Έκθεση κόλαφος της Eurostat για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έχουμε το υψηλότερο ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας...! Η πολιτική της κυβέρνησης με εμβόλια, μάσκες, lockdown και ανεπαρκείς θεραπευτικές αγωγές σκοτώνει τους Έλληνες. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έκθεση κόλαφος της Eurostat για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έχουμε το υψηλότερο ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας...! Η πολιτική της κυβέρνησης με εμβόλια, μάσκες, lockdown και ανεπαρκείς θεραπευτικές αγωγές σκοτώνει τους Έλληνες.

  Έκθεση - κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και την συνολική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας... Η Ελλάδα κατέγραψε το υψηλότερο ποσο...

 







Έκθεση - κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και την συνολική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας...


Η Ελλάδα κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό αύξησης της υπερβάλλουσας θνησιμότητας στην Ευρώπη για τον μήνα Απρίλιο...! Θα αφυπνιστείς επιτέλους; 

 

Ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασχολείται με ζητήματα όπως ο «μήνας υπερηφάνειας» και τις αποφάσεις που θα έρθουν σύντομα για υιοθεσία παιδιών από «υπερήφανους γονείς»...αλλά και με τη τήρηση της «πολιτικής ορθότητας» αποκλείοντας την Α. Λατινοπούλου από τις λίστες της...στα σοβαρά ζητήματα αποδεικνύεται εξόχως...δολοφονική! Αυτό αποφάνθηκε η έκθεση της Eurostat, με βάση την οποία η χώρα μας, επι Πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, κατέχει άλλη μία...πρωτιά!

Έκθεση-κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και την συνολική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας δημοσίευσε η Eurostat  σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό αύξησης της υπερβάλλουσας θνησιμότητας στην Ευρώπη για τον μήνα Απρίλιο που σημαίνει ότι η κυβέρνηση έκανε μία παταγωδώς αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε έκθεση της Eurostat που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η Ελλάδα παρουσιάζει ποσοστιαία αύξηση ως προς την υπερβάλλουσα θνησιμότητα κατά 28% σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2016-19, ρυθμό σχεδόν τριπλάσιο του αντίστοιχου ευρωπαϊκού ο οποίος ανέρχεται στο 10%.

Η υπερβάλουσα θνησιμότητα στην ΕΕ ήταν 10% τον Απρίλιο του 2022, από +6% τον Μάρτιο και +8% τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Τους τελευταίους 6 μήνες, η κορύφωση καταγράφηκε τον Νοέμβριο του 2021 (+26%), κατά το τέταρτο κύμα υπερβολικής θνησιμότητας. 

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από στοιχεία για την υπερβολική θνησιμότητα που δημοσίευσε η Eurostat, βάσει εβδομαδιαίας συλλογής δεδομένων θανάτων. Το άρθρο παρουσιάζει μια σειρά από ευρήματα από τα πιο λεπτομερή άρθρα Statistics Explained σχετικά με την υπερβάλουσα θνησιμότητα και τους εβδομαδιαίους θανάτους .

Η υπερβάλουσα θνησιμότητα συνέχισε να ποικίλλει μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ. Η Σουηδία, η οποία θυμίζουμε ότι δεν ακολούθησε τα μέτρα της υπόλοιπης Ευρώπης σε κανένα χρονικό σημείο της πανδημίας, κατέγραψε τιμή χαμηλότερη από τον μηνιαίο μέσο όρο της χώρας για το 2016-19 (-5%), ενώ η Λετονία (+3%), η Εσθονία, η Βουλγαρία και η Σλοβακία (όλες +4%) κατέγραψαν τιμές που ήταν μικρότερες από το ήμισυ του μέσου όρου της ΕΕ .  Το υψηλότερο ποσοστό, δυστυχώς, καταγράφηκε στην Ελλάδα (+28%), με αρκετά άλλα κράτη μέλη (Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία και Αυστρία) να καταγράφουν τιμές από +18 έως +19%.

Όπως φαίνεται στο γράφημα που ακολουθεί, η Ελλάδα (με πράσινο χρώμα) απέχει σημαντικά από την Ευρώπη, με την έντονα ανοδική πορεία να έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2021.





Σύμφωνα με τους συντάκτες της σχετικής έκθεσης, η υπερβάλλουσα θνητότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανήλθε τον Απρίλιο στο 10%, αυξημένη κατά 6% σε σχέση με τον Μάρτιο και κατά 8% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Επί της ουσίας, η Eurostat, κατέγραψε και δημοσιοποίησε την αύξηση των «ξαφνικών» θανάτων, που εδώ στην Ελλάδα Μ.Μ.Ε και πολιτικοί κάνουν το πάν για να υποβαθμίσουν, καθώς έτσι θα αρχίσει να αναρωτιέται ο κόσμος τι συμβαίνει και τι φταίει...και θα τεθεί σε κίνδυνο το αφήγημα που θα μας ξανά φέρουν από Σεπτέμβριο! Σε αυτό το ιστολόγιο έχουμε αναρτήσει πολλές μελέτες για τις πιθανές αιτίες....Βέβαια μην ανησυχείτε, πολύ σύντομα οι «ειδικοί», θα αποφανθούν ότι αυτή η υπερβάλλουσα θνησιμότητα ή αλλιώς οι «ξαφνικοί» θάνατοι, οφείλεται στο.... «Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων» (SADS)....



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου