Παιδεία και μόρφωση υπό το μηδέν στην Ελλάδα...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παιδεία και μόρφωση υπό το μηδέν στην Ελλάδα...!

  Έθνος σημαίνει ενιαία ανθρώπινη εξελισσόμενη κοινωνία σε ένα σταθερό γεωγραφικό ή κατ' επέκταση σε ένα χωρίς σύνορα ομόδοξο χώρο με ομ...

 






Έθνος σημαίνει ενιαία ανθρώπινη εξελισσόμενη κοινωνία σε ένα σταθερό γεωγραφικό ή κατ' επέκταση σε ένα χωρίς σύνορα ομόδοξο χώρο με ομοιόμορφα γενεολογικά γνωρίσματα !!!


Έθνος δεν είναι μια λιμνάζουσα κοινωνία αλλά ένας ζωτικός χώρος με τρεχούμενες γνωστικές πηγές που ανατροφοδοτείται μέσα από την διαρκή αυτοεξέλιξη του!!

 

Γράφει ο Συνηθης (καχ)υποπτος

Σωστά λοιπόν ενήργησε ο έλλην μέγας στρατηλάτης Αλέξανδρος ώστε ο ελληνισμός και οι πολίτες του να έχουν αυτάξια και ιστορική μακροβιότητα!!

Ωστόσο η ενόραση στην εξωπραγματική του προσπάθεια έμεινε ημιτελής!!

Όσον αφορά στη ελληνική μυθολογία εδώ είναι πλέον αρχαιολογικά τεκμηριωμένο οτι πρόκειται για πραγματικά γεγονότα ενδεδυμένα με τρόπο μυθιστορηματικο που χρήζει αποκωδικοποιησης ώστε να έρθει στο φως η αντικειμενικοτητα τους!!

Άρα μιλάμε όχι για μυθολογία άλλα για ....μυθιστορία!!!

Σχετικά με το ζήτημα της ''παιδείας'' των ελληνόπουλων ένα θα πω......

Πρόσφατα σε ένα γκάλοπ του δρόμου που ρωτήθηκαν πολλοί νέοι ηλικίας 17 - 20 χρόνων για το τι γιορτάζουμε την 25 Μαρτίου σχεδόν όλοι όχι μόνον δεν ήξεραν αλλά απαντούσαν αρλουμπες όπως για παράδειγμα ....το όχι του Μεταξά το τουλουμπανι κάποιου άγριου με μουστάκι, τον Γεώργιο Κολοκοτρώνη και ένα σωρό αθλιότητες!!!

Παιδεία - μόρφωση υπό το μηδέν!!!

''Απαίδευτα'' μυαλά και ας έχουν τελειώσει λύκειο πανεπιστήμιο κ.λπ!!

Δεν φταίει μόνο το προδοτικό εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και οι γονείς που άφησαν στη τύχη τους όλα αυτά τα παιδιά που το μόνο που γνωρίζουν πολύ καλά είναι η χρήση και διαχείριση του κινητού τους τηλεφώνου!!!

Πως λοιπόν η πατρίδα μας θα αλλάξει σελίδα και θα κάνει την απαραίτητη ανατροπή της θλιβερής αυτής κατάστασης όταν η νεολαία μας έχει εγκαταλείψει τα εθνικά της ιδεώδη και έχει σχεδόν αποποιηθεί την ιστορική της ταυτότητα;;;;;;;



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου