Ελληνικός στρατηγικός σκοπός και ελληνική οικονομία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ελληνικός στρατηγικός σκοπός και ελληνική οικονομία

  Η Ελλάς οφείλει να θωρακίσει την εθνική της ανεξαρτησία και να κατοχυρώσει το αίσθημα τής ασφάλειας στον ελληνικό λαό. Και για να συμβεί α...

 


Η Ελλάς οφείλει να θωρακίσει την εθνική της ανεξαρτησία και να κατοχυρώσει το αίσθημα τής ασφάλειας στον ελληνικό λαό. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να αποκτηθεί εκ νέου η εθνική της κυριαρχία που έως σήμερα κατέχουν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι μέσω των κατοχικών πολιτικών.


Η στρατιωτική σύγκρουση Ρωσίας και Ουκρανίας έχει ξεκινήσει ως προέκταση τής συγκρούσεως των ΗΠΑ και τού ΝΑΤΟ έναντι τής Ρωσίας που αντιδρά φυσιολογικά απέναντι στην γεωπολιτική της περικύκλωση από τις νεοταξικές δυνάμεις τής Δύσης.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Πρόκειται για μια περικύκλωση που εκδηλώνεται μέσα από την επέκταση τού ΝΑΤΟ στις έως χθες ανένταχτες χώρες που γειτνιάζουν με τη Ρωσία. Η επιθετική ωστόσο συμπεριφορά τού ΝΑΤΟ εκδηλώθηκε με την βίαιη αντίδραση τής ουκρανικής κυβέρνησης των ψευτοεθνικιστών σιωνιστών στην ενσωμάτωση των περιφερειών τής Κριμαίας και τού Ντονμπάς από την Ρωσία που ζήτησαν οι ίδιοι οι Ρώσοι των συγκεκριμένων περιφερειών. Ωστόσο το σχέδιο των δυνάμεων τού διεθνούς νεοταξισμού είναι πολύ ευρύτερο και αφορά την επιβολή τής παγκόσμιας διακυβέρνησης στην πολιτική ζωή των δήθεν ελεύθερων εθνών.

Η γεωπολιτική σύγκρουση Ρωσίας και Ουκρανίας δεν είναι σημερινή. Η δε μεσολάβηση του νεοταξικού παράγοντα στο πλευρό τής Ουκρανίας έχει καλλιεργηθεί προ πολλών ετών και στην προκειμένη περίπτωση εκμεταλλεύτηκε την βίαιη συμπεριφορά τού ουκρανικού καθεστώτος απέναντι στους ρωσόφωνους και εν γένει ορθόδοξους πληθυσμούς, ακόμη και τους Έλληνες της περιοχής. Το αληθινό διακύβευμα που στερεί ανθρώπινες ζωές είναι τα παγκόσμια σκήπτρα τής εξουσίας. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού εφαρμόζουν το σχέδιο για την κατάργηση των παραδοσιακών εθνικών κρατών που περνάει μέσα από την ήδη συντελεσθείσα παγκόσμια πτώχευση των λαών, την πολιτειακή ανωμαλία μεταξύ των εγκάθετων πολιτικών και των εθνικών κοινωνιών και εν τέλει την επιβολή πλέον στις μέρες μας ενός οδυνηρού τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Τελικός στόχος των νεοταξικών αστικών δημοκρατιών είναι η αποδοχή τής παγκοσμιοποίησης από τούς λαούς που είχαν την ευπιστία να ανεχτούν τις νεοταξικές πολιτικές τους ηγεσίες.

Η σύγκρουση λοιπόν που βρίσκεται σε εξέλιξη αφορά την διεθνή νεοταξική συμμορία τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης και τις Εθνικές Δυνάμεις που οφείλουν να πάρουν τα κράτη στα χέρια τους με τη διαμόρφωση ενός εθνικού στρατηγικού σκοπού ελευθερίας και αυτοφυούς ανάπτυξης των λαών τους. Η Ελλάς βρίσκεται στο κομβικό σταυροδρόμι των παγκόσμιων εξελίξεων και ήδη εισπράττει τις αρνητικές συνέπειες σε σχέση με τα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά της ζητήματα μετά από την υπακοή τού ψευτορωμέϊκου καθεστώτος στους διεθνείς εντολείς του ώστε να πάρει θέση και να εκθέσει την χώρα μας με την παροχή μονομερούς στήριξης τής Ουκρανίας ακόμη και με την παροχή στρατιωτικού εξοπλισμού. Επί τής ουσίας η κυβέρνηση και οι κομματικοί της εταίροι τού ελληνόφωνου νεοταξισμού θέσανε την Ελλάδα στο μάτι τού κυκλώνα ενός ολότελα ξένου πολέμου που ουδόλως έπρεπε να μάς επηρεάσει.

Ο συγκεκριμένος πόλεμος που ξεκίνησε σε τοπικό επίπεδο και επεκτείνεται συνεχώς σε παγκόσμια κλίμακα μέσα από τις διεθνείς οικονομικές και γεωπολιτικές του συνέπειες, προβλέπεται να ολοκληρωθεί μονάχα όταν επικρατήσει είτε η παγκοσμιοποίηση είτε η νομοτέλεια τού εθνικού κράτους. Οι δε δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης στηρίζονται στην παράλληλη καλλιέργεια τού φόβου μαζί με τη φτώχεια μέσα στα έθνη. Ήδη πραγματοποιούνται κινήσεις αμερικανικών στρατευμάτων περιφερειακά σε χώρες που ανήκουν στο ΝΑΤΟ προς εγκλωβισμό τής Ρωσίας και εξωτερίκευση τού πολεμικού πεδίου σε νατοϊκό έδαφος προκειμένου να επεκταθεί ο πόλεμος σε παγκόσμιο επίπεδο.  Αμερικανικός εξοπλισμός αναμένεται να φτάσει εν πλω και στο Αιγαίο μας με προορισμό την αμερικανική βάση τής Αλεξανδρούπολης, ενώ η επιθυμία τής ρωσόφωνης Υπερδνειστερίας που έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη Μολδαβία να ενωθεί με τη Ρωσία προκάλεσε τη στρατιωτική αντίδραση τής Ουκρανίας και τη συγκέντρωση αμερικανικών τεθωρακισμένων δυνάμεων από τη βάση τής Αλεξανδρούπολης στα σύνορα Ρουμανίας – Μολδαβίας.

Απόλυτα σχετική με τη σύγκρουση Ρωσίας και Δύσης είναι η ακολουθία των γεγονότων στο επίπεδο των συναλλακτικών σχέσεων και των ενεργειακών πηγών πριν την έκρηξη τής διαφοράς στο πολεμικό πεδίο. Η Ρωσία έχει ήδη αποφασίσει και εφαρμόζει  την απεξάρτησή της από το ευρώ και το δολάριο μέσα από την συναλλαγματική ισοτιμία τού ρωσικού νομίσματος σε χρυσό. Την ίδια στιγμή το φυσικό αέριο που αποτελεί βιώσιμη οικονομικά πηγή ενέργειας βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στην κυριότητα των ρωσικών αγωγών καθώς η Ρωσία είναι ο βασικός παραγωγός και διακινητής του. Η Πατρίδα μας που διαθέτει πλούσιο ενεργειακό δυναμικό σε ορυκτό πλούτο και υδρογονάνθρακες αδυνατεί να το αξιοποιήσει με την ευθύνη τού προδοτικού ελληνόφωνου πολιτικού νεοταξισμού που έχει θέσει σκοπίμως στην αφάνεια το μεν φυσικό αέριο υπό το φόβο τής Τουρκίας, τον δε λιγνίτη υπό το πρόσχημα τού υψηλού κόστους εξόρυξης.

Την ίδια ακριβώς στιγμή τα μέτρα που λαμβάνονται εκατέρωθεν από ΝΑΤΟ και Ρωσία ως συνέχεια των αντίστοιχων μέτρων κατά τού κορονοϊού κλειδώνουν διεθνώς λιμάνια και αεροδρόμια για τις μεταφορές και τις πρώτες ύλες και σε συνδυασμό με το κλείσιμο των ενεργειακών αγωγών δημιουργούν ασφυκτικό πρόβλημα στην αγορά εργασίας. Αιτία είναι το υψηλό κόστος παραγωγής των αγαθών αλλά και το λειτουργικό κόστος των παραγωγικών μονάδων στο οποίο αδυνατούν να ανταποκριθούν οι ιδιοκτήτες τους με αποτέλεσμα το κλείσιμο πολλών ελληνικών μαγαζιών και την αύξηση τής ανεργίας στο λαό μας. Η Ρωσία έχει μιλήσει σε αυστηρό τόνο για την ελληνική υποστήριξη στις κυρώσεις σε βάρος της αλλά και για τον παράγοντα τού ρωσικού φυσικού αερίου που απομακρύνεται από την Ελλάδα και όσες χώρες στρέφονται εναντίον της. Και δεν σταματάει εκεί αλλά ανταποδίδει τις κυρώσεις των ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω τής απαγόρευσης πώλησης των δημητριακών, οδηγώντας στην περαιτέρω έκρηξη των τιμών των βασικών ειδών διατροφής.

Από την άλλη πλευρά ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να μεταβεί στην Τουρκία για συζητήσεις και παραχωρήσεις με την τουρκική κυβέρνηση. Σε αυτό το πλαίσιο ο εκπρόσωπος τής τουρκικής κυβέρνησης Ομέρ Τσελίκ προσδιόρισε τα θέματα των συνομιλιών τού ψευτορωμέϊκου με τούς κατακτητές ελληνικών πατρίδων στις κοινές έρευνες στο ελληνικό φυσικό αέριο, στο ζήτημα τής ελληνικής υφαλοκρηπίδας και στην αποστρατικοποίηση των νησιών μας στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι Τούρκοι μάς κατηγορούν για δήθεν βασανισμούς των λαθροεισβολέων που μάς αποστέλλουν και τούς οποίους πλέον ενσωματώνουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας με εποχιακές εργασίες και διορισμούς ακόμη και στο ελληνικό δημόσιο, αντικαθιστώντας τον Ελληνισμό μας που συρρικνώνεται στη Γη των Πατέρων του. Παράλληλα επιδιώκουν την αυτονομία τής Ελεύθερης Θράκης μας και την ένωση των κατεχομένων κυπριακών εδαφών με την Τουρκία μέσω τής υπαγωγής τού κατεχομένου αεροδρομίου τής Τύμπου στις τουρκικές αερογραμμές. Την στιγμή τής παγκόσμιας έντασης βρίσκουν την ευκαιρία και οι Αλβανοί που μιλούν για αλβανικά δικαιώματα στην Τσαμουριά εννοώντας την Θεσπρωτία, όταν το Κοσσυφοπέδιο των αλβανών κατσαπλιάδων ζητάει την ένταξή του στην νεοταξική λόγχη τού ΝΑΤΟ.

Η Ελλάς οφείλει να θωρακίσει την εθνική της ανεξαρτησία και να κατοχυρώσει το αίσθημα τής ασφάλειας στον ελληνικό λαό. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να αποκτηθεί εκ νέου η εθνική της κυριαρχία που έως σήμερα κατέχουν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι μέσω των κατοχικών πολιτικών. Η αληθινά κυρίαρχη Ελλάς είναι υπόθεση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος που στηρίζεται στην απόκτηση απόλυτα ελληνικού στρατηγικού σκοπού ανάπτυξης τής Πατρίδος μας και την στήριξη μιας απόλυτα ελληνικής οικονομίας με την υποστήριξη τού ισχυρού ελληνικού στρατού. Επιδίωξή μας είναι η ύπαρξη μιας κρατικής μηχανής που θα αξιοποιήσει τον εδαφικό παράγοντα και τον γεωφυσικό πλούτο τής Πατρίδος μας με την εργασία και την ωφέλεια απόλυτα και ολοκληρωτικά τού ελληνικού λαού.

Να αναλάβει την εξουσία, τις αποφάσεις και τις πράξεις τού κράτους στα χέρια του το Ελληνικό Έθνος. Αυτή είναι η πολιτική πρόταση τού Ελληνικού Εθνικισμού. Οι βλαπτικοί ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί τύπου ΕΕ και ΝΑΤΟ που δεσμεύουν εθνικό πλούτο και εθνική κυριαρχία δεν μάς εκφράζουν και τούς απορρίπτουμε. Η δική μας Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς ενδιαφέρεται για την κατάκτηση και την εφαρμογή των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων που κατοχυρώνονται τόσο από το διεθνές δίκαιο όσο και από την Ελληνική Ιστορία και Παράδοση. Και από την στιγμή που την ιστορία την γράφουν οι νικητές, εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές επιθυμούμε να ενώσουμε τον Ανίκητο Ελληνισμό μας και να κάνουμε την Ελλάδα μας Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

Σκοπός μας ρητός και αδιαπραγμάτευτος είναι η διασφάλιση τής εσωτερικής ομαλότητας, η διαμόρφωση μιας εγχώριας παραγωγικής οικονομίας, η επιστροφή στην συναλλαγματική σταθερότητα τής δραχμής, η εφαρμογή των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με την επέκταση των χωρικών μας υδάτων. Στις ξένες πολεμικές περιπέτειες που σχεδιάζονται θέση μας είναι η αυστηρή ουδετερότητα. Παράλληλα θα εφαρμόσουμε την επάρκεια στρατιωτικής ετοιμότητας και εξοπλισμού τής Ελλάδος. Η Εθνικιστική Ελλάς μας διασφαλίζει την προστασία των εθνικών μας πληθυσμών εντός και εκτός των έως σήμερα συνόρων που ανοίγουν σε μια και μόνη περίπτωση. Στην περίπτωση που πρόκειται να υποδεχτούν περισσότερους Έλληνες σε μια μεγαλύτερη Ελλάδα με την απελευθέρωση των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου