Ανθρωποφαγία για το θάνατο Τράγκα. Του επιρρίπτουν ευθύνες επειδή ήταν ανεμβολίαστος, αλλά κανείς δεν στάθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης που του αρνήθηκε τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως σε πολλούς άλλους. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ανθρωποφαγία για το θάνατο Τράγκα. Του επιρρίπτουν ευθύνες επειδή ήταν ανεμβολίαστος, αλλά κανείς δεν στάθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης που του αρνήθηκε τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως σε πολλούς άλλους.

  Ξεκίνησε αμέσως μετά το θάνατο του η ανθρωποφαγία φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αλλά και από στελέχη της κυβέρνησης για το γεγονός ότι ήταν ανεμβολ...

 



Ξεκίνησε αμέσως μετά το θάνατο του η ανθρωποφαγία φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αλλά και από στελέχη της κυβέρνησης για το γεγονός ότι ήταν ανεμβολίαστος...


Μας λένε ότι δεν γίνονται αιτήσεις χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων και μπορεί να μείνουν αδιάθετα, ενώ ταυτόχρονα αρνούνται τη χορήγηση σε κάποιους...και την επιτρέπουν από πέρσι σε άλλους...!


Γράφει ο Αιγιστέας

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ο δημοσιογράφος δεν δίσταζε να συγκρουστεί με την εξουσία και τους ισχυρούς του χρήματος, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε προχωρήσει και στην ίδρυση κόμματος. Τα έβαζε με την εκάστοτε εξουσία, ανεξαρτήτως της κατάληξης που είχε η σύγκρουση.

Δεν προσπαθούσε να φιμώσει την αντίθετη φωνή ή να λοιδορήσει κανέναν. Πολύ περισσότερο, με καλοπληρωμένους στρατούς από τρολ στα social media…όπως γίνεται τώρα μετά το θάνατο του εναντίον του από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αλλά και την ίδια τη κυβέρνηση.

Ντροπή στα ΜΜΕ και τη κυβέρνηση που ασελγούν στη μνήμη του

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, έχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών και οι κανίβαλοι της κυβέρνησης αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν αυτό το στενάχωρο γεγονός για να πουλήσουν...εμβόλια. 

Την ώρα που η Ελλάδα θρηνούσε για το θάνατο του εμβληματικού δημοσιογράφου, στελέχη της κυβέρνησης αποφάσισαν να του κάνουν κριτική! 

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας πατριώτης, αγωνιστής για τη δημοκρατία και μέχρι τέλους αντίπαλος του Κ.Μητσοτάκη. Το τελευταίο μάλλον οι ανθρωποφάγοι της κυβέρνησης δεν το ξέχασαν και λίγες ώρες μετά τον θάνατό του έκαναν εξοργιστικές αναρτήσεις. 

Έγραψε λοιπόν ο κ.Γεωργιάδης για τον Γιώργο Τράγκα πως «δυστυχώς το απίστευτο ταλέντο του, κατά την γνώμη μου, τον παρέσυρε σε λαϊκισμούς και υπερβολές αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις ικανότητες του»...

Λίγη ώρα αργότερα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, μίλησε για «φωνές χωρίς σοβαρότητα που στοιχίζουν ζωές» και προσπάθησε να πουλήσει εκ τα εμβόλια για τον κορωνοϊό λέγοντας ότι «μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός».

«Διάφορες φωνές που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, ορισμένες φορές και στα όρια της καθόλου σοβαρότητας, στοιχίζουν ζωές. Απόψεις που είτε παίρνουν πολιτική χροιά είτε οφείλονται σε βαθύτερα κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά ζητήματα…  Η στιγμή μπροστά στον κορωνοϊό είναι η ζωή και ο θάνατος, και αυτό φαίνεται με τραγικό τρόπο στις ζωές που χάνονται σε καθημερινή βάση. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός», είπε χαρακτηριστικά ο Μ.Θεμιστοκλέους

Ενώ λοιπόν ξεκίνησε αμέσως μετά το θάνατο του η ανθρωποφαγία φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αλλά και στελεχών της κυβέρνησης για το γεγονός ότι ήταν ανεμβολίαστος...αντιθέτως, κανείς δεν στάθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία με τις αποφάσεις της στερεί ζωές, καθώς ο Γιώργος Τράγκας είχε ζητήσει μονοκλωνικά αντισώματα, τα οποία παρόλα αυτά δεν του χορηγήθηκαν. Ο ίδιος είχε κάνει σχετική ανάρτηση στην οποία είχε τονίσει ότι «αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων». 

Μας λένε ότι δεν γίνονται αιτήσεις χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων και μπορεί να μείνουν αδιάθετα, ενώ ταυτόχρονα αρνούνται τη χορήγηση;

Ενώ λοιπόν, η κυβέρνηση αρνείται να χορηγήσει τη θεραπεία των μονοκλωνικών αντισωμάτων, όχι μόνο στον ΓιώργοΤράγκα αλλά και σε άλλους, ταυτόχρονα ακούσαμε τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσίων Υγείας του Υπουργείο Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο, καλεσμένο στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ-1, να κάνει έκκληση σε γιατρούς να προχωρούν σε αίτηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων για τους ασθενείς που παρακολουθούν και ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου γιατί υπάρχει περίπτωση να μείνουν αδιάθετα...! Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Οι γιατροί πρέπει να ενημερωθούν για να μπορέσουμε να δούμε περισσότερα αιτήματα, γιατί έχουμε 2.000 δόσεις διαθέσιμες και είναι κρίμα να μην τις χορηγήσουμε ιδιαίτερα τώρα που η πανδημία είναι σε έξαρση».

Από πότε ξεκίνησε τελικά η χορήγηση των μονοκλωνικών αντισωμάτων;

Ενώ λοιπόν εμείς γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση έχει προμηθευτεί ΜΟΝΟ 2000 δόσεις πρόσφατα και ότι είναι οι πρώτες που προμηθεύτηκε η χώρα, πριν λίγες ημέρες υπήρξε μια βόμβα στα θεμέλια της αξιοπιστίας της κυβέρνησης από την κ. Άννα Ροκοφύλλου, Αντιδήμαρχο Αθηναίων η οποία δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι της χορηγήθηκαν μονοκλωνικά αντισώματα και έτσι σώθηκε....πέρσι! Όπως ήταν αναμενόμενο η Τατιάνα προσπάθησε μάταια να μαζέψει την αποκάλυψη, καθώς τότε δεν χορηγούνταν ακόμα μονοκλωνικά...!

Καλό ταξίδι Γιώργο Τράγκα. Πήγαινε να συναντήσεις όσους πέθαναν αβοήθητοι, χωρίς θεραπεία, στις ΜΕΘ. Πές τους ότι άλλοι, όπως η αντιδήμαρχος Αθηναίων ομολόγησε στη Τατιάνα, είχαν λάβει μονοκλωνικά αντισώματα από πέρσι, όταν ακόμα υποτίθεται ότι δεν χορηγούνταν, αλλά σε όλους εσάς τα αρνήθηκαν, καθώς ήσασταν ανεμβολίαστοι...




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου