Ο Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας συνέκρινε τα βιοεργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία με τα πειράματα του Τρίτου Ράιχ... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας συνέκρινε τα βιοεργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία με τα πειράματα του Τρίτου Ράιχ...

«Ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος θα δει επιτέλους ότι η Αμερική έχει γίνει ένας «άξιος» διάδοχος των παραδόσεων του Τρίτου Ράιχ, όπου πραγμα...







«Ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος θα δει επιτέλους ότι η Αμερική έχει γίνει ένας «άξιος» διάδοχος των παραδόσεων του Τρίτου Ράιχ, όπου πραγματοποιήθηκαν απάνθρωπα πειράματα σε ανθρώπους»


Τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ρωσία σχετικά με το έργο των βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία θα δείξουν στον κόσμο ότι η Ουάσιγκτον συνέχισε τις παραδόσεις του Τρίτου Ράιχ, δήλωσε ο Νικολάι Πατρούσεφ, Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας (SC), σε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Εξωτερικής Ασφάλειας Αλγερίας.


«Αυτή τη στιγμή, ολοκληρώνουμε τη συλλογή μιας βάσης στοιχείων σχετικά με τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στο έδαφος της Ουκρανίας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα διαμορφωθεί και ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος θα δει επιτέλους ότι η Αμερική έχει γίνει ένας «άξιος» διάδοχος των παραδόσεων του Τρίτου Ράιχ, όπου πραγματοποιήθηκαν απάνθρωπα πειράματα σε ανθρώπους», αναφέρει, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS .

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία  σκοπεύει να απαιτήσει  εξηγήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη συμμετοχή του γιου του Μπάιντεν, Χάντερ, στις εργασίες βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία.

Την Πέμπτη, ο Igor Kirillov, επικεφαλής των στρατευμάτων ραδιενέργειας, χημικής και βιολογικής άμυνας των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων  , δήλωσε ότι το επενδυτικό ταμείο Rosemont Seneca Thornton, του οποίου ηγείται ο Hunter Biden, ο γιος του σημερινού Αμερικανού προέδρου, καθώς και Soros Foundation, συμμετέχουν στη χρηματοδότηση βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία.

Την Τρίτη, η Κρατική Δούμα  ξεκίνησε  έρευνα για το έργο των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία. Στις 17 Μαρτίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας  δημοσίευσε ένα  έγγραφο που επιβεβαιώνει τη χρηματοδότηση από το Πεντάγωνο στρατιωτικών βιολογικών έργων στην Ουκρανία. Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ  παραδέχτηκε  την πρόθεση των Ηνωμένων Πολιτειών να καταστήσουν την Ουκρανία το μεγαλύτερο έργο για τη δημιουργία βιοεργαστηρίων. Η Ρωσία  ζήτησε  από τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποκαλύψουν επειγόντως δεδομένα για βιοεργαστήρια στην Ουκρανία, ενώ ενημέρωσε και τον Ο.Η.Ε για την ύπαρξη ενός δικτύου περίπου 30 βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία, χρηματοδοτούμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο ασχολήθηκε με την ενίσχυση των παθογόνων ιδιοτήτων των παθογόνων παραγόντων θανατηφόρων ασθενειών. Αυτό είχε δηλώσει ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Vasily Nebenzya, μιλώντας σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του παγκόσμιου οργανισμού που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία της Ρωσικής Ομοσπονδίας για το θέμα των αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων στην Ουκρανία.

Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών επίσης είχε ζητήσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βιολογικά εργαστήρια που διαχειρίζονται στην Ουκρανία και να εγγυηθούν την ασφάλειά τους.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου