Ευγονική & Έλεγχος του Πληθυσμού ως κυρίαρχες ιδεολογίες της «Ελίτ» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ευγονική & Έλεγχος του Πληθυσμού ως κυρίαρχες ιδεολογίες της «Ελίτ»

  Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι στόχοι και οι πεποιθήσεις των ευγονιστών δεν εξαφανίστηκαν ποτέ. Στην πραγματικότητα, διεξάγουν ε...

 


Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι στόχοι και οι πεποιθήσεις των ευγονιστών δεν εξαφανίστηκαν ποτέ.


Στην πραγματικότητα, διεξάγουν επιχειρήσεις ευγονικής στο κοινό της Δύσης από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Πηγή: Humans Are Free

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το φθόριο στο νερό, ο υδράργυρος στα εμβόλια και οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες (GMO) συμβάλλουν στη δημιουργία ενός άρρωστου, βουβού και πειθήνιου πληθυσμού.

Εφαρμογή Ελέγχου Πληθυσμού (Hard Kill)

Η γενικότερη επιθυμία για μείωση του πληθυσμού έχει εφαρμοστεί με δύο μορφές - γρήγορη θανάτωση και αργή θανάτωση(soft kill).

Οι σκληρές εκδοχές που δημιουργήθηκαν στα ερευνητικά εργαστήρια βιολογικών όπλων περιλαμβάνουν το AIDS, τον Έμπολα και το SARS [και τώρα το SARS-CoV-2, δηλαδή το Covid-19].

Αυτά τα προγράμματα σχεδιάστηκαν για τη μείωση του πληθυσμού σε μεγάλη κλίμακα.

Εφαρμογή Ελέγχου Πληθυσμού (Αργή Θανάτωση - soft kill)

Όπως είπε ο Henry Kissinger η μείωση του πληθυσμού έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη Δύση εφαρμόστηκε η μέθοδος της αργής θανάτωσης.

Αυτό περιλαμβάνει εμβόλια που περιέχουν υδράργυρο και ιούς του καρκίνου Simian 40. Φθόριο στις παροχές νερού, όπως χρησιμοποιήθηκε από τον Χίτλερ και τον Στάλιν στα στρατόπεδά τους, την εισαγωγή της excitotoxin ασπαρτάμης στην παροχή τροφίμων, την παρουσία των ξενο-οιστρογόνων / δισφαινόλης στα πλαστικά, η εισαγωγή των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και οι καλά γνωστές καταστροφικές παρενέργειές τους- η χρήση των κινητών τηλεφώνων θα οδηγήσει σε καρκίνο του εγκεφάλου για εκατομμύρια ανθρώπους τα επόμενα χρόνια ως αποτέλεσμα της ακτινοβολίας- και η χρήση των φούρνων μικροκυμάτων - τους οποίους οι Σοβιετικοί απαγόρευσαν τη δεκαετία του 1970 λόγω του γεγονότος ότι καταστρέφουν το θρεπτικό περιεχόμενο των τροφίμων.

Περαιτέρω, οι συνδυασμένες επιπτώσεις αυτών των προγραμμάτων έχουν εκδηλωθεί με μείωση κατά 75% του αριθμού των σπερματοζωαρίων στους δυτικούς άνδρες σύμφωνα με τον ΟΗΕ (αναρωτηθείτε γιατί δεν χτυπάνε οι καμπάνες συναγερμού και δεν ανακοινώνεται δημόσια μια κρίση) και αύξηση των ποσοστών καρκίνου από 1 στους 66 σε 1 στους 3 τα τελευταία 50 χρόνια.


Αλλοπαθητική («Δυτική») Ιατρική Εναντίον Ολιστικής / Φυσικής Ιατρικής

Μια κρίσιμη πτυχή του ελέγχου είναι η συμμόρφωση και η αποδοχή από τον πληθυσμό της αλλοπαθητικής ιατρικής και της ιατρικής ορθοδοξίας και του συνεργάτη της, της μεγάλης φαρμακευτικής, υπό την οποία ο πληθυσμός μπορεί να ναρκωθεί.

Ένα κρίσιμο μέρος αυτής της ατζέντας είναι η καταστολή της εναλλακτικής/φυτικής ιατρικής και η προώθηση του Codex Alimentarius που περιορίζει σημαντικά τα φυσικά προϊόντα υγείας που είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Η πλήρης εφαρμογή του Codex Alimentarius θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων από τον υποσιτισμό και τις ασθένειες που σχετίζονται με την κακή διατροφή.

Επίμονα Contrails (Γνωστά Και ως Chemtrails)

Αν και η πραγματική πρόθεση των χημικών ψεκασμών του ουρανού που συνεχίζονται σε πλήρη κλίμακα από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 είναι άγνωστη, αφού οι κυβερνήσεις αρνούνται να πουν στο κοινό τον πραγματικό σκοπό, γνωρίζουμε ότι οι χημικές ουσίες που ψεκάζονται περιλαμβάνουν αλουμίνιο, βάριο και κάδμιο, τα οποία έχουν επιβλαβείς επιδράσεις στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Κατά συνέπεια, θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι αδυνατίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του κοινού για τις επερχόμενες πανδημίες που μας έχουν πει επανειλημμένα ότι είναι αναπόφευκτες (οι ψεκασμοί είναι γεγονός, αλλά οι σκοποί είναι εικασίες).



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου