ΦΟΒΕΡΗ καταγγελία του Σπ. Χατζάρα για το θάνατο του Γ. Τράγκα: «Τον δολοφόνησαν. Φίλος του εφοπλιστής είχε στείλει μονοκλωνικά αντισώματα αλλά δεν του τα έδωσαν ποτέ!» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΦΟΒΕΡΗ καταγγελία του Σπ. Χατζάρα για το θάνατο του Γ. Τράγκα: «Τον δολοφόνησαν. Φίλος του εφοπλιστής είχε στείλει μονοκλωνικά αντισώματα αλλά δεν του τα έδωσαν ποτέ!» (Video)

  «Έκαναν στον Τράγκα σκιαγράφημα στον πνεύμονα και αυτό ισοδυναμεί με δολοφονία» - «φίλος του εκλιπόντος, από Αμερική, απέστειλε τα περίφημ...

 







«Έκαναν στον Τράγκα σκιαγράφημα στον πνεύμονα και αυτό ισοδυναμεί με δολοφονία» - «φίλος του εκλιπόντος, από Αμερική, απέστειλε τα περίφημα μονοκλωνικά αλλά αυτά δεν έφτασαν ποτέ στον ασθενή Τράγκα».


«Οι θάνατοι στις ΜΕΘ είναι μια μικρή διάσταση την οποία βρήκαν τώρα τα κόμματα και οι πολιτικοί του εμβολιαστικού τόξου για να κάνουν αντιπαράσταση και να πείσουν το χαζό τηλεθεατή ότι υπάρχει αντιπολίτευση και ότι τσακώνονται».

 

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Σ.Χατζάρας μιλώντας στην εκπομπή «Ανατρεπτικό Δελτίο» του Ανδρέα Καψαμπέλη, στην οποία ανέφερε σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα πως πρόκειται για δολοφονία. Ουσιαστικά η συνέντευξη αυτή ήταν και μια απάντηση στο άρθρο μας στο οποίο, μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα, αναρωτιόμασταν γιατί κανείς δεν στάθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης που του αρνήθηκε τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων, παρά τον επέκριναν (!!) για το γεγονός ότι ήταν...ανεμβολίαστος!

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Χατζάρας ανέφερε ότι, «Οι θάνατοι στις ΜΕΘ είναι μια μικρή διάσταση την οποία βρήκαν τώρα τα κόμματα και οι πολιτικοί του εμβολιαστικού τόξου για να κάνουν αντιπαράσταση και να πείσουν το χαζό τηλεθεατή ότι υπάρχει αντιπολίτευση και ότι τσακώνονται».

 «Έκαναν στον Τράγκα σκιαγράφημα στον πνεύμονα και αυτό ισοδυναμεί με δολοφονία», είπε ο δημοσιογράφος, καθώς «το σκιαγραφικό είναι ιδιαίτερα τοξικό για τα νεφρά προκαλώντας πολλές φορές μέχρι και νεφρική ανεπάρκεια».

Επίσης, κατήγγειλε πως γνωστός εφοπλιστής φίλος του εκλιπόντος, από Αμερική, απέστειλε τα περίφημα μονοκλωνικά αντισώματα αλλά αυτά δεν έφτασαν ποτέ στον ασθενή Τράγκα που, σύμφωνα με τον Σπύρο Χατζάρα, δολοφονήθηκε.

Ο Σπύρος Χατζάρας καταγγέλλει επίσης  το Συμβούλιο της Επικρατείας. «Έχουμε κηρύξει ως χώρα κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν το ξέρουμε; Δεν έχουμε κηρύξει. Δεν υπάρχει τέτοιος νόμος κι όμως το ΣΤΕ την επικαλείται όποτε γίνονται προσφυγές κατά των μέτρων»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του αναφέρει ότι «έχει δημιουργηθεί ένα σημαντικό πλειοψηφικό ρεύμα μη προνομιούχων Ελλήνων που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν πρόκειται στο μέλλον, που θα μπορούσε να εκφραστεί πολιτικά στη κάλπη και να δώσει ένα 40%. Αυτό που επιθυμούν (τα συστημικά κόμματα) είναι να διασπάσουν αυτό το μέτωπο που δημιουργείται μέρα με την ημέρα από τη πίεση τη τρομοκρατία και τις απειλές. Θέλουν να διασπάσουν αυτό το εκλογικό σώμα».

Ο Σπύρος Χατζάρας μιλάει ακόμα για το πρόβλημα των ΜΕΘ επαναλαμβάνοντας όσα ελέχθησαν από τον τέως υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή στην βουλή για χιλιάδες δολοφονίες. Αναφέρει μάλιστα ΜΕΘ με ποσοστό θνητότητας 100%!

Δείτε το βίντεο με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου