Νέα μελέτη στο ιατρικό περιοδικό JAMA Internal Medicine αποδεικνύει ότι η Ιβερμεκτίνη μειώνει την πιθανότητα θανάτου από Covid19 κατά 72%, ενώ τα εμβόλια κατά μόλις 24%... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα μελέτη στο ιατρικό περιοδικό JAMA Internal Medicine αποδεικνύει ότι η Ιβερμεκτίνη μειώνει την πιθανότητα θανάτου από Covid19 κατά 72%, ενώ τα εμβόλια κατά μόλις 24%...

  Το CDC και οι «ειδικοί» παγκοσμίως έδωσαν κακές συμβουλές προς τον κόσμο. Στη πραγματικότητα εάν θέλετε να επιβιώσετε από τον COVID, θα πρ...

 


Το CDC και οι «ειδικοί» παγκοσμίως έδωσαν κακές συμβουλές προς τον κόσμο. Στη πραγματικότητα εάν θέλετε να επιβιώσετε από τον COVID, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Ιβερμεκτίνη, το φάρμακο που σας είπαν οι «ειδικοί» να αποφύγετε...και να αποφύγετε το «τσίμπημα» που σας υποχρέωσαν να κάνετε για το...«καλό» σας.


Ωστόσο ακόμα και σε αυτή τη μελέτη υπήρξε εκστρατεία παραπληροφόρησης κατά της Ιβερμεκτίνης και προσπάθεια «εκτροπής» των πραγματικών αποτελεσμάτων καθώς το JAMA φαντάστηκε ότι ΟΛΟΙ θα διάβαζαν μόνο την περίληψη της μελέτης ή τους τίτλους άρθρων που αναφέρονται σε αυτή και θα πίστευαν ότι η ιβερμεκτίνη δεν έχει κανένα θετικό αποτέλεσμα...

 

Άρθρο του Steve Kirsch

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Θυμάστε εκείνο τον χαρακτηρισμό του φαρμάκου ως «αποπαρασιτωτή αλόγων» που σας είπαν για να μην το χρησιμοποιείτε οι «ειδικοί» του FDA, του CDC, του NIH, του CNN και ο Sanjay Gupta; Μια νέα εργασία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Journal of the AMA (JAMA) δείχνει ότι η Ιβερμεκτίνη λειτουργεί πολύ καλύτερα από το εμβόλιο για τον COVID, προστατεύοντάς σας από τον θάνατο από τον COVID.

Αυτή ήταν μια ανοιχτή τυχαιοποιημένη δοκιμή που έγινε στη Μαλαισία με περίπου 250 ασθενείς σε κάθε σκέλος (χέρι). Το ένα χέρι έλαβε IVM + πρότυπο φροντίδας, το άλλο χέρι έλαβε το κλασικό πρότυπο φροντίδας.

Φυσικά, η JAMA δεν θα το είχε δημοσιεύσει ποτέ αν πίστευε ότι οι άνθρωποι θα έβλεπαν πραγματικά τα δεδομένα. Η περίληψη λέει: «Τα ευρήματα της μελέτης δεν υποστηρίζουν τη χρήση ιβερμεκτίνης για ασθενείς με COVID-19». Υποτίθεται ότι διαβάζετε την περίληψη και πιστεύετε ότι η ιβερμεκτίνη δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.

Στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς κάνουν οι άνθρωποι ακόμα κι όταν τους λέτε ρητά να αγνοήσουν ότι:


Μην πτοείστε. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο περιοδικό αν θέλετε την αλήθεια . Αν θέλετε να παραπλανηθείτε, απλά διαβάστε την περίληψη.

Ο Pierre Kory έκανε μια εξαιρετική ανάλυση για την εκστρατεία παραπληροφόρησης κατά της Ιβερμεκτίνης από αυτή τη μελέτη. Δεν θα το επαναλάβω εδώ. Αντίθετα, θα σας συνοψίσω απλώς τα δεδομένα. τα κρυμμένα πετράδια στο χαρτί που δεν θα έπρεπε ποτέ να προσέξετε κατά τους προπαγανδιστές.

Τα δεδομένα

Όσο χαμηλότερη είναι η τιμή p, τόσο πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήθηκε τεστ Χ-τετράγωνο. Τα δεδομένα προέρχονται από το παράρτημα μελέτης JAMA .






Ερμηνεία των δεδομένων

Υπάρχουν λοιπόν πέντε στοιχεία από τη μελέτη:

  1. Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στον πραγματικό κόσμο είναι αρκετά μικρή . Εάν εμβολιαστήκατε, μείωσε την πιθανότητα θανάτου κατά μόλις 24% . Ωστόσο, η μελέτη ΔΕΝ εξέτασε τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες του εμβολίου (ενέγραψε μόνο άτομα που επέζησαν από το εμβόλιο), επομένως η μικροσκοπική απόλυτη μείωση κινδύνου που επιτυγχάνεται από μια μείωση σχετικού κινδύνου 24% (περίπου 24% από 0,25% =,06% όφελος) είναι μικρότερος από τον απόλυτο κίνδυνο θανάτου από το εμβόλιο (περίπου 0,2%). Δείτε την Ενοχοποιητική Απόδειξη για λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.
  2. Εάν δεν είχατε εμβολιαστεί (που δεν θα έπρεπε), η ιβερμεκτίνη μείωσε την πιθανότητα θανάτου κατά 72%. Άρα ήταν 3 φορές πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο. Όμως ο κίνδυνος της ιβερμεκτίνης είναι αμελητέος, επομένως η αναλογία κινδύνου-οφέλους είναι εξαιρετικά ευνοϊκή. Η ιβερμεκτίνη έχει μέγεθος επίδρασης 3 φορές (όφελος) και είναι περισσότερο από 100.000 φορές λιγότερο επικίνδυνη σε σχέση με τον κίνδυνο θανάτου, χωρίς να σκοτώνει κανέναν (σε σύγκριση με περισσότερα από 200.000 άτομα από το εμβόλιο). Άρα είναι η ξεκάθαρη επιλογή. Είναι η μόνη λογική επιλογή.
  3. Το εμβόλιο παρείχε ένα ΜΙΚΡΟ επαυξητικό όφελος εάν λάβατε και τα δύο (10% χαμηλότερο κίνδυνο), αλλά δεν είναι αρχικό, καθώς η ανάλυση κινδύνου-οφέλους δεν υποστηρίζει τη χρήση του εμβολίου.
  4. Αν θέλουμε να μειώσουμε τους θανάτους, η ιβερμεκτίνη είναι ο καλύτερος τρόπος. Αποφύγετε εντελώς το εμβόλιο.
  5. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε μια μελέτη σαν αυτή με 431.000 προβολές και μόλις δύο σχόλια. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλα τα σχόλια ήταν αντιαφηγηματικά και λογοκρίθηκαν από τη δημόσια θέα. Αυτό από μόνο του είναι εκπληκτικό.

Σημειώστε ότι τα πρωτόκολλα πολλαπλών φαρμάκων που χρησιμοποιούν ιβερμεκτίνη είναι πολύ καλύτερα από την ιβερμεκτίνη μόνο. Για παράδειγμα, το πρωτόκολλο Fareed Tyson έχει αντιμετωπίσει 10.000 άτομα χωρίς θάνατο, ενώ σε αυτή τη μελέτη, 1 από τα 75 μη εμβολιασμένα άτομα που έλαβαν ιβερμεκτίνη πέθανε (1,3%). Τα πρωτόκολλα πολλαπλών φαρμάκων είναι ξεκάθαρα ο δρόμος.

Αναγνώριση

Θέλω να ευχαριστήσω τον Massimaux που τόνισε όσα είπε η μελέτη στο tweet του .

Περίληψη

Δεν γίνεται πολύ καλύτερο από αυτό. Μια εργασία που δημοσιεύτηκε στο JAMA δείχνει ότι η ιβερμεκτίνη είναι τρεις φορές καλύτερη από τα εμβόλια στην πρόληψη του θανάτου. Σε συνδυασμό με τα δεδομένα κινδύνου των εμβολίων, είναι σαφές ότι εάν σας δοθεί η δυνατότητα επιλογής, θα επιλέγατε πάντα την ιβερμεκτίνη και ποτέ δεν θα επιλέγατε το εμβόλιο.

Αυτό η μελέτη θα κάνει τη διαφορά; Δεν νομίζω.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου