Κατακεραύνωσε τον Μητσοτάκη ο καθηγητής Βαθιώτης! Χαρακτήρισε τους Έλληνες ως βρεφοποιημένους πολίτες και πολιτικό παιδεραστή τον Πρωθυπουργό (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κατακεραύνωσε τον Μητσοτάκη ο καθηγητής Βαθιώτης! Χαρακτήρισε τους Έλληνες ως βρεφοποιημένους πολίτες και πολιτικό παιδεραστή τον Πρωθυπουργό (Video)

  «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους πολίτες σα να είναι βρέφη, με τη λογική του παιδεραστή. Είμαστε τα αιχμάλωτα, συστηματικά κακοποιούμενα βρ...

 







«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους πολίτες σα να είναι βρέφη, με τη λογική του παιδεραστή. Είμαστε τα αιχμάλωτα, συστηματικά κακοποιούμενα βρέφη τους.» 


«Τι πέτυχε λοιπόν ο πολιτικός παιδεραστής κος Μητσοτάκης με τον αιφνιδιασμό αυτόν; Τρομοκράτησε τους βρεφοποιημένους πολίτες, προκαλώντας τους ένα ισχυρό σοκ. Στον πανικό τους κάποιοι ηλικιωμένοι ήδη έκλεισαν ραντεβού για να γλιτώσουν.»

 

Φόβους περί της υποχρεωτικότητας του εμβολίου κατά της covid-19 είχε εκφράσει ήδη μιλώντας στον Focus FM από τις 19/4 ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Δυστυχώς δεν έκανα λάθος, του μελετάω κάθε μέρα εδώ και 20 μήνες. Το πρόβλημα είναι ότι ο ελληνικός λαός είναι ακόμα στον καναπέ του. Αυτός που έγραψε το χθεσινό κείμενο πρέπει να ήταν ή πιωμένος ή να είχε πάθει εγκεφαλικό. Μελετώντας αυτά που είπε πραγματικά δεν το πίστευα αυτά που άκουγα» σημείωσε.

«Πως και δεν κυκλοφόρησε από τα συστημικά παπαγαλάκια, η πληροφορία της υποχρεωτικότητας της ηλικιακής ομάδα 60 και άνω; Πρόκειται για απόλυτο αιφνιδιασμό. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους πολίτες σα να είναι βρέφη, με τη λογική του παιδεραστή. Είμαστε τα αιχμάλωτα, συστηματικά κακοποιούμενα βρέφη τους.  Τι πέτυχε λοιπόν ο πολιτικός παιδεραστής κος Μητσοτάκης με τον αιφνιδιασμό αυτόν; Τρομοκράτησε τους βρεφοποιημένους πολίτες, προκαλώντας τους ένα ισχυρό σοκ. Στον πανικό τους κάποιοι ηλικιωμένοι ήδη έκλεισαν ραντεβού για να γλιτώσουν. Κάποιοι άλλοι όμως, ένιωσαν τέτοια ταραχή που από χθες μετρούν συνεχώς την πίεσή τους. Καλώ λοιπόν τους προδότες εισαγγελείς και πρωτίστως τον αρχιπροδότη εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να μου απαντήσει: Αν μετά από τη χθεσινή απάνθρωπη ανακοίνωση του πρωθυπουργού, υποστούν έμφραγμα κάποιοι ηλικιωμένοι και πεθάνουν, ο Μητσοτάκης δε θα ευθύνεται για δολοφονία εκ προθέσεως; Ο άνθρωπος πρέπει να πάσχει από ψυχική νόσο. Δεν είναι δυνατόν να έχει τα κότσια να βγαίνει να μιλάει προ των Χριστουγέννων, χύνοντας τέτοιοι δηλητήριο. Υποτίθεται ότι βασανίστηκε για να πάρει την απόφαση σε βάρος των ευάλωτων Ελλήνων .Δεν σκέφτηκε ότι θα τους προκαλέσει ισχυρό σοκ με κίνδυνο να τους στείλει στον Άδη;», είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέρετε τι έλεγε ο κ. Βαρουφάκης στις 30/9;  Άλλος συνωμότης και προδότης αυτός. «Ας υποθέσουμε, έλεγε, πως παίρνετε την απόφαση, κάθε πολίτης που δεν θα έχει εμβολιαστεί να πληρώνει χαράτσι 100 ευρώ το μήνα, τα οποία για να πείσετε και την αντιπολίτευση , θα πηγαίνουν όλα στο ΕΣΥ για να το θωρακίσουμε» σημείωσε ο κ. Βαθιώτης προσθέτοντας ότι ο κ. Βαρουφάκης υποστήριζε «εάν το κάνετε, κάποιοι θα εμβολιαστούν, αλλά θα έχετε τσιμεντώσει αυτούς που αρνούνται το εμβόλιο» «Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Είναι όλοι μια κοινοβουλευτική συμμορία» τόνισε ο κ. Βαθιώτης.

«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Το ότι υπάρχει μόνο ένας στο κοινοβούλιο, που λέει την αντίθετη άποψη, εμένα δε με καθησυχάζει. Έχουμε κοινοβουλευτική δικτατορία. Για να μας πείσουν για το αντίθετο οι Έλληνες βουλευτές θα πρέπει, όταν έρθει αυτή η επαίσχυντη ρύθμιση στο κοινοβούλιο, να την καταψηφίσουν. Εάν δεν καταπέσει αυτός ο φασισμός, τότε είναι όλοι συμπαίχτες σε αυτή την απίστευτη συνομωσία σε βάρος του ελληνικού λαού», ανέφερε.

«Γιατί είναι εντελώς αναξιόπιστος ο κος Μητσοτάκης και όλη του η κυβέρνηση; Είχαν πει ότι δεν θα επεκτείνουν την υποχρεωτικότητα. 1/10 όχι στην επέκταση. 9/11 κατηγορηματικό όχι στην επέκταση. Διότι η μέχρι τώρα εμπειρία δείχνει ότι, όχι μόνο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να λειτούργησε αρνητικά. Το ίδιο επανέλαβε και ο κ. Γεραπετρίτης στις 14/9, μόλις δύο εβδομάδες πριν», υπογράμμισε.

«Τολμούν και ζητούν τυφλή εμπιστοσύνη στη κυβέρνηση και στους ειδικούς , αυτοί οι αλήτες που έχουν διαρρήξει το θεσμό της εμπιστοσύνης; Είναι τρομερά αυτά που συμβαίνουν. Ξεχαρβάλωσε το σύστημα υγείας, έδωσε εκατομμύρια ευρώ για την υγειονομική προπαγάνδα και τώρα στερούν τα χρήματα των ευάλωτων ανθρώπων για να στηρίξουν το σύστημα υγείας που οι ίδιοι διέλυσαν. Τέτοιος εμπαιγμός από πρωθυπουργό προς  λαό,  δεν έχει υπάρξει ξανά στην ελληνική ίσως και την παγκόσμια ιστορία».

«Καίγεται ο κόσμος έχουμε δικτατορία και τολμούν να ενδιαφέρονται για το πως θα πιουν τον καφέ τους και να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο σε γιγαντοθόνες, κλεισμένοι μέσα στα καφενεία. Αυτό είναι το χάλι μας.  Είναι  ντροπή και για τους συναδέλφους μου, διότι δεν είναι δυνατόν αν είμαι ο μόνος που δίδασκε ποινικό δίκαιο και αναγνωρίζει την αλητεία αυτή τη στιγμή και τον εμπαιγμό;  Το ότι οι συνάδελφοί μου έχουν βουλώσει το στόμα τους για τόσο χρονικό διάστημα, είναι φρικτό.  Είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες», πρόσθεσε.

«Βαδίζουμε πρόσω ολοταχώς σε παγκόσμια κυβέρνηση. Τώρα στην εποχή της υγειονομικής κρίσης, έχουμε τον εμβολιαστικό ΕΝΦΙΑ, αυτά τα 100 ευρώ. Δε μας φτάνει ο κανονικός ΕΝΦΙΑ, θα έχουμε τώρα και τον εμβολιαστικό.1200 ευρώ το χρόνο. Θα έπρεπε να έχει γκρεμιστεί όλο το σύστημα. Δεν υπάρχουν πολίτες, είναι όλοι στον κόσμο τους. Έρχεται τρομερή τιμωρία, όχι από το Μητσοτάκη», είπε.

«Η πανδημία των ανεμβολίαστων, είναι μεγάλο παραμύθι.  Ο όρος αυτός είναι γλωσσικό φετίχ που ακολουθείται και από τους Άγγλους και από τους Γερμανούς και βρίσκω δημοσίευση στο lancet στο επιστημονικό περιοδικό 20/11/21 ο συντάκτης επικρίνει την τακτική των αξιωματούχων Γερμανίας και Αμερικής να στοχοποιούν τους ανεμβολίαστους την ώρα που οι εμβολιασμένοι εξακολουθούν να  διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση. Και εξακολουθεί ο αλήτης ο πρωθυπουργός να παίζει το παιχνιδάκι του διχασμού. Καλλιεργεί τον εμβολιαστικό οπαδισμό. Γιατί αυτό τον βολεύει», σημείωσε. «Είπε ότι τα Χριστούγεννα διαμορφώνουν συνθήκες που είναι πιθανόν να ευνοήσουν την αναζωπύρωση του κορονοιού. Super sos για τους πολίτες αυτή η δήλωση.  Έρχεται και για τους υπόλοιπους η υποχρεωτικότητα. Όσο κάθονται με φραπέ στον καναπέ δεν υπάρχει περίπτωση να αποσοβήσουν τίποτα . Ο εχθρός είναι ήδη έξω από την πόρτα μας. Γιατί μιλάνε για αναζωπύρωση; Πρέπει να μας τρομοκρατούν όπως μας έχουν εκπαιδεύσει, με συγκεκριμένη ορολογία. Όσο περισσότερο μας τρομοκρατούν, τόσο περισσότερο μας ελέγχουν», τόνισε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του καθηγητή στον Focus FM




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου