Φαίδων Βόβολης προς κυβέρνηση: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα επωμιστεί οποιοδήποτε θάνατο υγειονομικού απεργού πείνας. Μην πει κανείς ότι δεν ήξερε!» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Φαίδων Βόβολης προς κυβέρνηση: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα επωμιστεί οποιοδήποτε θάνατο υγειονομικού απεργού πείνας. Μην πει κανείς ότι δεν ήξερε!» (Video)

  «Είμαστε το μοναδικό κράτος σε όλη την Ευρώπη που κρατάει ακόμα την αναστολή εργασίας. Αυτό είναι κάτι παράνομο. Είναι της κυβέρνησης Μητσ...

 






«Είμαστε το μοναδικό κράτος σε όλη την Ευρώπη που κρατάει ακόμα την αναστολή εργασίας. Αυτό είναι κάτι παράνομο. Είναι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία θα επωμιστεί οποιοδήποτε θάνατο υπάρξει εδώ μέσα»


Στο Υπουργείο Υγείας βρέθηκε για μία ακόμη φορά τη Κυριακή το βράδυ, ο Επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» κ. Φαίδων Βόβολης μαζί με στελέχη του δίνοντας από εκεί ένα σημαντικότατο μήνυμα για αυτούς τους ανθρώπους που η κυβέρνηση τους έχει ωθήσει στην έσχατη μορφή διαμαρτυρίας.

Υπάρχουν απεργοί πείνας έξω από το Υπουργείο Υγείας. Τα κανάλια δείχνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το ότι υπάρχουν απεργοί πείνας, υγειονομικοί σε αναστολή, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα αυτονόητα.

Δείτε το video και διαδώστε το




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου