Γερμανοί γιατροί ανακαλύπτουν «εκπληκτικές» προσμίξεις στο «εμβόλιο» κατά του COVID-19 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γερμανοί γιατροί ανακαλύπτουν «εκπληκτικές» προσμίξεις στο «εμβόλιο» κατά του COVID-19

  Μια ομάδα Γερμανών γιατρών και ερευνητών είναι οι τελευταίοι σε μια σειρά ανεξάρτητων επιστημόνων που ανακάλυψαν σημαντικές προσμίξεις στα...

 


Μια ομάδα Γερμανών γιατρών και ερευνητών είναι οι τελευταίοι σε μια σειρά ανεξάρτητων επιστημόνων που ανακάλυψαν σημαντικές προσμίξεις στα εμβόλια COVID-19 καθώς και στο αίμα των εμβολιασμένων ατόμων.


Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσίαση των ευρημάτων τους κατακεραυνώθηκε από τα γερμανικά καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης...

 

Πηγή: Natural News

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Όπως ανέφερε το Ίδρυμα RAIR, οι παθολόγοι παρουσίασαν μια ανάλυση με βίντεο και φωτογραφίες του εμβολίου κατά τη διάρκεια μιας συγκλονιστικής αλλά ελάχιστα δημοσιοποιημένης συνέντευξης Τύπου τον Σεπτέμβριο, ένα απόσπασμα της οποίας μεταφράστηκε για λογαριασμό του οργανισμού.

Σύμφωνα με το βίντεο και την παρουσίαση, ανακαλύφθηκαν ξένα αντικείμενα στα εμβόλια μαζί με το αίμα ορισμένων ατόμων που έλαβαν τα εμβόλια.

«Μερικά από τα ξένα αντικείμενα περιγράφηκαν ως «ακριβώς κατασκευασμένα» και επίσης — σοκαριστικά — σκουλήκια που εκκολάπτονταν από αυγά», ανέφερε το ίδρυμα σε έκθεση .

συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση οργανώθηκε από το Stiftung Corona-Ausschuss, το οποίο μπορεί να περιγραφεί χονδρικά ως το αντίστοιχο της Γερμανίας με το αμερικανικό Frontline Doctors. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αξιοσημείωτη παρουσίασή τους κατακεραυνώθηκε από τα γερμανικά καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης", συνεχίζει η έκθεση του ιδρύματος.

Την παρουσίαση διηύθυναν ο Dr. Arne Burkhardt, ο οποίος ήταν "επικεφαλής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Reutlingen για 18 χρόνια και στη συνέχεια εργάστηκε ως παθολόγος σε ιδιωτικό ιατρείο", καθώς και ο Dr. Walter Lang, ο οποίος "εργάστηκε ως παθολόγος στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερου από το 1968 έως το 1985" πριν ιδρύσει ιδιωτικό παθολογικό ινστιτούτο στο Ανόβερο, και ο Dr. Werner Birkholz, πρώην καθηγητής ηλεκτρολόγος μηχανικός που επικεντρώθηκε στη διαχείριση κινδύνων και την ποιότητα στο Πανεπιστήμιο Jacobs στη Βρέμη.

Η Dr. Ute Langer, χειρουργός, έκανε τις συστάσεις.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, οι ερευνητές πραγματοποίησαν ανάλυση "περισσευούμενων εμβολίων από την εταιρεία BioNTech-Pfizer", μερικά από τα οποία αποκάλυψαν κάτι που "φαίνεται να είναι ένα αντικείμενο κατασκευασμένο με ακρίβεια".


(Credit: RAIR Foundation) https://rairfoundation.com/bombshell-german-doctors-find-astonishing-impurities-in-covid-vaccine-video/

Επιπλέον, οι ερευνητές βρήκαν "σκουλήκια" που φαίνεται να έχουν "εκκολαφθεί" μέσα στον ορό του εμβολίου.


(Credit: RAIR Foundation) https://rairfoundation.com/bombshell-german-doctors-find-astonishing-impurities-in-covid-vaccine-video/

Οι Γερμανοί γιατροί και ερευνητές δεν είναι οι μόνοι που ανακάλυψαν ξένα αντικείμενα μέσα στα εμβόλια COVID-19, σύμφωνα με το ίδρυμα:

  •    Τον Αύγουστο, η Ιαπωνία ανέστειλε το εμβόλιο Moderna, αφού βρέθηκαν ξένα υλικά στο εμβόλιο του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το Nikkei Asia, η ουσία βρέθηκε να αντιδρά στους μαγνήτες. Όπως αναφέρεται στο RAIR Foundation USA, η Ιαπωνία υπήρξε εξαιρετικά διαφανής με τον χειρισμό του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, σεβόμενη παράλληλα την αυτονομία των πολιτών της.
  •    Η Dr. Carrie Madej, παθολόγος, ανακάλυψε επίσης ξένα αντικείμενα μετά τη μελέτη των ενέσεων, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων που έμοιαζαν με "γραφένιο" και "ένα πλοκαμωτό, κινούμενο πλάσμα που έμοιαζε με οργανισμό στο εμβόλιο Moderna".

Επίσης, σύμφωνα με ένα νήμα στο Twitter που αναρτήθηκε τον Οκτώβριο, στα εμβόλια βρέθηκαν σωματίδια, "συσσωματώσεις σωματιδίων" και "δομές που μοιάζουν με ίνες", μερικές από τις οποίες περιείχαν "διακλαδώσεις" και μια "δομή που μοιάζει με δακτύλιο".


"Τα ευρήματα βασίστηκαν σε μια "μικροσκοπική ανάλυση" του δείγματος του εμβολίου κοροναϊού της Pfizer-BioNTech", ανέφερε το Ίδρυμα RAIR, προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με έναν επιστήμονα που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 100 φορές σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, όπως το New England Journal of Medicine και το The Lancet, η ανάλυση έγινε "με μικροσκόπιο φωτεινού πεδίου και μικροσκόπιο αντίθεσης φάσης", ενώ "εφαρμόστηκαν αυστηρά επιστημονικά και υγειονομικά πρότυπα".


(Δείτε την πλήρη απομαγνητοφώνηση του συνεδρίου εδώ)

Τι έχουν βάλει αυτοί οι άνθρωποι σε αυτά τα εμβόλια; Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι καθαρά, σε καμία περίπτωση.Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου