ΣΟΚ - Γερμανική Ασφαλιστική Εταιρεία υγείας BBK ProVita: «Ο αριθμός των παρενεργειών από τους εμβολιασμούς είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος από ότι μας είπαν» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΣΟΚ - Γερμανική Ασφαλιστική Εταιρεία υγείας BBK ProVita: «Ο αριθμός των παρενεργειών από τους εμβολιασμούς είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος από ότι μας είπαν»

  Για πρώτη φορά, τα στοιχεία από μια μεγάλη γερμανική εταιρεία ασφάλισης υγείας είναι διαθέσιμα για τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του ...

 


Για πρώτη φορά, τα στοιχεία από μια μεγάλη γερμανική εταιρεία ασφάλισης υγείας είναι διαθέσιμα για τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του Covid και αν ισχύουν τότε μιλάμε για «βόμβα» μεγατόνων...


«Οι αριθμοί που προέκυψαν από την ανάλυσή μας απέχουν πολύ από τους αριθμούς που ανακοινώθηκαν δημόσια. Θα ήταν ανήθικο να μην μιλήσουμε για αυτό» δήλωσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BKK, Andreas Schöfbeck.

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Μια ανάλυση δεδομένων εκατομμυρίων ασφαλισμένων από την εταιρεία ασφάλισης υγείας της εταιρείας BKK καταλήγει σε σημαντικά υψηλότερα νούμερα παρενεργειών από τα εμβόλια σε σχέση με τα επίσημα νούμερα από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich. Τα νέα δεδομένα είναι ένα «σήμα συναγερμού», λέει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BKK, Andreas Schöfbeck, σύμφωνα με τη Die Welt.

Για πρώτη φορά, τα στοιχεία από μια μεγάλη γερμανική εταιρεία ασφάλισης υγείας είναι διαθέσιμα για τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του Covid. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BKK ProVita, Andreas Schöfbeck, ανέλυσε τα στοιχεία εκατομμυρίων ασφαλισμένων του ομίλου BKK. Ο συνολικός αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών είναι πολλές φορές υψηλότερος από εκείνους που αναφέρονται απίσημα από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI). 

Μέχρι το τέλος του 2021, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI) είχε καταγράψει περίπου 245.000 παρενέργειες εμβολιασμού. Αλλά ο πραγματικός αριθμός αυτών των παρενεργειών είναι πιθανό να είναι πολλές φορές υψηλότερος. Τουλάχιστον αυτό υποδηλώνουν τα αποτελέσματα ανάλυσης της ασφαλιστικής εταιρείας υγείας BBK ProVita, όπως αναφέρει η Die Welt. Κάποιος είχε γίνει «διαφανής», όταν ολοένα και περισσότερες διαγνώσεις υποδήλωναν μια παρενέργεια εμβολιασμού. Ως εκ τούτου, έγινε αναζήτηση στις βάσεις δεδομένων όλων των ασφαλιστικών εταιρειών υγείας BBK. Η συλλογή δεδομένων παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα από τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας.

Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2021, για παράδειγμα, περίπου 217.000 από λιγότερους από 11 εκατομμύρια ασφαλισμένους BBK χρειάστηκε να υποβληθούν σε θεραπεία για παρενέργειες εμβολιασμού - ενώ το Ινστιτούτο Paul Ehrlich διατηρεί μόνο 244.576 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών με βάση 61,4 εκατομμύρια εμβολιασμένους. «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, θεωρούμε ρεαλιστικές 400.000 επισκέψεις σε γιατρούς από τους ασφαλισμένους μας λόγω των επιπλοκών του εμβολιασμού μέχρι σήμερα», δήλωσε στην Die Welt ο Andreas Schöfbeck, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BKK. «Αν επεκταθεί στον συνολικό πληθυσμό, αυτός ο αριθμός θα ήταν τρία εκατομμύρια». Έτσι, ο αριθμός των παρενεργειών του εμβολίου θα ήταν περισσότερο από 1.000 τοις εκατό υψηλότερος από τις αναφορές του PEI.

Η επιστολή προς το PEI, η οποία είναι διαθέσιμη στο γερμανικό FOCUS Online, λέει κυριολεκτικά: «Το ερώτημά μας περιλαμβάνει τους έγκυρους κωδικούς ICD για παρενέργειες εμβολιασμού. Αυτή η αξιολόγηση έδειξε ότι, αν και δεν έχουμε ακόμη τα πλήρη δεδομένα για το 2021, μπορούμε ήδη χρησιμοποιήστε τους διαθέσιμους αριθμούς των 216.695 υποβληθέντων σε θεραπεία περιπτώσεων παρενεργειών του εμβολιασμού μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού από αυτό το δείγμα. Εάν τα στοιχεία αυτά προεκταθούν στο σύνολο του έτους και στον πληθυσμό στη Γερμανία, πιθανώς υπάρχουν 2,5-3 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία που είναι λήψη ιατρικής περίθαλψης λόγω των παρενεργειών του εμβολιασμού μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό σήμα κινδύνου που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν τα εμβόλια χρησιμοποιούνται περαιτέρω.»


Μια αξιολόγηση από το BKK ProVita για 10,9 εκατομμύρια ασφαλισμένους των ασφαλιστικών εταιρειών υγείας BKK διαπιστώνει συγκριτικά υψηλό αριθμό παρενεργειών εμβολιασμού με τα εμβόλια Covid19

Είναι εντυπωσιακό ότι αυτός ο αριθμός των 10,9 εκατομμυρίων ασφαλισμένων - σύμφωνα με την ετήσια έκθεση, η ίδια η BKK ProVita έχει μόνο περίπου 125.000 μέλη, αλλά ο Schöfbeck λέει ότι πήρε τα δεδομένα του από μια κοινή ομάδα δεδομένων όλων των ασφαλιστικών εταιρειών της BKK - είναι μόνο περίπου 30.000 χαμηλότερα από αυτόν Συνολικός αριθμός όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών που καταγράφηκαν από το PEI για περίπου 64 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα σε όλη τη Γερμανία. Επομένως, εάν τα δεδομένα του Schöfbeck είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικά του γενικού πληθυσμού, αυτό θα υποδηλώνει σημαντική υποαναφορά επιπλοκών εμβολιασμού.

Ο Schöfbeck αναφέρει το σύστημα αναφοράς ως την κύρια εξήγηση για τη μαζική απόκλιση. Οι γιατροί συχνά πρέπει να αναφέρουν τις παρενέργειες του εμβολιασμού στον ελεύθερο χρόνο τους - μια χρονοβόρα δραστηριότητα που στη συνέχεια δεν πληρώνεται. «Είναι απλά αδύνατο να αναφέρεις τα πάντα».

Με την ανάλυσή του, ο Schöfbeck στράφηκε σε ένα ευρύ φάσμα ιδρυμάτων - από τον Γερμανικό Ιατρικό Σύλλογο και το StiKo μέχρι το ίδιο το Ινστιτούτο Paul Ehrlich. Είπε ότι τα στοιχεία ήταν ένα «ισχυρό σήμα κινδύνου» που «πρέπει απολύτως να ληφθεί υπόψη στην περαιτέρω χρήση των εμβολίων».

Τα στοιχεία του θα μπορούσαν να επικυρωθούν από τις ίδιες αναλύσεις δεδομένων άλλων ασφαλιστικών εταιρειών υγείας, λέει. Είναι «δεοντολογικά λάθος να μην μιλάμε για αυτό».

Δεδομένου ότι «δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή», έθεσε προθεσμία στις 6 το απόγευμα της Τρίτης για να απαντήσει στην επιστολή του. Καθώς αυτό πέρασε, στράφηκαν στο κοινό.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου