Ποιος είναι ο λόγος που η Ιαπωνία συντρίβει το COVID; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ποιος είναι ο λόγος που η Ιαπωνία συντρίβει το COVID;

  Θα μπορούσε να οφείλεται αυτό στο φάρμακο Ιβερμεκτίνη για το οποίο γιατροί και φαρμακοποιοί στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ελλάδα, θα τιμωρηθούν ...

 


Θα μπορούσε να οφείλεται αυτό στο φάρμακο Ιβερμεκτίνη για το οποίο γιατροί και φαρμακοποιοί στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ελλάδα, θα τιμωρηθούν αν το συνταγογραφήσουν;


Η πανδημία στην Ιαπωνία έβγαινε εκτός ελέγχου, ωστόσο η ιαπωνική κυβέρνηση ήταν αρκετά έξυπνη ώστε να κοιτάξει πέρα από τα εμβόλια στις προσπάθειές της για τον περιορισμό του COVID-19.

 

Πηγή: Stevekirsch.substack

Γράφει ο Steve KirschSteve Kirsch

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Δεν μπορώ να θυμηθώ μια στιγμή στην αμερικανική ιστορία όπου οι ιατρικές επιτροπές θα σε κυνηγούσαν για να συνταγογραφήσουν ένα εγκεκριμένο φάρμακο εκτός ετικέτας για μια πάθηση που υποστηρίζεται από περισσότερες από 60 θετικές μελέτες και πολλαπλές συστηματικές κριτικές και μετα-αναλύσεις που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που είναι η υψηλότερη επίπεδο ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία. Μπορείς εσύ;

Υπάρχει κάπου κάποια ανάλυση κόστους-οφέλους που έχασα η οποία να δείχνει ότι η ιβερμεκτίνη προκαλεί βλάβη;

Εάν η ανάλυση κόστους-οφέλους είναι σαφώς αρνητική, πώς θα μπορούσαν να δημοσιευτούν αυτές οι θετικές μετα-αναλύσεις;

Γιατί ο FDA είναι σε τροχιά μάχης κατά της ιβερμεκτίνης; Δείτε αυτό το άρθρο: TrialSiteNews με τίτλο «Οι ομοσπονδιακοί που έρχονται μετά από γιατρούς και φαρμακεία που εμπορεύονται την ιβερμεκτίνη ως αποτελεσματική και ασφαλή για τον COVID-19 ».

Ίσως δεν θέλουν να το πάρετε γιατί αν οι άνθρωποι μάθαιναν ότι λειτουργεί, η πανδημία θα είχε τελειώσει; Ουάου. Αυτό θα ήταν πραγματικά κακό.

Ας δούμε μια χώρα που επιτρέπεται να χρησιμοποιεί ιβερμεκτίνη: την Ιαπωνία

Ακολουθεί ένα άρθρο που περιγράφει πώς η Ιαπωνία χρησιμοποιεί την ιβερμεκτίνη για την καταπολέμηση του COVID . Ιδού ένα απόσπασμα:

Η ιβερμεκτίνη  απορρίπτονταν ανεπιτήδευτα μέχρι τώρα, αλλά η  Ιαπωνία  έχει αποδείξει ότι το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πιο αποτελεσματική θεραπεία και ως μόνιμο υποκατάστατο των εμβολίων για τον κορωνοϊό που παράγονται από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. 

Η πανδημία στην Ιαπωνία έβγαινε εκτός ελέγχου, ωστόσο η ιαπωνική κυβέρνηση ήταν αρκετά έξυπνη ώστε να κοιτάξει πέρα ​​από τα εμβόλια στις προσπάθειές της για τον περιορισμό του COVID-19. 

Τον Σεπτέμβριο, η Ιαπωνία ανέπτυξε το Ivermectin και η νομιμοποίηση της χρήσης του αντιπαρασιτικού φαρμάκου βοήθησε τους ανθρώπους να αναρρώσουν από τον COVID-19 με πιο ανθεκτική και μακροχρόνια ανοσία. Τα κρούσματα έχουν μειωθεί γρήγορα χωρίς την ανάγκη αναμνηστικών δόσεων εμβολιασμού. Στο Τόκιο, υπήρχαν περίπου 6.000 κρούσματα στα μέσα Αυγούστου, αλλά ο αριθμός έχει πλέον πέσει κάτω από τα εκατό. 

Η Ιαπωνία ξεπερνά τώρα τον κορωνοϊό, με τον αριθμό των τεστ COVID να μειώνεται από 25% στα τέλη Αυγούστου σε μόλις 1% στα μέσα Οκτωβρίου. 

Η χρήση ιβερμεκτίνης βοηθά έτσι την Ιαπωνία να νικήσει οριστικά την πανδημία COVID-19 . Εάν και όταν μειωθεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, η Ιαπωνία θα έχει μια επιλογή - να χρησιμοποιήσει ένα αντιπαρασιτικό φάρμακο ως μόνιμη θεραπεία για να εξασφαλίσει ταχεία ανάρρωση μολυσμένων ασθενών με ανθεκτική ανοσία. Έτσι, η Ιαπωνία συνέτριψε τη Big Pharma με μια μικρή κίνηση - αναπτύσσοντας τη χρήση της Ιβερμεκτίνης.

Ας δούμε τα ποσοστά θανάτων στην Ιαπωνία έναντι των ΗΠΑ. Βλέπετε διαφορά; Σε κατά κεφαλήν βάση, η Ιαπωνία ξεπερνά τις ΗΠΑ με συντελεστή 17. Μόλις η Ιαπωνία κυκλοφόρησε την ιβερμεκτίνη, τα ποσοστά θνησιμότητας μειώθηκαν γρήγορα στο 0.

Αναρωτιέμαι αν μπορεί να προκληθεί από την ιβερμεκτίνη; Τι νομίζετε;





 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου