Η Νανοτεχνολογία στις ενέσεις Covid - Πρόκειται για σύστημα επικοινωνιών; Είναι τεχνολογικός παρασιτισμός...! (2 Video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Νανοτεχνολογία στις ενέσεις Covid - Πρόκειται για σύστημα επικοινωνιών; Είναι τεχνολογικός παρασιτισμός...! (2 Video’s)

  «Μιλάμε για νανοτεχνολογία που αναδημιουργεί την τεχνολογία επικοινωνίας που ήδη γνωρίζουμε. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μέσα στο σώμα. Μι...

 






«Μιλάμε για νανοτεχνολογία που αναδημιουργεί την τεχνολογία επικοινωνίας που ήδη γνωρίζουμε. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μέσα στο σώμα. Μιλάμε για νανο-επικοινωνίες.»


«Η ρητή αναφορά του τύπου της κεραίας και την τεχνολογία των νανο-δίκτυα εντός του σώματος, θα επιβεβαιώσει ότι τα εμβόλια είναι, μεταξύ άλλων, φορείς για την εγκατάσταση της νανοτεχνολογίας, ή νανοσυσκευών στο ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, πέρα ​​από καθαρή σύμπτωση, οι συγγραφείς αναφέρουν ρητά τη χρήση του γραφενίου και των νανοσωλήνων άνθρακα, ως απαραίτητα στοιχεία για αυτό το μοντέλο δικτύου».

 

Πηγή: Daily Expose

Γράφει η Rhoda Wilson

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Πριν λίγο καιρό δημοσιεύσαμε ένα βίντεο από την La Quinta Columna που δείχνει το " νανο-οκτάποδο" και άλλα μικροσωματίδια που βρέθηκαν στις ενέσεις Covid, τα οποία φαίνεται να αυτοσυναρμολογούνται. Ως συνέχεια, το άρθρο αυτό παραπέμπει σε επιστημονική έρευνα που προσφέρει μια εξήγηση γιατί οι ενέσεις Covid περιέχουν αυτά τα "πράγματα".

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Journal of Communications ("Εφημερίδα των Επικοινωνιών"), τον Ιανουάριο του 2021, παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση του δικτύου ασύρματων νανοαισθητήρων ("WNSN").

Το WNSN είναι το δίκτυο που διασυνδέει μικροσυσκευές και νανο-κόμβους ή νανο-αισθητήρες. Οι νανο-κόμβοι, που είναι συσκευές με νανομετρικό μέγεθος, αποτελούνται από νανο-επεξεργαστή, νανο-μνήμη, νανο-μπαταρίες, νανο-πομποδέκτη, νανο-κεραία και νανο-αισθητήρες, που λειτουργούν σε επίπεδο νανοκλίμακας.


Δίκτυο ασύρματων νανοαισθητήρων με βάση τον ηλεκτρομαγνητισμό: Journal of Communications, Ιανουάριος 2021


"Με άλλα λόγια, μιλάμε για νανοτεχνολογία που αναδημιουργεί την τεχνολογία επικοινωνίας που ήδη γνωρίζουμε. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μέσα στο σώμα. Μιλάμε για νανο-επικοινωνίες.", δήλωσε ο Ricardo Delgado της La Quinta Columna και βρίσκεται στις ενέσεις των Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Janssen. "Όλα αυτά είναι νανοτεχνολογία για νανοεπικοινωνίες

Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υποτίτλους 


Orwelllito- Τεχνολογικός παρασιτισμός-Ηλεκτρομαγνητικό ασύρματο δίκτυο νανο-αισθητήρων με βάση την τεχνολογία, 13 Δεκεμβρίου 2021 (4 λεπτά) https://rumble.com/vqo9zi-technological-parasitism.html?mref=lveqv&mc=48pz1


Οι νανοσυστοιχίες με επίκεντρο το ανθρώπινο σώμα απαιτούν τη χρήση νανο-αντενών που λειτουργούν στη ζώνη terahertz, οι οποίες είναι του ίδιου τύπου με αυτές που βρέθηκαν στα δείγματα των ενέσεων Covid, έγραψε ο Mik Andersen.

Το άρθρο του Andersen είναι μια εμπεριστατωμένη και καλά τεκμηριωμένη έρευνα που συγκρίνει ένα άρθρο ερευνητών του Πανεπιστημίου του Warwick (2017) και εικόνες που έλαβε ο Dr. Campra από δείγματα "εμβολίων" του Covid. 

« Η ρητή αναφορά του τύπου της κεραίας και την τεχνολογία των νανο-δίκτυα εντός του σώματος, θα επιβεβαιώσει ότι τα εμβόλια είναι, μεταξύ άλλων, φορείς για την εγκατάσταση της νανοτεχνολογίας, ή νανοσυσκευών στο ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, πέρα ​​από καθαρή σύμπτωση, οι συγγραφείς αναφέρουν ρητά τη χρήση του γραφενίου και των νανοσωλήνων άνθρακα, ως απαραίτητα στοιχεία για αυτό το μοντέλο δικτύου» .


Ο Delgado του La Quinta Columna εξηγεί ποιος είναι ο Andersen και συζητά εν συντομία το άρθρο του Andersen, «θα δούμε μια σύντομη επισκόπηση του τι είναι τα ενδοσωματικά δίκτυα. Τώρα θα μιλήσουμε για τη νανοτεχνολογία. Συγκεκριμένα, για το τι προσπαθεί να κάνει η ελίτ. Είναι το μέλλον ή ο σκοπός αυτής της επιχείρησης, όπου ο Έλον Μασκ είναι ένα σημαντικό κομμάτι», είπε.

Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους


Orwellito: MAC-cinated: Intra-body nano-δίκτυο , 12 Δεκεμβρίου 2021 (5 λεπτά)


Η εικόνα που συζητείται στο παραπάνω βίντεο είναι η διαφάνεια 8 μιας παρουσίασης 24 διαφανειών. Στον ιστότοπο του Orwell City, ΕΔΩ , μπορείτε να βρείτε ένα έγγραφο pdf των 24 διαφανειών, « Intra-body nano-δίκτυο – Σύντομη περίληψη από τον Mik Andersen », με εύκολα κατανοητά διαγράμματα και κουκκίδες. Το έγγραφο μπορεί να προβληθεί είτε ηλεκτρονικά είτε να ληφθεί.

Οι δύο τελευταίες διαφάνειες δείχνουν απεικονίσεις του τρόπου με τον οποίο τα συστατικά μέσα στο σώμα θα επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Πρώτον, σε μικρο-επίπεδο (διαφάνεια 23) και στη συνέχεια σε μακρο-επίπεδο (διαφάνεια 24, παρακάτω) και πώς το ανθρώπινο σώμα γίνεται μέρος του Διαδικτύου των Πραγμάτων.


Διαφάνεια 24, Ενδοσωματικό νανοδίκτυο - Σύντομη περίληψη από τον Mik Andersen.pdf  -- https://www.orwell.city/2021/12/nano-network.html


Περισσότεροι πόροι:





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου