι στο παρελθόν οι άνθρωποι να υποφέρουν από σιωπηλές καρδιακές προσβολές και καρδιακές ανακοπές". ("Ο ηθοποιός της Κανάντα Puneeth Rajkumar πεθαίνει σε ηλικία 46 ετών, υπέστη σοβαρή καρδιακή ανακοπή ενώ γυμναζόταν", Times of India)

Φαίνεται ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αποδεχτεί το ρόλο τους ως συνένοχοι στη μαζική εξόντωση ή πρόκειται για υπερβολή;

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε έναν κατακλυσμό παρόμοιων άρθρων να εμφανίζονται παντού στο εγγύς μέλλον. Άρθρα όπως αυτό:

   "Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, σύμφωνα με μελέτη- Τα νέα ευρήματα δεν αντισταθμίζουν τα οφέλη της άσκησης για την υγεία, τονίζουν οι ερευνητές", The Irish Times

Ή αυτό:

   The Hindu": "Οι καρδιακές προσβολές μεταξύ των νέων αυξάνονται".

Ή αυτό:

   "Τα περιστατικά καρδιακής προσβολής αυξήθηκαν το 2021 με την ηλικία να μην αποτελεί φραγμό- να τι οδήγησε σε αυτό", cnbctv18

Μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει; Όλα αυτά τα άρθρα τύπου μπισκότου επινοήθηκαν με τον ίδιο στόχο, να εξαπατήσουν το κοινό και να το κάνουν να πιστέψει ότι το έκτακτο κύμα θανάτων μεταξύ υγιών νέων ανθρώπων είναι απολύτως φυσιολογικό. ("Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ. Προχωρήστε.") Αλλά, φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικό. Είναι όλα τρομακτικά παράξενα και σοκαριστικά, γι' αυτό και επικεντρωνόμαστε τόσο πολύ στους υπερβολικούς θανάτους και στην ολική θνησιμότητα. Διότι, πιστεύουμε ότι αυτά θα παρέχουν τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να δείξουμε ότι το εμβόλιο αποτελεί κρίσιμο μέρος της ατζέντας αποανάπτυξης της ελίτ με στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά δισεκατομμύρια ανθρώπους. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά. Οι τύποι του μεγάλου χρήματος αποφάσισαν να εξαλείψουν μερικά δισεκατομμύρια από εμάς τις κατσαρίδες, ώστε να έχουν περισσότερο χώρο για να παρκάρουν τα Learjets τους. Όπως συμβαίνει, κατέληξαν στο εμβόλιο ως μια "λιγότερο βρώμικη" εναλλακτική λύση από το να μας θερίσουν στους δρόμους με πολυβόλα. Όχι ότι θα χάσουν τον ύπνο τους γι' αυτό.

Λοιπόν, πώς πάει το σχέδιο, ρωτάτε; Δείτε το:

   "Σύμφωνα με τις στατιστικές για τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες, ο αριθμός των Αμερικανών που πέθαναν μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Αυγούστου 2021 είναι 18% υψηλότερος από το μέσο ποσοστό θανάτου μεταξύ 2015 και 2019".

Και εδώ είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο που άντλησε τα δεδομένα του από πιο δύτες reseach. Ρίξτε μια ματιά:

   "Είναι το COVID Jab υπεύθυνο για τους υπερβολικούς θανάτους;...

   Ο Matthew Crawford του Rounding the Earth Newsletter, εξέτασε στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας πριν και μετά την εξάπλωση των εμβολίων COVID... Ο Crawford συνεχίζει να εξετάζει δεδομένα από χώρες που έχουν σημαντική υιοθέτηση εμβολίων ενώ ταυτόχρονα έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά COVID-19. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το αν τα εμβόλια COVID μπορεί να είναι υπεύθυνα για τους υπερβολικούς θανάτους, σε αντίθεση με την ίδια τη λοίμωξη.

   Εντόπισε 23 χώρες που πληρούν αυτά τα κριτήρια, οι οποίες αντιστοιχούν σε 1,88 δισεκατομμύρια άτομα, δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού..... Ο Crawford προβαίνει σε μια σειρά προσαρμογών για να αφαιρέσει τις ακραίες τιμές που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν τα σύνολα δεδομένων, (αλλά) αφού αφαίρεσε τα έθνη με περισσότερους από 100 θανάτους από COVID ανά εκατομμύριο πριν από το πρόγραμμα εμβολιασμού τους, κατέληξε σε 13 χώρες με συνολικό πληθυσμό 354 εκατομμυρίων....

   Είναι αξιοσημείωτο, ωστόσο, ότι ο αριθμός των θανάτων από COVID σε αυτές τις 13 χώρες είναι 11,61 φορές υψηλότερος μετά τον εμβολιασμό, σε σύγκριση με τον αριθμό των θανάτων πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων. Σε πέντε από τις 13 χώρες, το επιβλητικό 90% των θανάτων από COVID-19 καταγράφηκε μετά την έναρξη των εκστρατειών εμβολιασμού.

   "Εκ πρώτης όψεως, τα αποτελέσματα αυτά ενισχύουν την υπόθεση ότι τα πειραματικά εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους", γράφει ο Crawford. "Τουλάχιστον, πρόκειται για ένα ακόμη δραματικό σήμα ασφάλειας που θα πρέπει να ωθήσει τις αρχές που ενδιαφέρονται για την υγεία μας να καθίσουν στο τραπέζι της συζήτησης για το πώς θα βελτιώσουν τα δεδομένα που δεν αναλύουν εν γνώσει κανενός ...". ("Are The COVID Jabs Responsible For Rising Mortality Trends?" Mercola.com)

   Ενδιαφέρον, ε; Έτσι, αν πάρετε τις χώρες όπου δεν υπάρχει πολύς ιός, και εμβολιάσετε έναν τόνο ανθρώπων ούτως ή άλλως, τότε μπορείτε πραγματικά να δείτε πόσοι άνθρωποι σκοτώνονται από το εμβόλιο. Τουλάχιστον 10 φορές περισσότεροι!

Αντίθετα, σε χώρες όπου υπάρχει μεγάλη εξάπλωση του ιού, οι βλαβερές συνέπειες του εμβολίου είναι πολύ λιγότερο ορατές. Αλλά όπως και να το κάνουμε, η πρωτεΐνη spike διαβρώνει τη ζωτική υποδομή του οργανισμού αποδυναμώνοντας το αγγειακό σύστημα, σκοτώνοντας υγιή κύτταρα και μιτοχόνδρια, εξαντλώντας τα φονικά λεμφοκύτταρα και βραχυκυκλώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα επακόλουθα αυτής της άγριας επίθεσης μπορεί να είναι οποιαδήποτε από τις μυριάδες παθήσεις που αναπόφευκτα εξελίσσονται από ένα κατεστραμμένο από παθογόνα κυκλοφορικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής ανακοπής, του εγκεφαλικού επεισοδίου, της πνευμονικής εμβολής, της αυτοανοσίας και πολλών άλλων. Προς το παρόν, οι καρδιακές προσβολές φαίνεται να βρίσκονται στην κορυφή του καταλόγου. Δείτε αυτή τη σύντομη ανάρτηση του Dr Peter McCullough:

   Ο κόσμος είναι τώρα μάρτυρας μιας πανδημίας καρδιακών προσβολών N-STEMI που προκαλούνται από θρόμβους αίματος

   Ένας συγκεκριμένος τύπος καρδιακής προσβολής βρίσκεται σε έξαρση σε όλο τον κόσμο. Οι επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στη Σκωτία έχουν παρατηρήσει μια απότομη αύξηση ενός δυνητικά θανατηφόρου τύπου καρδιακής προσβολής που ονομάζεται προσβολή N-STEMI. Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα μερικώς φραγμένων αρτηριών που διακόπτουν την παροχή αίματος στην καρδιά. Παρουσιάζει μικρότερη βλάβη στους ιστούς από μια κανονική προσβολή STEMI, αλλά μπορεί να είναι εξίσου μοιραία.... Τα περιστατικά επιθέσεων STEMI παρέμειναν σταθερά για χρόνια, (αλλά) πρόσφατα αυξήθηκαν... Το καλοκαίρι, το νοσοκομείο χρειάστηκε να αυξήσει τον αριθμό των καρδιολογικών κλινών του κατά 44%, καθώς οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής περίθαλψης αντιμετώπισαν την αυξημένη ζήτηση ασθενών με καρδιακή προσβολή....

Μια πανδημία καρδιακών προσβολών που προκαλείται από μια κυτταροτοξική ένεση που προκαλεί βλάβες στα θύματά της είτε πεθαίνουν είτε όχι. Είναι αυτή μια ακριβής περίληψη του εμβολίου Covid-19;

Είναι. Εδώ είναι περισσότερα από το The Expose:

   "Τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών στις ΗΠΑ δείχνουν ότι από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού με το Covid-19 στις ΗΠΑ, οι θάνατοι λόγω "μη φυσιολογικών κλινικών ευρημάτων που δεν ταξινομούνται αλλού" έχουν αυξηθεί εκθετικά σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από τον εμβολιασμό με το Covid-19...

   Οι θάνατοι σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνουν περιπτώσεις για τις οποίες δεν μπορούσε να γίνει πιο συγκεκριμένη διάγνωση... ή τα συμπτώματα ήταν δύσκολο να προσδιοριστούν... ή οι περιπτώσεις παραπέμφθηκαν αλλού).

   "...ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται σε μη φυσιολογικά κλινικά ευρήματα ... διατήρησε έναν σταθερό μέσο όρο λίγο πάνω από 1.000 την εβδομάδα από τον Φεβρουάριο του 2020, και ήταν επίσης σε αυτά τα επίπεδα πριν από την υποτιθέμενη πανδημία που έπληξε τις ΗΠΑ. Ωστόσο, γύρω στα τέλη Μαρτίου / αρχές Απριλίου 2021 σημειώθηκε μια ξαφνική άνοδος στον αριθμό των μη φυσιολογικών θανάτων που καταγράφηκαν ανά εβδομάδα, ο οποίος ξαφνικά σκαρφάλωσε ... σε πάνω από 7.000 την εβδομάδα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση 600% σε σχέση με τον μέσο όρο που παρατηρήθηκε κάθε εβδομάδα πριν από την έναρξη της επέκτασης του εμβολιασμού Covid-19.

   Το ερώτημα φυσικά είναι, γιατί;

   ... Το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν εκατομμύρια άνθρωποι από τότε που οι ανώμαλοι θάνατοι άρχισαν να αυξάνονται σε σχέση με τον αναμενόμενο μέσο όρο, είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν μια πειραματική ένεση, για την οποία δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφαλείας για να γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες.

   Τα επίσημα στοιχεία του CDC υποδηλώνουν ότι οι συνέπειες μιας μαζικής πειραματικής εξάπλωσης εμβολιασμών είναι μια συγκλονιστικά απότομη αύξηση του αριθμού των θανάτων που οφείλονται σε ανώμαλα μη αναγνωρισμένα αίτια..." ("Investigation: Τα επίσημα στοιχεία του CDC δείχνουν μια σοκαριστικά μεγάλη αύξηση των θανάτων που οφείλονται σε ανώμαλα μυστηριώδη αίτια από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί Covid-19", The Expose)

Το άρθρο συνάδει με τις πολλές ιστορίες που έχουμε ακούσει από νοσηλευτές που αναφέρουν ασθενείς που παρουσιάζουν ασυνήθιστα "περίεργα" συμπτώματα που διαφεύγουν της παραδοσιακής διάγνωσης. Αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη, δεδομένων των μοναδικών ιδιοτήτων της πρωτεΐνης spike, της οποίας η μυστική επίθεση στο αγγειακό σύστημα έχει ήδη προκαλέσει ένα τσουνάμι καρδιαγγειακών, νευρολογικών και ανοσολογικών ασθενειών που δεν έχουμε ξαναδεί. Όλοι αυτοί οι θάνατοι μπορούν να αποδοθούν σε μια "ένεση δηλητηρίου-θανάτου" που ανελέητα ωθεί την ολική θνησιμότητα σε υψηλότερα επίπεδα, ενώ σκοτώνει ανθρώπους που είναι όλο και νεότεροι. Αν αμφιβάλλετε γι' αυτό, τότε ρίξτε μια ματιά στο πόσοι αθλητές πέφτουν νεκροί λίγο μετά την ένεση. Είναι μια ιστορία που είναι βέβαιο ότι θα καταθλίψει κάθε φυσιολογικό άνθρωπο.

   Δείτε εδώ- "ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ", Not The Beeb.com

Επίσης, δείτε αυτό το διαφωτιστικό βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που ασχολείται με την καρδιακή ανακοπή και το ψεύτικο σύστημα αναφοράς τραυματισμών από εμβόλια. (VAERS)

Ο Dr. Mike Yeadon συνόψισε τις πρόσφατες εξελίξεις σε ένα σχόλιο που δημοσίευσε πρόσφατα στο κανάλι Robin Monotti. Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει λογικό τελικό παιχνίδι… αλλά ολοκληρωτική τυραννία… και μαζική ερήμωση… Μερικοί συνάδελφοι συμφωνούν με το κομμάτι της τυραννίας, αλλά διστάζουν να ερημώσουν. (Αλλά) Τα στοιχεία το δείχνουν σταθερά.»

Πράγματι, έτσι είναι.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου