Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» είναι η «Μεγάλη Απάτη» προς την ανθρωπότητα. Μπορείς να αφυπνισθείς και να ορθώσεις ανάστημα; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» είναι η «Μεγάλη Απάτη» προς την ανθρωπότητα. Μπορείς να αφυπνισθείς και να ορθώσεις ανάστημα;

  Η «ανάγκη» για μια Παγκόσμια Επανεκκίνηση δεν απορρέει από το COVID. Η ψεύτικη πανδημία εξαπολύθηκε ΓΙΑ ΝΑ μπορέσει να ξεκινήσει μια Παγκό...

 






Η «ανάγκη» για μια Παγκόσμια Επανεκκίνηση δεν απορρέει από το COVID. Η ψεύτικη πανδημία εξαπολύθηκε ΓΙΑ ΝΑ μπορέσει να ξεκινήσει μια Παγκόσμια Επανεκκίνηση. Το αντιλαμβάνεσαι;

Με τους ανθρώπους να παραπαίουν από τους περιορισμούς του COVID, οι Παγκοσμιοποιητές μπορούν να κάνουν ένα «κόλπο με καπνό και καθρέφτες» και να κλέψουν ό,τι δεν έχουν ήδη κλέψει...

 

Πηγή: No More Fake News

Από τον Jon Rappoport

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, επεσήμανα ότι δεν πρέπει να αναζητάτε τη λογική στην προσπάθειά σας να καταλάβετε γιατί το COVID καθιστά αναγκαία τη Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Πρόκειται για μια απάτη, και μάλιστα όχι πολύ καλή.

Ο κύριος απατεώνας των δημοσίων σχέσεων, ο Klaus Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, επισημαίνει τις καταστροφικές οικονομικές συνέπειες που απορρέουν από την πανδημία. Γι' αυτό πρέπει να αναδιοργανώσουμε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αλλά σκάβοντας μερικά εκατοστά κάτω από τη φλυαρία του, βλέπουμε το εξής: η οικονομική καταστροφή ισούται με ΤΑ LOCKDOWNS.

Με άλλα λόγια, η πολιτική κλειδώματος των κυβερνήσεων προκάλεσε την οικονομική ιστορία τρόμου - και τώρα, για να διορθώσουμε ΑΥΤΗ την ενέργεια - η οποία δεν έπρεπε ποτέ να είχε γίνει εξ αρχής - πρέπει να μεταμορφώσουμε τον κόσμο θέτοντας τους Παγκοσμιοποιητές υπό τον πλήρη έλεγχο.

Αν πιστεύετε αυτή τη γραμμή σκέψης, έχω διαμερίσματα προς πώληση στον Δία.

Εδώ είναι μια άλλη μετάφραση των όσων λέει ο Schwab: Με τους ανθρώπους να παραπαίουν από τους περιορισμούς του COVID, οι Παγκοσμιοποιητές μπορούν να κάνουν ένα κόλπο με καπνό και καθρέφτες και να κλέψουν ό,τι δεν έχουν ήδη κλέψει.

Στη συνέχεια, ο Schwab το συνεχίζει με ένα νέο σωρό ασυναρτησίες για τη μετατροπή των εταιρειών σε "καπιταλιστές-ενδιαφερόμενους".

Που σημαίνει ότι οι εταιρείες αυτές θα νοιάζονται περισσότερο για τους εργαζομένους τους, τις κοινότητές τους, τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις και τον πλανήτη.

Οι αόριστες γενικότητες αποτελούν μια προειδοποίηση. Κάποιος θα πρέπει να τις ορίσει και να τις επιβάλει. Αυτός θα είναι... ποιος; Μια γραφειοκρατία τεράστιου μεγέθους που εργάζεται για ένα παγκόσμιο όργανο διακυβέρνησης.

Αν πιστεύετε σε ένα τέτοιο σύστημα, πουλάω όλο τον Δία. Μόνο με μετρητά, προκαταβολικά.

Μια λέξη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αν οι ίδιες οι ρυπογόνες εταιρείες δεν έλεγχαν τα εθνικά υπουργεία Δικαιοσύνης, θα είχαμε ήδη ένα πολύ πιο καθαρό περιβάλλον. Και πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών - φίλοι του Schwab - θα ήταν στη φυλακή.

Ο μετασχηματισμός της "παγκόσμιας τάξης πραγμάτων" δεν πρόκειται να λύσει τα περιβαλλοντικά προβλήματα. Η μείωση του "αποτυπώματος του άνθρακα" μας με τη μείωση της παραγωγής ενέργειας σε όλο τον κόσμο -δημιουργώντας έτσι περισσότερη φτώχεια- δεν αποτελεί λύση.

Η ανάγκη για μια Επανεκκίνηση δεν απορρέει από τον COVID. Η ψεύτικη πανδημία εξαπολύθηκε ΓΙΑ ΝΑ μπορέσει να ξεκινήσει μια Επανεκκίνηση.

Δυστυχώς, έχουμε εκατομμύρια και εκατομμύρια ρούβλια και γιοκέλες που - όταν οι δισεκατομμυριούχοι λένε ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ - γονατίζουν και αναφωνούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

Από τι θα αποτελείται πραγματικά αυτός ο καλύτερος κόσμος;

Επιτήρηση τοίχου σε τοίχο. καθολικό εγγυημένο εισόδημα που συνδέεται με το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα· εξάλειψη της ιδιωτικής ιδιοκτησίας· μαζική λογοκρισία? δέσμευση και κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών· τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν για τον επαναπρογραμματισμό των ανθρώπων—αυτή η «Μεγάλη Επαναφορά» είναι—θαύμα θαυμάτων—ένα σύνολο σχεδίων που ζωντάνεψαν πλήρως στα μυαλά των Ηγετών της Ανθρωπιστικής Μετά την ανακοίνωση του COVID τον Ιανουάριο του 2020.

Βέβαια. Σίγουρα. Αμέ.

Η παλαιότερη απάτη των απατεώνων είναι το δόλωμα και η αλλαγή.

Δόλωσε τους ανθρώπους με μια ιστορία για έναν ιό, και στη συνέχεια, ενώ τους "προστατεύεις" από το παραμυθένιο μικρόβιο, σπρώξε τους προς την Επανεκκίνηση. Και πές, "Μην ανησυχείτε, είναι μέρος της προστασίας".

Να ένα επιχείρημα που αρέσκονται να προβάλλουν οι διανοητικά ανάπηροι άνθρωποι: Αν θέλετε ειλικρινά και σοβαρά έναν καλύτερο πλανήτη, αυτό είναι το μόνο που μετράει. Οι λεπτομέρειες, και το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τη δημιουργία αυτού του πλανήτη, είναι δευτερεύουσας σημασίας. Αφήστε τη δουλειά στους ειδικούς.

Αλλά με το να το εύχεστε δεν γίνεται έτσι. Οι γενικότητες δεν μεταφράζονται αυτόματα σε επιθυμητά αποτελέσματα.

Πώς νομίζετε ότι οι ηγέτες πάντα εξαπατούσαν τους οπαδούς τους; Υποσχόμενοι τους πόνο, δυστυχία, φτώχεια και σκλαβιά; Οι ηγέτες προσφέρουν ειρήνη και ευτυχία. Πρέπει να το κάνουν. Η ευτυχία θα έρθει σε αυτή τη ζωή ή στην επόμενη. Και θα τη διαχειριστούν οι οντότητες που προωθούν οι ηγέτες.

Ακόμη και όταν ο διαχειριστής είναι ο ίδιος ο Θεός, δεν είναι ο δικός σας Θεός, αλλά ο Θεός στις ιστορίες που λένε οι πολιτικοί ηγέτες. Αυτός είναι που θέλουν να λατρεύετε. Ξέρουν ότι έχετε τον δικό σας, και προσπαθούν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι ο δικός τους και ο δικός σας είναι το ίδιο.

Λένε ότι υπάρχει μια Πανούκλα στη χώρα, και την έστειλε ο Θεός ή ο Διάβολος ή η Φύση ή ένα Εργαστήριο- και ακριβώς πίσω από τον ορίζοντα κάθεται η υπέρτατη Απάντηση- η όμορφη Αυγή. Η υπόσχεση.

Αλλά δεν είναι η Υπόσχεση στην καρδιά σου. Είναι η δική τους.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν τη δύναμή σας για να κοιτάξετε μέσα στις καρδιές τους.

Δείτε τι υπάρχει εκεί.

 


 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου