«Βόμβες» από τον Έλληνα συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου: «Ο πρωθυπουργός παραβιάζει το Σύνταγμα και εκβιάζει τους Έλληνες. Είναι ένας υπάλληλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Βόμβες» από τον Έλληνα συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου: «Ο πρωθυπουργός παραβιάζει το Σύνταγμα και εκβιάζει τους Έλληνες. Είναι ένας υπάλληλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων»

  «Ο πρωθυπουργός λέει ότι εκπροσωπεί τη νομιμότητα, την ηθική. Πιστεύω ότι αυτός ο τύπος είναι ένας υπάλληλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ...

 







«Ο πρωθυπουργός λέει ότι εκπροσωπεί τη νομιμότητα, την ηθική. Πιστεύω ότι αυτός ο τύπος είναι ένας υπάλληλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της αρχής της επιβολής της παγκόσμιας κυριαρχίας – δικτατορίας.»


«Προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει να μας φοβίσει για να μας οδηγήσει στο θανατηφόρο εμβόλιο που έχει προγραμματιστεί εδώ και 100 χρόνια. Και δεν νομίζω να υπάρξει καλύτερος πρωθυπουργός αύριο, γιατί έχει αποδειχθεί ότι ο κάθε επόμενος πρωθυπουργός είναι χειρότερος από τον κάθε προηγούμενο»

 

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών άνω των 60 ετών μίλησε στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Συνταγματολόγος, Βασίλης Σπύρου.


«Ο ηλικιακός διαχωρισμός που είναι παράλληλα και εξαναγκασμός, είναι ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο το οποίο είναι εσωτερικό μέρος του ελληνικού δικαίου» υποστήριξε.

«Δεν μπορεί να γίνεται  αυτός ο διαχωρισμός. Το Σύνταγμα έχει παραβιαστεί  7.000 φορές από το ‘74 μέχρι σήμερα, το έχουν κάνει κουρελόχαρτο και το εφαρμόζουν κατά το δοκούν οι κύριοι αυτοί που παριστάνουν τους εξουσιαστές. Παράλληλα έχουν παραβιάσει και το άρθρο 7 και 5 το οποίο απαγορεύει τον εξαναγκασμό στις ιατρικές πράξεις, γίνεται μόνο με τη συγκατάθεση του φυσικού προσώπου. Βεβαίως και είναι αντισυνταγματικά όλα αυτά, όπως είναι και τα πρόστιμα, διότι διοικητικά πρόστιμα ενάντια σε ιατρικές πράξεις δεν εκπληρώνονται και δεν πληρώνονται στην εφορία. Πιστεύω ότι μπλοφάρει ο Μητσοτάκης όταν μιλάει για 100 ευρώ πρόστιμο» σημείωσε.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκτός από το ότι έχει παραβιάσει το Σύνταγμα», συνέχισε ο κύριος Σπύρου, «το επικαλείται όταν τον συμφέρει. Αν ήταν σωστός θα έπρεπε να έχει επικαλεστεί τα άρθρα 44 και 100 του Συντάγματος που μιλούν για δημοψηφίσματα. Να αποφασίσει απευθείας ο ελληνικός λαός εάν θέλει αυτόν τον ηλικιακό διαχωρισμό, τον εξαναγκασμό. Δεν είναι μόνο υποχρεωτικό αυτό που κάνει. Είναι εκβιαστικό και εξαναγκαστικό.  Εάν πηγαίναμε στο Καποδιστριακό Σύνταγμα με τα 381 άρθρα θα είχε φάει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ήδη 15 χρόνια φυλακή, άνευ εξαγοράς και άνευ αναστολής. Μιλάμε για ένα  Σύνταγμα που είναι πολύ πιο εμπεριστατωμένο από το σημερινό.  Όπως και να, χει όμως, όλα αυτά που κάνει είναι και παράνομα και αντισυνταγματικά.
Εάν, όπως λέει, εκπροσωπούσε τη δημοκρατία, που δεν υπήρξε παρά μόνο στην αρχαιότητα, το λιγότερο που θα έπρεπε να έχει κάνει είναι να εγκαλέσει τον ελληνικό λαό σε δημοψήφισμα που είναι ο τρίτος πυλώνας της δημοκρατίας.  Ας τολμήσει ο κύριος Μητσοτάκης να ρωτήσει τη γνώμη του ελληνικού λαού για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Θα πληρώσει πολύ ακριβά το ότι παραβιάζει το Σύνταγμα το τύπος αυτός που παριστάνει τον πρωθυπουργό, χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα πρωθυπουργού. Το μόνο που κάνει είναι  κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος» είπε.

«Και εκβιάζει τον ελληνικό να οδεύσει κατ΄ ευθείαν σε δηλητήρια, σε θάνατο και αναπηρία. Το εμβόλιο, εκτός από εσχάτη ανοησία, είναι και εσχάτη προδοσία. Με ποιο δικαίωμα εμβολιάζεις τον κόσμο, όταν έχεις ήδη αποτύχει να τον πείσεις» διερωτήθηκε ο κ. Σπύρου.

«Τα συστημικά ΜΜΕ που πανηγυρίζουν γιατί από χθες αυξήθηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμό αποτελούν εβραϊκά ουροδοχεία και μασονικά κοπροδοχεία» είπε υπογραμμίζοντας ότι «σπέρνουν πανικό και τρόμο. Η δειλία και η ανανδρία είναι όλα τα κακά. Εάν αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός φοβηθεί και δείξει ανανδρία σε αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης, είναι άξιος της μοίρας του. Δεν πρέπει κανένας να κάνει εμβόλιο, διότι με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγηθεί στο θάνατο και  την αναπηρία. Έχω τουλάχιστον 30 τέτοια παραδείγματα».

Για τους συναδέλφους του που υποστηρίζουν την συνταγματική ορθότητα του μέτρου, ο κ. Σπύρου ανέφερε: «

Αυτοί όλοι ανήκουν στο σύστημα πληρώνονται από αυτό και ασκείται και σε  αυτούς τρομοκρατία λόγω διαπλοκής. Φοβούνται για τις θέσεις και τους παχυλούς μισθούς τους, το πρώτο που κάνουν όλοι αυτοί είναι να ληστεύουν τα κρατικά ταμεία, όλοι αυτοί οι δήθεν. Και οι χορτάτοι διδάσκουν ηθική πεινασμένους. Τολμούν και λένε ότι υπάρχει συνταγματικότητα. Ας βγουν λοιπόν μαζί μας, να μας πουν γιατί είναι συνταγματικά, όλα αυτά. Αυτοί κάνουν και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δείχνουν τα μούτρα τους στις τηλεοράσεις, χωρίς να μας δείχνουν τις γνώσεις τους. Όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια είναι του συστήματος και ανήκουν στα 3 μεγάλα κόμματα. Η ελληνική βουλή, δεν είναι ελληνική βουλή .Η εξαίρεση του κανόνα είναι η ελληνική λύση και μπράβο της και ελπίζω να κρατήσει αυτή τη θέση».

«Σήμερα είναι τα 60 (σ.σ. έτη), αύριο μεθαύριο σε μερικές μέρες θα έρθει το 50 το 40 τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο πρωθυπουργός λέει ότι εκπροσωπεί τη νομιμότητα, την ηθική. Πιστεύω ότι αυτός ο τύπος είναι ένας υπάλληλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της αρχής της επιβολής της παγκόσμιας κυριαρχίας – δικτατορίας. Προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει να μας φοβίσει για να μας οδηγήσει στο θανατηφόρο εμβόλιο που έχει προγραμματιστεί εδώ και 100 χρόνια. (…) Και δεν νομίζω να υπάρξει καλύτερος πρωθυπουργός αύριο, γιατί έχει αποδειχθεί ότι ο κάθε επόμενος πρωθυπουργός είναι χειρότερος από τον κάθε προηγούμενο», κατέληξε.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

2 σχόλια

  1. ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ....ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς είναι λάθος ο κώδικας του ηχητικού από το Focus. Στο άρθρο μας είναι σωστό το όνομα. Σας ευχαριστούμε για τη διαφωτιστική αυτή συνέντευξη. Μακάρι να αποτελέσει οδηγό εξελίξεων.

    Με σεβασμό και εκτίμηση
    Εκ της διαχείρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου