Dr Carrie Madej: «Μάχη για την ανθρωπότητα. Μετανθρωπισμός και εμβόλια. Γιατί τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού αλλάζουν το ανθρώπινο DNA» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Dr Carrie Madej: «Μάχη για την ανθρωπότητα. Μετανθρωπισμός και εμβόλια. Γιατί τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού αλλάζουν το ανθρώπινο DNA»

  Η Dr Carrie Madej αποκαλύπτει πώς η Big Tech συνεργάζεται με τη Big Pharma για να εισάγει νέες τεχνολογίες στα επόμενα εμβόλια, που θα αλλ...

 






Η Dr Carrie Madej αποκαλύπτει πώς η Big Tech συνεργάζεται με τη Big Pharma για να εισάγει νέες τεχνολογίες στα επόμενα εμβόλια, που θα αλλάξουν το DNA μας και θα μας μετατρέψουν σε υβρίδια. 


Αυτό θα τερματίσει την ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζουμε και θα ξεκινήσει τη διαδικασία του μετανθρωπισμού: HUMAN 2.0

 

Πηγή: Stop World Control

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τα σχέδια είναι να χρησιμοποιήσουμε εμβόλια για να εισάγουμε νανοτεχνολογία στο σώμα μας και να μας συνδέσουμε με το Cloud και την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό θα επιτρέψει σε διεφθαρμένες κυβερνήσεις και τεχνολογικούς γίγαντες να μας ελέγχουν, χωρίς να το γνωρίζουμε.

Ποια είναι η Δρ Carrie Madej;

Η Δρ Carrie Madej διηύθυνε δύο μεγάλες ιατρικές κλινικές στην πολιτεία της Τζόρτζια των Η.Π.Α. Από τα είκοσί της γοητεύεται από τα εμβόλια και από τότε τα μελετά. Η σε βάθος έρευνά της την οδήγησε να ανακαλύψει ποιες είναι οι προτεινόμενες τεχνολογίες για τα νέα εμβόλια για τον COVID-19 . Αυτά που αποκαλύπτει είναι ανησυχητικά. 

Αυτό το βίντεο είναι ένα σε βάθος ντοκιμαντέρ που δείχνει πώς αυτά τα νέα εμβόλια μπορούν να αλλάξουν το DNA μας, μετατρέποντάς μας σε υβρίδια. Τα σχέδια είναι να συνδεθούν οι άνθρωποι με την τεχνητή νοημοσύνη και τα παγκόσμια δίκτυα ελέγχου. Αυτή είναι η αρχή του μετανθρωπισμού, μετατρέποντάς μας σε HUMANS 2.0 

Αυτό μπορεί να ακούγεται ωραίο για όσους παρακολούθησαν πάρα πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα τερμάτιζε την αυτονομία μας και θα μας έκανε σκλάβους των παγκοσμιοποιημένων εταιρειών τεχνολογίας που μπορούν στη συνέχεια να μας ελέγχουν, χωρίς να το γνωρίζουμε. 




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου