ΗΠΑ - Διευθύνων Σύμβουλος Ασφαλειών Ζωής: «Σχεδόν 100.000 επιπλέον θάνατοι ανά μήνα στις ΗΠΑ...» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΗΠΑ - Διευθύνων Σύμβουλος Ασφαλειών Ζωής: «Σχεδόν 100.000 επιπλέον θάνατοι ανά μήνα στις ΗΠΑ...»

  Σχεδόν 100.000 επιπλέον του αναμενόμενου θάνατοι συμβαίνουν κάθε μήνα στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή λόγω των ενέσεων κατά του Covid... Όλοι οι...

 


Σχεδόν 100.000 επιπλέον του αναμενόμενου θάνατοι συμβαίνουν κάθε μήνα στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή λόγω των ενέσεων κατά του Covid...


Όλοι οι πολιτικοί, οι επιστήμονες, οι ρυθμιστικές αρχές και οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με αυτό, διαπράττουν εγκλήματα γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητας , και στοχοποιούν ακόμη και παιδιά.

 

Πηγή: Humans Are Free

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σχεδόν 100.000 επιπλέον του αναμενόμενου θάνατοι συμβαίνουν κάθε μήνα στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις ασφαλιστικές εταιρείες ζωής που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό που ο Dr. Robert Malone αποκαλεί «μαζική εκδήλωση θυμάτων» που εκτυλίσσεται λόγω των ενέσεων κατά του Covid.

Πρόκειται για μια κατάσταση κόκκινου συναγερμού που εκτυλίσσεται μπροστά μας. Το ανθρώπινο γένος σφαγιάζεται μέσω της χορήγησης των «ενέσεων θρόμβωσης» που είναι σκόπιμα σχεδιασμένες για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω του θανάτου και της υπογονιμότητας.

Όλοι οι πολιτικοί, οι επιστήμονες, οι ρυθμιστικές αρχές και οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με αυτό διαπράττουν εγκλήματα γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητας , και στοχοποιούν ακόμη και παιδιά.

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από το The Center Square (Ιντιάνα) αποκαλύπτει πώς ο Scott Davison, διευθύνων σύμβουλος της OneAmerica (μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση κατά 40% του συνόλου των θανάτων μεταξύ των Αμερικανών ηλικίας 18 έως 64 ετών (δηλαδή των Αμερικανών σε ηλικία εργασίας):

«Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Scott Davison κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης τύπου αυτή την εβδομάδα. "Τα δεδομένα είναι συνεπή σε κάθε παίκτη σε αυτήν την επιχείρηση."

Ο Ντέιβισον είπε ότι η αύξηση των θανάτων αντιπροσωπεύει «τεράστιους, τεράστιους αριθμούς» και ότι δεν πεθαίνουν οι ηλικιωμένοι, αλλά «κυρίως άτομα σε ηλικία εργασίας 18 έως 64» που είναι οι υπάλληλοι εταιρειών που έχουν ομαδικά προγράμματα ασφάλισης ζωής μέσω της OneAmerica.

«Και αυτό που είδαμε μόλις το τρίτο τρίμηνο, το βλέπουμε να συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο, είναι ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι αυξημένα κατά 40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία», είπε.

«Απλώς για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο κακό είναι αυτό, μια καταστροφή τριών σιγμάτων ή μια καταστροφή ενός στα 200 χρόνια θα ήταν 10% αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημία», είπε. «Έτσι, το 40% είναι απλώς ανήκουστο».

Υπάρχουν πολλά κρίσιμα σημεία που πρέπει να κατανοήσουμε εδώ:

  1. Τα στοιχεία που παραθέτει ο διευθύνων σύμβουλος Scott Davison είναι στοιχεία του τρίτου τριμήνου του 2021. Οι αριθμοί θα είναι πολύ χειρότεροι στο τέταρτο τρίμηνο, επειδή η βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος του εμβολίου επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου.
  2. Αυτοί οι θάνατοι δεν ταξινομούνται ως θάνατοι του Covid-19. Είναι θάνατοι από άλλες αιτίες, σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία: Καρκίνος, αυτοάνοσες διαταραχές, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια κ.λπ. Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τα εμβόλια Covid, φυσικά, όπως γνωρίζει εδώ και καιρό ο FDA. (Δείτε τη σελίδα 16 αυτού του εγγράφου του FDA από το 2020, όπου απαριθμεί όλες τις ύποπτες παρενέργειες των εμβολίων Covid, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου).
  3. Αν μια αύξηση 10% στους θανάτους είναι ένα γεγονός τριών σίγμα, μια αύξηση 40% είναι κάτι μεγαλύτερο από ένα γεγονός δώδεκα σίγμα (δεν είναι γραμμική σχέση)... που σημαίνει ότι αυτό δεν είναι απλή σύμπτωση. Υπάρχει μια κοινή αιτία πίσω από αυτούς τους θανάτους. Αυτή η αιτία, φυσικά, είναι οι ενέσεις Covid, οι οποίες έχουμε συμπεράνει ότι είναι βιολογικά όπλα αποπληθυσμού.
  4. Οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής αντιμετωπίζουν οικονομική κατάρρευση καθώς αυτή η τάση συνεχίζεται (που θα συνεχιστεί). Σύντομα θα χρειαστούν κυβερνητική διάσωση, και τα ποσοστά ασφάλισης ζωής που χρεώνονται στους εργαζόμενους θα εκτοξευθούν στα ύψη.

Κάντε τη μαθηματική πράξη: Δείτε πως φτάνουμε σε σχεδόν 100.000 επιπλέον θανάτους το μήνα στην Αμερική αυτή τη στιγμή

Σύμφωνα με το IndexMundi.com, υπήρχαν κανονικά περίπου 7.755 θάνατοι την ημέρα στις ΗΠΑ, πριν από την Covid. Η αύξηση της θνησιμότητας κατά 40% που παρατηρείται τώρα από τις ασφαλιστικές εταιρείες ζωής, αν εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, θα σήμαινε επιπλέον 3.100 θανάτους την ημέρα.

Πολλαπλασιάστε το επί 30 ημέρες και θα έχετε πάνω από 93.000 επιπλέον θανάτους ανά μήνα στις ΗΠΑ.

Θυμηθείτε, αυτό βασίζεται σε δεδομένα τρίτου τριμήνου από το 2020, ωστόσο γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια προκαλούν την επιδείνωση της ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα του τέταρτου τριμήνου θα είναι ακόμη χειρότερα και τα δεδομένα του πρώτου τριμήνου του 2022 θα είναι πιθανότατα ακόμη χειρότερα. Επιπλέον, έχουμε τους θανάτους από καρκίνο που αρχίζουν να εκτοξεύονται στα ύψη λόγω της παρεμβολής των πρωτεϊνών αιχμής στους μηχανισμούς επιδιόρθωσης των χρωμοσωμικών βλαβών, γι' αυτό και προβλέπω ότι θα δούμε πάνω από 1 εκατομμύριο θανάτους από καρκίνο το ημερολογιακό 2022, δηλαδή περίπου διπλασιασμό των συνηθισμένων στατιστικών για τους θανάτους από καρκίνο.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους επιταχυνόμενους παράγοντες - αποτυχία της ανοσίας, επιταχυνόμενη ανάπτυξη καρκινικών όγκων και προσθήκη ακόμη περισσότερων αναμνηστικών ενέσεων - δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2022 θα δούμε ένα επιπλέον εκατομμύριο θανάτους στις ΗΠΑ, και ίσως πολύ περισσότερους. (Θα μπορούσε να είναι 1,5 εκατομμύριο ή ακόμη και 2 εκατομμύρια).

Εάν τα αναμνηστικά εμβόλια προωθηθούν επιθετικά και δούμε την Εξαρτώμενη από τα Αντισώματα Ενίσχυση (ADE) να επιταχύνεται καθώς κυκλοφορούν κοινά στελέχη γρίπης, θα μπορούσαμε να δούμε διπλασιασμό του συνολικού ποσοστού θανάτων, πηγαίνοντας από 7.700 θανάτους ημερησίως σε 15.400 θανάτους ημερησίως. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε σχεδόν το 1,7% του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ σε ένα μόνο έτος (αυτό είναι το άθροισμα των κανονικών θανάτων συν την προεκτίμηση των υπερβολικών θανάτων από το εμβόλιο του κοκκοειδούς).

Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή τα "εμβόλια" του Covid είναι στην πραγματικότητα βιολογικά όπλα αποανάπτυξης. Ο Dr. Robert Malone έχει παρατηρήσει τα σήματα και έχει στείλει μια νέα προειδοποίηση στον κόσμο σε αυτό το άρθρο:

Έχει αρχίσει να μου φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πείραμα με ανθρώπινα όντα στην καταγεγραμμένη ιστορία απέτυχε. Και, αν αυτή η μάλλον στεγνή αναφορά από ένα ανώτερο στέλεχος ασφάλισης ζωής της Ιντιάνα ισχύει, τότε η ώθηση του Reiner Fuellmich «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για τη σύγκληση νέων δοκιμών της Νυρεμβέργης αρχίζει να φαίνεται πολύ λιγότερο δονκιχωτική και πολύ πιο προφητική.

ΕΑΝ αυτό ισχύει, τότε τα γενετικά εμβόλια που προωθήθηκαν τόσο επιθετικά απέτυχαν και η σαφής ομοσπονδιακή εκστρατεία για την πρόληψη της έγκαιρης θεραπείας με φάρμακα που σώζουν ζωές έχει συμβάλει σε μια τεράστια απώλεια ζωής που μπορούσε να αποφευχθεί.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, αυτή η έκθεση υπονοεί ότι οι ομοσπονδιακές εντολές εμβολίων στο χώρο εργασίας έχουν οδηγήσει σε αυτό που φαίνεται να είναι πραγματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Τεράστιες απώλειες ζωών (πιθανώς) εργαζομένων που αναγκάστηκαν να δεχτούν ένα τοξικό εμβόλιο σε υψηλότερη συχνότητα σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό της Ιντιάνα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ζούμε επίσης την πιο μαζική, παγκοσμίως συντονισμένη εκστρατεία προπαγάνδας και λογοκρισίας στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής. Όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι εταιρείες τεχνολογίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν συντονιστεί για να καταπνίξουν και να καταστείλουν κάθε συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους των γενετικών εμβολίων ΚΑΙ/Η των εναλλακτικών πρώιμων θεραπειών.

Αυτό το άρθρο είναι σαν μια ξερή περιγραφή ενός συμβάντος μαζικών ατυχημάτων που μπορούν να αποφευχθούν που προκλήθηκαν από μια υποχρεωτική πειραματική ιατρική διαδικασία. Ένα για το οποίο όλες οι ευκαιρίες για τα θύματα να έχουν αυτοενημερωθεί σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους έχουν μεθοδικά διαγραφεί τόσο από το διαδίκτυο όσο και από την ευαισθητοποίηση του κοινού από μια διεθνή διεφθαρμένη φουρνιά που λειτουργεί υπό τη σημαία της «Πρωτοβουλίας Trusted News». Ο Τζορτζ Όργουελ πρέπει να στριφογυρίζει στον τάφο του.

Αυτό είναι ένα «γεγονός μαζικών απωλειών» και Οι προωθητές εμβολίων το κάνουν σκόπιμα

Το συμπέρασμα όλων αυτών είναι ότι τα εμβόλια κατά του Covid δημιουργούν ένα "συμβάν μαζικών απωλειών". Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά γίνονται σκόπιμα. Όλοι οι τύραννοι και οι μανιακοί γενοκτόνοι που προωθούν αυτά τα εμβόλια διεξάγουν ένα πραγματικό ολοκαύτωμα εμβολίων που πιθανότατα θα σκοτώσει 1 έως 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως κατά την επόμενη δεκαετία, ακόμη και αν τα εμβόλια θρόμβων σταματήσουν αμέσως τώρα.

Το κάνουν επίτηδες. Η Μεγάλη Τεχνολογία (Big Tech), η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma), τα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Big Media) και η Μεγάλη Κυβέρνηση συνωμοτούν για να επιτύχουν μια εκστρατεία εθνοκάθαρσης πλανητικής κλίμακας που θα περιλαμβάνει μαζική δυστυχία και θάνατο σε ολόκληρο τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Ζείτε κυριολεκτικά μέσα από ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα μεταμφιεσμένο σε εκστρατεία εμβολίων. Η βελόνα είναι το σύστημα παράδοσης όπλων και τα όπλα είναι «ωφέλιμα φορτία» mRNA.

Λάβετε πλήρεις λεπτομέρειες στο δυνατό μου podcast της Ενημέρωσης Κατάστασης για σήμερα:



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου