Βόμβα μεγατόνων: Ο «λιγουρίτσας...ειδικός» Γκίκας Μαγιορκίνης πήρε πάνω από 15 εκ. ευρώ εν μέσω πανδημίας. Όλες οι συμβάσεις. Θα επέμβει εισαγγελέας; (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βόμβα μεγατόνων: Ο «λιγουρίτσας...ειδικός» Γκίκας Μαγιορκίνης πήρε πάνω από 15 εκ. ευρώ εν μέσω πανδημίας. Όλες οι συμβάσεις. Θα επέμβει εισαγγελέας; (Video)

  Μετά από μία εβδομάδα έρευνας, η Βασιλική Κασσίνα με νέο της βίντεο αποκαλύπτει, το απίστευτο κέρδος που αποκόμισε ο καθηγητής Γκίκας Μαγι...

 



Μετά από μία εβδομάδα έρευνας, η Βασιλική Κασσίνα με νέο της βίντεο αποκαλύπτει, το απίστευτο κέρδος που αποκόμισε ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης εν μέσω κορωνοϊού...για το «καλό» μας!


Τα 15,5 εκ. ευρώ...οι χλιδάτες διακοπές του «ειδικού» στη Σαντορίνη και το δεικτικό σχόλιο του Παύλου Πολάκη. Θα επέμβει επιτέλους εισαγγελέας για να ερευνηθούν τα υπέρογκα ποσά που έχουν αποκομίσει οι «ειδικοί» εν μέσω πανδημίας; Κοιμάστε κύριοι;


Σιγά σιγά βγαίνουν τα αμύθητα ποσά που κέρδισαν οι Έλληνες «ειδικοί» οι οποίοι χώρισαν τους Έλληνες σε «εμβολιασμένους» και «ανεμβολίαστους» και οδήγησαν στη παράνοια τη χώρα μας. Τα χρήματα που έλαβαν από δωρεές ο κ. Μαγιορκίνης...ο κ. Βασιλακόπουλος...ο κ. Τζανάκης και όλοι αυτοί οι χρυσοπληρωμένοι τηλεμαϊντανοί, θα ήταν υπέρ αρκετά για να παραλάβει η χώρα τα απαραίτητα αποθέματα θεραπειών και φαρμάκων και να φτιαχτούν ΜΕΘ έτσι ώστε να σωθούν άνθρωποι οι οποίοι, σιγά σιγά, αντιλαμβάνονται ΟΛΟΙ ότι πέθαναν από επιλογή (του συστήματος) και όχι από κορωνοϊο.  

Ο καθηγητής επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης λοιπόν, ο οποίος μας ενημερώνει από την αρχή του κορωνοϊού για την πορεία της πανδημίας πήρε 15.579.627.00 ευρώ για να κάνει διάφορες έρευνες, ενώ κάποια χρήματα πήρε και με τη μορφή δωρεάς...όπως ο άλλος «ειδικός», ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος όμως είχε λάβει μόνο (!!) 759.259.00€ από διαλέξεις, έρευνες φαρμάκων και από δωρεές.

Αυτά τα ποσά είναι δημοσιευμένα στη Διαύγεια και δόθηκαν από την στιγμή που ξεκίνησε ο κορωνοϊός μέχρι σήμερα. Την αποκάλυψη έκανε η Βασιλική Κασσινά, η οποία είχε δημοσιεύσει και σχετικό βίντεο με τον Ν.Τζανάκη και τον Θ.Βασιλακόπουλο. Στα βίντεο της περιγράφονται αναλυτικά οι συμβάσεις ΟΛΩΝ. Στη περίπτωση του κ. Μαγιορκίνη τα χρήματα αυτά δόθηκαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και από δωρεές της NOVARTIS και ASTRAZENECA.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με τις συμβάσεις για τον κ. Μαγιορκίνη και αφυπνιστείτε:


Ο Γκίκας Μαγιορκίνης ποζάρει σε χλιδάτο τριήμερο Πρωτομαγιάς -«Οία οέο»

Περήφανος και...γυμνόστηθος πόζαρε, σε τζακούζι, στη Σαντορίνη, ο καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής ειδικών του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.

Ο καθηγητής ποζάρει στο φακό, μέσα στο τζακούζι, σε ένα από τα λευκά σπίτια ή ξενοδοχεία της Σαντορίνης, ενώ πίσω του φαίνεται το απέραντο γαλάζιο και το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο. «Λιγουρίτσες», σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κάνοντας να βγει από το χλιδάτο τζακούζι, κρατώντας ένα μπολάκι με πρωινό, ενώ διακρίνεται μπροστά του ένα μπολάκι με κριτσίνια και ένα ποτό...


Π.Πολάκης για Γ.Μαγιορκίνη: «Προφανώς από το μισθό του επίκουρου καθηγητή τα έξοδα στο ξενοδοχείο…»

Με δεικτικό τρόπο σχολίασε τις «χλιδάτες» διακοπές του καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει πως «Μετά από τέτοια επιτυχία στη διαχείριση της πανδημιας με 29.175 νεκρούς και την πρώτη θέση στη Δυτική Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού,(2824 σήμερα) είπε το παιδί να χαλαρώσει στη Σαντορίνη!!!» και καταλήγει υπογραμμίζοντας σε καυστικό τόνο «άμα είσαι επιστήμονας».

«Προφανώς από το μισθό του επίκουρου καθηγητή τα έξοδα στο ξενοδοχείο στην Οία…» τονίζει επίσης ο Π.Πολάκης.





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου