Ενωμένος Ελληνισμός ενάντια σε νεοταξισμό και ψευτορωμεϊκο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ενωμένος Ελληνισμός ενάντια σε νεοταξισμό και ψευτορωμεϊκο

  Τα ψέματα τού κατοχικού ψευτορωμέϊκου καταρρίπτονται το ένα πίσω από το άλλο. Αιτία τού σκανδάλου είναι πάντα το βιολογικό όπλο τού κορο...

 


Τα ψέματα τού κατοχικού ψευτορωμέϊκου καταρρίπτονται το ένα πίσω από το άλλο.


Αιτία τού σκανδάλου είναι πάντα το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού και σκοπός τού νεοταξισμού είναι η αντίχριστη και αντεθνική παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

 

Η υποτιθέμενη πανδημία των ανεμβολίαστων, όπως μάς λέγανε, δεν αφορά μόνον τούς ανεμβολίαστους αλλά και τούς εμβολιασμένους που νοσούν και μεταδίδουν τη νόσο περισσότερο. Αλλά το σαρωτικό κύμα τού ολικού εγκλεισμού τής κοινωνίας που προσπαθούνε τάχα μου να αποφύγουνε προσκρούει πάνω στις κατοχικές αρχές δήθεν αναγκαστικά, αν και εξόχως προσχεδιασμένα. Η αλήθεια είναι μια και μοναδική. Η μητέρα των μαχών ξεκίνησε. Και ο αγών δίδεται για την Νίκη τής Πίστης, τής Πατρίδος και τής Τιμής κατά τού νεοταξικού σκότους.

Η υπόθεση των οδυνηρών εμβολιασμών δήθεν κατά τού κορονοϊού από την πρώτη στιγμή διακινήθηκε με την ενοχοποίηση των ανεμβολίαστων ως δήθεν υπαίτιων τής πανδημίας. Ο διαχωρισμός των πολιτών είναι ένα ακόμη βρώμικο μέσο προκειμένου να επιτευχθεί ο διχασμός των πιστών Ελλήνων. Ένας ακόμη διχασμός κοντά σε τόσους άλλους που έχουμε βιώσει στο παρελθόν. Διχασμούς με τείχη φτιαγμένα από πολιτικούς διαχωρισμούς μέχρι εμπλοκές θρησκευτικών αιρέσεων και τόσους ακόμη άλλους. Τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού, τα κρούσματα τού εν λόγω βιολογικού όπλου αυξάνονται αναλογικά με τις αυξήσεις των εμβολιασμών, οπότε το παραμύθι αλλάζει και τα μέτρα προσαρμόζονται περιλαμβάνοντας και τούς εμβολιασμένους.

Η αλλαγή τού σεναρίου μπορεί να αποδεικνύει την έλλειψη συγκροτημένης σκέψης κυβερνητικών, κομματικών και ειδικών παραγόντων, ωστόσο δεν είναι τυχαία η παρουσία της στην υπόθεση κορονοϊός. Και τούτο διότι πολύ απλά ενώ ενδιάμεσος στόχος των παγκόσμιων εντολέων των πολιτικών και θεσμικών τους υπηρετών είναι ο διχασμός, τελικός τους σκοπός μέσα από τη φτωχοποίηση και την πολιτειακή ανωμαλία είναι η πλήρης υποταγή όλων των εξαθλιωμένων ραγιάδων στο εμβολιαστικό αντίχριστο χάραγμα με το εθνικό κράτος αφανισμένο. Σε αυτήν λοιπόν την κατεύθυνση οι πολιτικές θεραπαινίδες και τα δημοκρατικά τους κόμματα πιέζουν προσχηματικά το ένα το άλλο ώστε να φτάσουν στο βήμα που υποτίθεται ότι προσπαθούν τάχα μου να αποφύγουν συντομότερα.

Την ίδια στιγμή που ξεδιπλώνεται το σχέδιο τού αντίχριστου εμβολιαστικού χαράγματος και οι θάνατοι πολλών ανθρώπων είναι το θλιβερό αποτέλεσμα τού δολίως καταρρέοντος συστήματος υγείας με την έλλειψη δομών και επαρκών νοσηλειών συνανθρώπων μας, ακούμε την εξωτερίκευση σκέψεων που μάς αιφνιδιάζουν. Ακούμε κυβερνητικούς παράγοντες και συνεργάτες τους να λένε ότι η περίπτωση κατά την οποία οι γονείς δεν επιθυμούν να αφήσουν το παιδί τους να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο προκειμένου να το προστατεύσουν δικαιολογεί την απώλεια τής γονικής επιμέλειας!!! Δικαιολογεί δηλαδή τον χωρισμό των παιδιών από τούς γονείς τους!!!

Ο νους μας μοιραία πηγαίνει επιπλέον στις νομοθετικές ρυθμίσεις που κάποιοι προσπάθησαν να αποκρύψουν στις αρχές τής κρίσης για τις υποχρεωτικές νοσηλείες και τούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Την ίδια στιγμή μαθαίνουμε ότι το ψευτορωμέϊκο πραγματοποίησε αγορές οχημάτων για την αστυνομία, μεταξύ των οποίων και κάποιων που προορίζονται για την μετακίνηση φορέων και ασθενών τού κορονοϊού. Παράλληλα στην Αυστραλία οι παραβάτες των κανόνων για τον κορονοϊό στην περιοχή τού Queensland θα υπόκεινται στην κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών τους και των ακινήτων τους, ακόμα και των δικαιωμάτων οδήγησης. Η δε Γερμανία προστρέχει μετά την Αυστρία και αυτή στον ολικό εγκλεισμό. Να περιμένουμε δηλαδή κι εμείς τα ανάλογα αποτελέσματα;;; Διότι στις δήθεν μεγάλες δυνάμεις τής Εσπερίας που οδηγεί ο σιωνισμός, τελευταία ακούγεται ακόμη και η συμπερίληψη τής τεχνητής κλιματικής αλλαγής ως υποκείμενη αιτία θανάτου…

Η Μητέρα των Μαχών λοιπόν είναι εμπρός μας, μόλις ξεκίνησε. Εχθρός μας είναι ο προαιώνιος εχθρός Θεού και Ανθρώπου. Είναι ο σιωνιστικός νεοταξισμός και οι συνεργάτες του, οι  πολιτικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας και τού ψευτορωμέϊκου. Οδηγός μας είναι η φωνή τού μαχόμενου και ενσυνείδητου ελληνικού λαού που εκφράζει την προσήλωσή του στην Θεία Νομοτέλεια τής Ορθόδοξης Πίστη, τής Ελληνικής Φυλής και τής οφειλόμενης Τιμής των προγονικών θυσιών με την βιολογική συνέχεια τού Ελληνικού Αίματος. Μέσα στην γενική φλόγα που τυλίγει τα θεμέλια των δήθεν ελεύθερων εθνών, ο Ελληνισμός μας οφείλει να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα ακόμη κι αν μείνουμε οι μόνοι πιστοί στον πλανήτη.

Δεν θα είναι ωστόσο η πρώτη φορά που το Ελληνικό Έθνος θα έχει σταματήσει την είσοδο των βαρβάρων απαγορεύοντας την σκύλευση των αγίων και εθνικών μας παρακαταθηκών. Αυτή είναι η ιερή αποστολή τού Λαϊκού Εθνικισμού μας και τού Ενωμένου Ελληνισμού μας. Ρίχνουμε άμεσα τα διαχωριστικά τείχη που έχουν ορθώσει ανάμεσά μας οι ελληνόφωνοι προδότες διεθνιστές ολάκερου τού πολιτικού συστήματος. Δεν υπάρχει καμία μεγαλύτερη πανδημία από την παγκοσμιοποίηση και κανένα μεγαλύτερο μεταδοτικό της όργανο από την κομματικοποίηση τής Ελληνικής Φυλής. Σκοπός μας αδιαπραγμάτευτος είναι η ανάπτυξη των ισχυρότερων πολιτειακών αντισωμάτων που βαστούν ακατάλυτη την βιολογική συνέχεια τού Ελληνικού Έθνους.

Είναι η ακατάλυτη προστασία και η επικράτηση των αληθειών τής Πίστης των Αγίων και Ηρώων τού Αποστολικού Ελληνισμού με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας. Η ανάδειξη τής ελληνικής οικογένειας ως ο μηχανισμός πληρώσεως μιας Μεγάλης Ελλάδος με περισσότερους Έλληνες. Είναι η νίκη τού Μαχόμενου Ελληνισμού και η ολοκληρωτική ανάκτηση τής Πατρίδος μας από χέρια απολύτως καθαρά και ελληνικά. Είναι ο εκπολιτισμός και η πλήρης ελληνοποίηση τής πλάσης που μάς ανήκει. Με τον Στρατό τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος να φυλάγει Θερμοπύλες και να λευτερώνει ελληνικές εστίες και όχι να περιφρουρεί όπως σχεδιάζουν οι ψευτορωμιοί και οι εντολείς τους σάπια καθεστώτα και τούς βάρβαρους συνομιλητές τους, είτε παγκοσμιοποιητές λέγονται αυτοί είτε Τούρκοι είτε άλλως πως. Η δε δημόσια υγεία, η παιδεία και η οικονομία θωρακίζουν και ανταποδίδουν ευρωστία, ήθος, ανάπτυξη και διαιώνιση τού Ελληνικού Αίματος.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου