Νέα αποκαλυπτική συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη: «Δεν τους φοβήθηκα ούτε για μια στιγμή! Τέτοια αίσχη, όπως η παράνομη καταδίκη μου, δεν συμβαίνουν ούτε στη Τουρκία του Ερντογάν» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα αποκαλυπτική συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη: «Δεν τους φοβήθηκα ούτε για μια στιγμή! Τέτοια αίσχη, όπως η παράνομη καταδίκη μου, δεν συμβαίνουν ούτε στη Τουρκία του Ερντογάν»

  «Το Εθνικό Κόμμα “Έλληνες” μπαίνει άνετα στη Βουλή με ποσοστό κοντά στο 5%, παρά τη βρώμικη πολεμική του συστήματος. Ακόμα δεν είμαστε γνω...

 







«Το Εθνικό Κόμμα “Έλληνες” μπαίνει άνετα στη Βουλή με ποσοστό κοντά στο 5%, παρά τη βρώμικη πολεμική του συστήματος. Ακόμα δεν είμαστε γνωστοί στο σύνολο του εκλογικού σώματος. Μετά τη πρώτη νίκη στις εκλογές με απλή αναλογική, θα μας μάθουν όλοι οι ψηφοφόροι και τότε τα ποσοστά μας θα πολλαπλασιαστούν.»


«Στόχος μας είναι η εκλογή μιας πανίσχυρης κοινοβουλευτικής ομάδας, που θα επηρεάζει δραστικά τις εξελίξεις υπέρ του εθικού συμφέροντος.»

 

Για ακόμα μια φορά αποκαλυπτικός ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτή τη φορά απέναντι του είχε τη δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα. Μεταξύ άλλων είπε:

«Η παράνομη απόφαση της καταδίκης μου δεν εκδόθηκε από δικαστήριο, αλλά από τους διεφθαρμένους πολιτικούς μου αντιπάλους. Την είχε προαναγγείλει μάλιστα η Σία Κορσιώνη, νύφη του Μητσοτάκη, μία ημέρα πριν ανακοινωθεί από το εφετείο»

«Αιτιολόγησαν την εξοντοτική πολυετή ποινή κάθειρξης, με αναφορές σε ομιλίες μου, απόλυτα νόμιμες και σε μια συναυλία που είχα πάει πριν από 17 χρόνια. Αυτά τα αίσχη δεν συμβαίνουν ούτε στη Τουρκία του Ερντογάν και στη Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν.»

 «Ο Έλληνας διψάει για την αλήθεια. Όλοι οι πολιτικοί, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά, του λένε ψέματα και ενδιαφέρονται μόνο για το βόλεμα και για τα κέρδη τους. Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι τους πολεμώ ακόμα και μέσα από τη φυλακή και πως διεξάγω έναν αγώνα περί Αρετής και όχι περί χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος που έχω αυτή τη δημοφιλία και το διαδικτυακό μας κανάλι είναι το πιο ισχυρό πολιτικό κανάλι στην Ελλάδα, παρά τους αντιδημοκρατικούς αποκλεισμούς»

Ακολουθεί ολόκληρη η δυναμική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο κανάλι «Betty Direct» και τη δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου