Η Ρωσία δημιουργεί Αφγανιστάν στην «καρδιά» της Ευρώπης: 30.000 μισθοφόροι από Αφρική & Μ.Ανατολή στην Ουκρανία (video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ρωσία δημιουργεί Αφγανιστάν στην «καρδιά» της Ευρώπης: 30.000 μισθοφόροι από Αφρική & Μ.Ανατολή στην Ουκρανία (video’s)

  «Αποσταθεροποιήστε Πολωνία & ΝΑΤΟϊκά κράτη» Πολύ άσχημη εξέλιξη όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη συνιστά η...

 






«Αποσταθεροποιήστε Πολωνία & ΝΑΤΟϊκά κράτη»


Πολύ άσχημη εξέλιξη όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη συνιστά η προσχεδιασμένη απόφαση του προέδρου της Ρωσίας, Β. Πούτιν, να στείλει όχι 16.000 μισθοφόρους όπως αναφέρθηκε αρχικά αλλά 30.000 ξένους μαχητές στην Ουκρανία.

 

Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας

Η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με την φημολογούμενη εμπλοκή και του λευκορωσικού Στρατού στην Ουκρανία.

Ο Α.Λουκασένκο μετέβη στην Μόσχα για έκτακτη συνάντηση με τον Β.Πούτιν όπου του τόνισε ότι “η Ουκρανία σχεδίαζε να επιτεθεί στην Λευκορωσία”. Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών αναμένουν την έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων της Λευκορωσίας μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες.

Δείτε το βίντεο

Αφγανιστάν στην «καρδιά» της Ευρώπης

Ο Ρώσος πρόεδρος, Β.Πούτιν, έχει θέσει σε εφαρμογή ευρύτερο σχέδιο δημιουργίας ενός “Αφγανιστάν” στην “καρδιά” της Ευρώπης.

Η Ρωσία σε στενή συνεργασία και συνεννόηση με την Συρία και κυρίως το Ιράν αποστέλλει 30.000 μισθοφόρους από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και της Αφρικής.

Απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρωσικός Στρατός σχηματίζει πολιτοφυλακές από μισθοφόρους που προέρχονται από Συρία, Ιράν-Ιράκ- Αφγανιστάν-Πακιστάν- Σομαλία, Κεντρο-Αφρικανική Δημοκρατία και άλλες Αφρικανικές χώρες.

Πρώτος στόχος είναι η εκκαθάριση περιοχών, όπως ακριβώς γινόταν και στην Συρία, σε περιοχές όπως το Χάρκοβο, Νικολάεφ, Οδησσός.

Δεύτερος στόχος είναι να χτυπηθούν τα ευρωπαϊκά κράτη κυρίως η Πολωνία αλλά και τα κράτη της Βαλτικής.

Οι μισθοφόροι δεν θα περιοριστούν μόνο στην κατάληψη της ουκρανικής πρωτεύουσας και των μεγάλων πόλεων αλλά το ρωσικό υβριδικό σχέδιο προβλέπει βία, αναρχία και αποσταθεροποίηση ευρωπαϊκών ΝΑΤΟϊκών κρατών.

Δείτε βίντεο

Β.Πούτιν προς Σ.Σοιγκού: Στείλτε μισθοφόρους

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Β. Πούτιν έδωσε το “πράσινο φως’ για την αποστολή εθελοντών στην Ουκρανία. Ζήτησε από το ρωσικό Γενικό Επιτελείο Στρατού να διευκολύνει την μετάβαση ξένων μισθοφόρων που θέλουν να βοηθήσουν τους κατοίκους του Ντονμπάς.

Μάλιστα οι Ρώσοι έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο με την συνομιλία του Β.Πούτιν με τον Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοιγκού.

Ο Ρώσος ΥΠΑΜ, Σ.Σοιγκού, είπε συγκεκριμένα:

“Σήμερα, περισσότεροι από 16.000 εθελοντές από χώρες της Μέσης Ανατολής είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το Ντονμπάς στην απελευθέρωση των εδαφών του και στην προστασία του άμαχου πληθυσμού.

Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο αγαπητέ Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς

Ο Β.Πούτιν απάντησε λέγοντας:

“Συμφωνώ με την ιδέα της μεταφοράς εθελοντών στο Ντονμπάς. Είναι απαραίτητο να τους βοηθήσουμε να φτάσουν στο έδαφος του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.

Είναι αξιοσημείωτο πως οι δυτικοί σπόνσορες της Ουκρανίας δεν κρύβουν την στρατολόγηση μισθοφόρων εναντίον του ρωσικού Στρατού. Το κάνουν ανοικτά απορρίπτοντας τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.

Αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν σε εθελοντική βάση, και ειδικά χωρίς χρήματα, να έρθουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους του Ντονμπάς, πρέπει να τους συναντήσουμε στην μέση και να τους βοηθήσουμε να φτάσουν στην εμπόλεμη Ζώνη”.

Ήδη μισθοφόροι από την Συρία πανηγυρίζουν για την ρωσική απόφαση καθώς όπως λένε “θα πολεμήσουν ξανά για τον ρωσικό Στρατό. Για την Νίκη λοιπόν”!

Παράλληλα η ρωσική εταιρεία PMC Wagner ετοιμάζει μισθοφόρους από Αφρικανικές χώρες και ειδικά Σομαλία και Κεντρο-Αφρικανική Δημοκρατία.

Εκατοντάδες μισθοφόροι εξέφρασαν την ετοιμότητα τους να πολεμήσουν στο πλευρό των Ρώσων στην Ουκρανία εναντίον του “ουκρανικού εθνικισμού” και του “ναζιστικού Μετώπου” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Πολύ άσχημη εξέλιξη για την Ουκρανία και με ιδεολογικό υπόβαθρο για τους Ρώσους…

Δείτε βίντεο

Από warnews247




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου