Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός που δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη στη...πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση – Τι λέει ο Κούγιας για την υπόθεση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός που δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη στη...πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση – Τι λέει ο Κούγιας για την υπόθεση

  Είχαν δώσει στον Αλβανό άδεια παραμονής στην χώρα, παρά το γεγονός ότι ήταν σεσημασμένος και εκκρεμούσε δίκη για οπαδική συμπλοκή...! Αυτό...

 


Είχαν δώσει στον Αλβανό άδεια παραμονής στην χώρα, παρά το γεγονός ότι ήταν σεσημασμένος και εκκρεμούσε δίκη για οπαδική συμπλοκή...! Αυτό το κράτος προστατεύει τους Έλληνες πολίτες..;


Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθείς θεωρείται από την αστυνομία ένας από τους πιο σκληρούς χούλιγκανς στη Βόρεια Ελλάδα, για τον οποίο εκκρεμεί δίκη, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί και πάλι για οπαδική συμπλοκή.


Ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη είναι 23 χρόνων, αλβανικής καταγωγής, με άδεια διαμονής στη χώρα και σεσημασμένος στις Αρχές. Αλήθεια με ποιο σκεπτικό το ελληνικό κράτος δίνει σε αλλοδαπούς με τέτοια παραβατική συμπεριφορά άδεια διαμονής; Ποιος ευθύνεται για τη τραγωδία της δολοφονίας του Άλκη, εκτός από αυτά τα κτήνη που τον δολοφόνησαν; Μήπως και το ελληνικό κράτος; Την ευθύνη έχουν όσοι θέλουν ανοικτά σύνορα και οραματίζονται πολυπολιτισμικές κοινωνίες...! Ο "οπαδισμός" για τον οποίο μιλούν τώρα ΟΛΑ τα ΜΜΕ είναι μόνο ο "μανδύας"...εγκληματικών οργανώσεων όπως αυτή στη Θεσσαλονίκη! Ας το καταλάβουμε λοιπόν! 

Ο 23χρονος Αλβανός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα το πρωί έκανε ντου η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν από τους τρεις προσαχθέντες, ήδη από χθες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού. Σήμερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.


Είναι σεσημασμένος, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική βία και μάλιστα για την υπόθεση εκκρεμεί δίκη. Συγκεκριμένα, είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, με μαχαίρι, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού αναγνώρισε φίλος του 19χρονου, ο οποίος ήταν παρέα με τον νεαρό που δολοφονήθηκε, και χτυπήθηκε και ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ελαφρύτερα.

Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη, ενώ είναι ιδιοκτήτης τού ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν δώσει άδεια παραμονής(!) στον Αλβανό παρά το γεγονός οτι ήταν σεσημασμένος από το 2019 καθώς είχε εμπλακεί και σε άλλη επίθεση και μάλιστα εκκρεμούσε βάρος του δίκη. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό και δεύτερου ατόμου που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο 23χρονος ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου, είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη (3/2), στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος που συνελήφθη για τον φόνο του Άλκη

Κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού αρνείται ότι έχει ο 23χρονος που συνελήφθη ως ο φερόμενος δολοφόνος του. Ο 23χρονος που συνελήφθη την ώρα που συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο, Αλκη Καμπανό, παραμένει στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Ο 23χρονος δεν δίνει κανένα στοιχείο στους αστυνομικούς ενώ φέρεται να λέει, σύμφωνα με το OPEN TV, ότι «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε». 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 23χρονου

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • Κράνη,
  • Βεγγαλικά χειρός,
  • Κροτίδες,
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
  • Μεταλλικοί σωλήνες,
  • Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.






Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον πρωθυπουργό - Συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Λίγο νωρίτερα, την είδηση της σύλληψης έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ανάρτηση του υπουργού:

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Θα ζητήσω ισόβια για τα 8 άτομα, λέει ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των θυμάτων της επίθεσης λέει ότι θα ζητήσει την ανωτέρα των ποινών για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού - Τι αναφέρει για την υπόθεση

Μιλώντας στο Star ο δικηγόρος των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας, δηλώνει ότι θα ζητηθούν οι ανώτερες των ποινών για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, δηλώνει ότι θα ζητηθεί η ποινή των ισοβίων για όσους συμμετείχαν στο στυγερό έγκλημα και που εκτιμά ότι πρόκειται για τουλάχιστον 8 άτομα.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, «ο νόμος λέει ισόβια εκτός αν αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό. Τέτοιο μπορεί να είναι του σύννομου βίου, της μετεφηβικής μεταμέλειας καθώς είναι κάτω από 25 ετών ή της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη».

Ο δικηγόρος καταλήγει λέγοντας πως «θα ζητήσουμε να επιβληθούν οι ανώτερες των ποινών. Και αυτό αφορά και αυτούς που βοήθησαν στη δολοφονία, που κράτησαν τον Άλκη για να τον μαχαιρώσει ο δράστης, κλπ. Αυτοί που τραυμάτισαν τα άλλα δύο παιδιά, αντιμετωπίζουν ποινές έως 15 ετών».

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στη δολοφονική επίθεση

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε, σήμερα, στη Βέροια, ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του σε δολοφονική επίθεση, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια της Βέροιας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του να είναι απαρηγόρητοι από τον ξαφνικό χαμό του. Η δε ταφή του πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο των Κοιμητηρίων, με τους παρευρισκόμενους να αφήνουν κίτρινα και λευκά λουλούδια στη μνήμη του, λέγοντας το «τελευταίο αντίο».

Στο μεταξύ, την οδύνη της για τον άδικο χαμό ενός εκ των νεότερων μελών της, εκφράζει, με σημερινή ανακοίνωσή της, η Κοσμητεία της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. «Είμαστε βαθύτατα προβληματισμένοι-ες για την έξαρση της τυφλής βίας, ειδικότερα στις τάξεις της νεολαίας μας, στην κοινωνία, στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια. Την ίδια στιγμή είμαστε αγανακτισμένοι με την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, με προφανείς τις συνέπειες που αυτή έχει υποδαυλίζοντας τη βία που προαναφέραμε», τονίζεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση.

Ζητείται δε, από την Πολιτεία «να ανταποκριθεί στην ευθύνη της για την εξυγίανση του επαγγελματικού αθλητισμού στη χώρα».

Συγκλονίζει φίλος του 19χρονου

Φίλος του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, συγκλόνισε μιλώντας για τον Άλκη με τον οποίο έβλεπαν μπάλα μαζί, ενώ αναρωτιέται «κι εγώ Αρειανός είμαι αλλά τι σημαίνει; Να βγαίνουμε να σκοτωνόμαστε επειδή είμαστε άλλη ομάδα;»

«Ήμουνα φίλος του και βλέπαμε μαζί μπάλα. Δεν θυμάμαι να έχει προκαλέσει ποτέ. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένα οπαδικό επεισόδιο. Ήταν τυφλή δολοφονική ενέδρα. Το παιδί ήταν δύο στενά έξω από το σπίτι του. Χωρίς να φταίει σε τίποτα. Ήταν με δύο φίλους του. Εμφανίστηκαν δύο άτομα με μηχανές, κατεβήκανε και από πίσω τους ήταν άλλοι 15».


Το αίμα τους ας στοιχειώνει για πάντα κάθε επαγγελματία "αντιφασίστα" ψηφοφόρο του λαθρολάγνου «συνταγματικού τόξου». Ο "οπαδισμός" είναι απλά ο μανδύας....





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου