To 1993, o Dr. John Coleman δημοσίευσε αυτό: «Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια "άχρηστοι φαγάδες" θα πρέπει να εξαλειφθούν μέχρι το 2050!» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

To 1993, o Dr. John Coleman δημοσίευσε αυτό: «Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια "άχρηστοι φαγάδες" θα πρέπει να εξαλειφθούν μέχρι το 2050!»

  «Μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών και πείνας. Η ενέργεια, η τροφή και το νερό θα διατηρηθούν σε επίπεδα διαβίωσης για όσο...

 


«Μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών και πείνας. Η ενέργεια, η τροφή και το νερό θα διατηρηθούν σε επίπεδα διαβίωσης για όσους δεν ανήκουν στην ελίτ, ξεκινώντας από τους λευκούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και στη συνέχεια θα εξαπλωθούν σε άλλες φυλές.»


«Οι μάζες που δεν ανήκουν στην ελίτ θα υποβιβασθούν στο επίπεδο και τη συμπεριφορά των ελεγχόμενων ζώων χωρίς τη δική τους βούληση και θα ρυθμίζονται και θα ελέγχονται εύκολα.»  

 

Πηγή: Humans Are Free

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Από το βιβλίο: ‘The Conspirator’s Hierarchy: The Story of Committee of 300‘ ('Η Ιεραρχία των Συνωμοτών - Η ιστορία της Επιτροπής των 300') του Dr. John Coleman (πρώην αναλυτή πληροφοριών της MI-6), που δημοσιεύτηκε το 1993:

«Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια «άχρηστοι τρώγοντες» θα εξαλειφθούν μέχρι το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ταχείας δράσης ασθενειών και πείνας. Η ενέργεια, η τροφή και το νερό θα διατηρηθούν σε επίπεδα διαβίωσης για τους μη ελίτ, ξεκινώντας από τους λευκούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και στη συνέχεια θα εξαπλωθούν σε άλλες φυλές.

Ο πληθυσμός του Καναδά, της Δυτικής Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποδεκατιστεί πιο γρήγορα από ό,τι σε άλλες ηπείρους, έως ότου ο παγκόσμιος πληθυσμός φτάσει σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο του 1 δισεκατομμυρίου, εκ των οποίων τα 500 εκατομμύρια θα αποτελούνται από κινεζικές και ιαπωνικές φυλές, επιλεγμένες επειδή είναι άνθρωποι που έχουν καταταγεί για αιώνες και που έχουν συνηθίσει να υπακούουν στην εξουσία χωρίς αμφιβολία». (σελ. 105 - Η ιεραρχία των συνωμοτών: Η ιστορία της Επιτροπής των 300)

Για τους ανθρώπους που κατέχουν και διοικούν τον πλανήτη, η ανθρωπότητα έχει γίνει ένα νεκρό βάρος εκτός από υπηρέτες και σκλάβους του σεξ. Παρακάτω, ο πληροφοριοδότης της MI-6, John Coleman, περιγράφει το τελικό παιχνίδι του Covid: Μια επιστροφή στη φεουδαρχία, όπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα υπηρετούν τους υπερπλούσιους.

«Οι μάζες που δεν ανήκουν στην ελίτ θα υποβιβασθούν στο επίπεδο και τη συμπεριφορά των ελεγχόμενων ζώων χωρίς τη δική τους βούληση και θα ρυθμίζονται και θα ελέγχονται εύκολα. Ο γάμος θα τεθεί εκτός νόμου και δεν θα υπάρχει οικογενειακή ζωή όπως την ξέρουμε. Τα παιδιά θα απομακρύνονται από τους γονείς τους σε μικρή ηλικία και θα ανατρέφονται από κηδεμόνες ως κρατική περιουσία».

Μια πανδημία με μικρό ποσοστό θνησιμότητας δεν είναι πανδημία.

Οι άνθρωποι που στήνονται στην ουρά για να εμβολιαστούν είναι σαν τα lemmings που πέφτουν σε ένα φαράγγι. Δεν βλέπουμε σχεδόν κανέναν να φτερνίζεται πια, αλλά υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι πρόκειται για πανδημία; Είμαστε επιβάτες στον Τιτανικό, πίνουμε, χορεύουμε και συνουσιάζουμε ενώ το πλοίο βυθίζεται.

Ο Dr. Coleman εξήγησε περαιτέρω:

"[Ο στόχος είναι] μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και ένα ενιαίο νομισματικό σύστημα υπό μόνιμους μη εκλεγμένους κληρονομικούς ολιγαρχικούς που αυτο-επιλέγονται μεταξύ των αριθμών τους με τη μορφή ενός φεουδαρχικού συστήματος όπως ήταν στον Μεσαίωνα.

Σε αυτή τη Μία Παγκόσμια οντότητα, ο πληθυσμός θα περιοριστεί με περιορισμούς στον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια, ασθένειες, πολέμους, λιμούς, μέχρις ότου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι που είναι χρήσιμοι για την άρχουσα τάξη, σε περιοχές που θα είναι αυστηρά και σαφώς καθορισμένες, παραμείνουν ως ο συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός.

Δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη, μόνο άρχοντες και υπηρέτες. Όλοι οι νόμοι θα είναι ομοιόμορφοι κάτω από ένα νομικό σύστημα παγκόσμιων δικαστηρίων που θα εφαρμόζουν τον ίδιο ενιαίο κώδικα νόμων, υποστηριζόμενοι από μια αστυνομική δύναμη της Μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και έναν Ενιαίο Παγκόσμιο Ενιαίο Στρατό για την επιβολή των νόμων σε όλες τις πρώην χώρες, όπου δεν θα υπάρχουν εθνικά σύνορα."

Το βιβλίο "Η ιεραρχία των συνωμοτών: Η ιστορία της Επιτροπής των 300" είναι διαθέσιμο για αγορά στο Blackwell's.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου