Έρχονται τα εικονικά παιδιά για να «βοηθήσουν» στην καταπολέμηση του παγκόσμιου υπερπληθυσμού...! Είναι τόσο άρρωστοι... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έρχονται τα εικονικά παιδιά για να «βοηθήσουν» στην καταπολέμηση του παγκόσμιου υπερπληθυσμού...! Είναι τόσο άρρωστοι...

  Σύμφωνα με την ατζέντα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», ο υπερπληθυσμός του πλανήτη θα είναι εύκολο να καταπολεμηθεί επειδή τα παιδιά δεν θα ζ...

 


Σύμφωνα με την ατζέντα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», ο υπερπληθυσμός του πλανήτη θα είναι εύκολο να καταπολεμηθεί επειδή τα παιδιά δεν θα ζουν σε αυτόν τον κόσμο...Ίσως τώρα αντιλαμβάνεσαι που στοχεύουν όλα όσα ζούμε...


Η ειδικός σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης Catriona Campbell προβλέπει ότι τα εικονικά παιδιά θα είναι συνηθισμένα μέσα στα επόμενα 50 χρόνια, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του υπερπληθυσμού...

 

Του Dr. Joseph Mercola

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τα εικονικά παιδιά θα υπάρχουν μόνο εντός του μετασύμπαντος και οι γονείς θα αλληλεπιδρούν μαζί τους χρησιμοποιώντας φορητές συσκευές υψηλής τεχνολογίας όπως γάντια που μπορούν να παρέχουν ανατροφοδότηση αφής…

Χθες, εξέτασα τους ισχυρισμούς του μηχανικού της Google, Blake Lemoine, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι ένα πρόγραμμα chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI) που ονομάζεται LaMDA έχει επιτύχει συνείδηση ​​ή αυτογνωσία. 1

Λίγες μέρες πριν ο Lemoine βάλει φωτιά στο Διαδίκτυο με συζητήσεις για την πιθανότητα ή την αδυναμία της μοναδικότητας της τεχνητής νοημοσύνης, ένας άλλος ειδικός της τεχνητής νοημοσύνης έκανε την είδηση ​​με την πρόβλεψη ότι τα εικονικά παιδιά κάποια μέρα θα μπορούσαν να γίνουν συνηθισμένα. Αν το σκεφτείτε, είναι σχεδόν σαν να βγήκαν οι ειδήσεις από μια τεχνητή νοημοσύνη που εκτελεί έναν αλγόριθμο πρόβλεψης προγραμματισμού. Η Daily Mail αναφέρει: 

«Τα εικονικά παιδιά που παίζουν μαζί σου, σε αγκαλιάζουν, ακόμη και μοιάζουν με εσένα, θα είναι συνηθισμένα σε 50 χρόνια και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του υπερπληθυσμού, ισχυρίστηκε ένας ειδικός τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτοί οι απόγονοι που δημιουργούνται από υπολογιστή θα υπάρχουν μόνο στον καθηλωτικό ψηφιακό κόσμο που είναι γνωστός ως «metaverse», στον οποίο προσεγγίζεται η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, όπως ένα ακουστικό, για να κάνει ο χρήστης να αισθάνεται σαν να είναι πρόσωπο με πρόσωπο με το παιδί. Δεν θα κοστίσει σχεδόν τίποτα για να αναδειχθούν, καθώς θα απαιτήσουν ελάχιστους πόρους, σύμφωνα με την Catriona Campbell, μια από τις κορυφαίες αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου για την τεχνητή νοημοσύνη και τις αναδυόμενες τεχνολογίες.

Στο νέο της βιβλίο, «AI by Design: A Plan For Living With Artificial Intelligence», υποστηρίζει ότι οι ανησυχίες για τον υπερπληθυσμό θα ωθήσουν την κοινωνία να αγκαλιάσει τα ψηφιακά παιδιά.

«Τα εικονικά παιδιά μπορεί να φαίνονται σαν ένα γιγάντιο άλμα από εκεί που βρισκόμαστε τώρα, αλλά μέσα σε 50 χρόνια η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που τα μωρά που υπάρχουν στο μετασύμπαν δεν είναι διακριτά από αυτά του πραγματικού κόσμου», γράφει. «Καθώς το μετασύμπαν εξελίσσεται, μπορώ να δω εικονικά παιδιά να γίνονται ένα αποδεκτό και πλήρως αγκαλιασμένο μέρος της κοινωνίας σε μεγάλο μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου»…

Η κ. Campbell πιστεύει ότι οι άνθρωποι μια μέρα θα μπορούν να χρησιμοποιούν γάντια υψηλής τεχνολογίας που είναι σε θέση να παρέχουν απτική ανατροφοδότηση για να αναπαράγουν τις σωματικές αισθήσεις. Αυτό θα επέτρεπε σε κάποιον να αγκαλιάσει, να ταΐσει και να παίξει με τους ψηφιακούς απογόνους του σαν να ήταν πραγματικό παιδί».

Ωστόσο, δεν θα ήταν ακριβώς αληθινό με τη ζωή, καθώς οι γονείς θα είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον ρυθμό με τον οποίο μεγαλώνουν οι ψηφιακοί απόγονοί τους. Έτσι, όσοι απολαμβάνουν το στάδιο του μωρού, για παράδειγμα, θα μπορούσαν να κρατήσουν το παιδί σε αέναη παιδική ηλικία, παραιτούμενος από όλες τις εμπειρίες που συνοδεύουν την ωρίμανση από την εφηβεία μέχρι την ενηλικίωση.

Μωρό Χ

Υπάρχει ήδη μια απόδειξη της ιδέας αυτής της ιδέας. Το "Baby X" 3 είναι ένα ψηφιακό πείραμα που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Ζηλανδία που ονομάζεται Soul Machines, πριν από αρκετά χρόνια. Η ιδέα πίσω από αυτό ήταν να διευκολυνθεί η αποδοχή της τεχνητής νοημοσύνης εξανθρωπίζοντάς την. Η Soul Machines το εξηγεί ως εξής: 4

«Συνδυάζοντας μοντέλα φυσιολογίας, γνώσης και συναισθήματος με προηγμένο ρεαλιστικό CGI, ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα μορφή βιολογικά εμπνευσμένης τεχνητής νοημοσύνης. Το BabyX ήταν το πρώτο μας αναπτυξιακό πρωτότυπο που σχεδιάστηκε τόσο ως αυτόνομο ερευνητικό έργο όσο και ως μια επεκτάσιμη βάση για τροφοδοσία σε εμπορικούς πράκτορες υπολογιστών.

Μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την ανθρώπινη συνεργασία με τις μηχανές και τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας ψηφιακής συνείδησης. Το BabyX σχεδιάστηκε για έρευνα και «αυτή» επιτρέπει στο Soul Machines όχι μόνο να εξερευνήσει τα μοντέλα ανθρώπινης συμπεριφοράς αλλά και να δημιουργήσει αυτόνομα ψηφιακά όντα.

Το BabyX παρέχει ένα θεμέλιο από το οποίο μαθαίνουμε, πειραματιζόμαστε και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την πρώτη ολοκληρωμένη λύση στον κόσμο για δυναμική δημιουργία, διδασκαλία, διαχείριση και ανάπτυξη Ψηφιακών Ανθρώπων».

Η Υπερανθρωπιστική Ατζέντα

Μέχρι τώρα, πολλοί έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η κλιματική αλλαγή, ο υπερπληθυσμός, ο μετανθρωπισμός και η ψηφιοποίηση της ανθρώπινης ζωής αποτελούν μέρος και μέρος της ατζέντας της Μεγάλης Επαναφοράς , η οποία δεν θα ολοκληρωθεί έως ότου η ανθρωπότητα υποδουλωθεί στους λίγους μη εκλεγμένους που θα κυβερνήσουν τον κόσμο. αλγόριθμους και τεχνητή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με την τεχνοκρατική ομάδα που έχει καθορίσει την πορεία για την ανθρωπότητα τις τελευταίες δεκαετίες, ο υπερπληθυσμός είναι υπεύθυνος για την κλιματική αλλαγή 5 , επομένως για να σώσουμε τον πλανήτη, πρέπει να μειώσουμε και να διαχειριστούμε το μέγεθος του πληθυσμού. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι η μετάβαση σε ένα ψηφιακό περιβάλλον, το μετασύμπαντο, όπου δεν χρησιμοποιούνται πραγματικοί φυσικοί πόροι.

Στο ακραίο άκρο του υπερανθρωπιστικού φάσματος, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τελικά θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε το μυαλό μας σε έναν υπολογιστή ή ένα συνθετικό avatar. 6 Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε αν αυτό είναι δυνατό, και φαίνεται πολύ απίθανο, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν περισσότερα στον άνθρωπο από το φυσικό του εγκέφαλο και το νευρωνικό δίκτυο. Το «μυαλό» και η «ψυχή» σας, το πραγματικό σας «είναι», δεν εντοπίζονται στον εγκεφαλικό σας ιστό.

Ο μεταανθρωπισμός δεν αναγνωρίζει την πραγματικότητα του μη τοπικού νου ή της ψυχής, ωστόσο, επιλέγοντας αντ' αυτού να βλέπει τον άνθρωπο ως τίποτα περισσότερο από μια φυσική πλατφόρμα 7 που μπορεί να τροποποιηθεί και να επαυξηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εξοπλισμένο με ένα αναπαραγόμενο νευρωνικό δίκτυο που επιτρέπει για τη σκέψη και την ευφυΐα δεδομένου των σωστών ηλεκτρικών παρορμήσεων και νευρωνικών συνδέσεων.

Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab θέλει να δημιουργήσει έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι με το cloud, ικανοί να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του εγκεφάλου τους. Αυτό είναι το θέμα της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης 8 — η συγχώνευση ανθρώπου και μηχανής. Έτσι γνωρίζουμε, χωρίς αμφιβολία, ότι ο διανθρωπισμός είναι μέρος του The Great Reset.

Φυσικά, το να είσαι συνδεδεμένος με το cloud σημαίνει επίσης ότι ο εγκέφαλός σου θα είναι προσβάσιμος σε άτομα που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τη συμπεριφορά σου, 9 και αυτό είναι επίσης μέρος του σχεδίου. Θέλουν οπωσδήποτε να μπορούν να ελέγχουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές σας από μέσα. 10

Ο μεταανθρωπισμός περιλαμβάνει επίσης την επιλεκτική αναπαραγωγή φυσικών σωμάτων, χρησιμοποιώντας τεχνητές μήτρες και όχι ανθρώπινα όντα. Ήδη, Κινέζοι επιστήμονες έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνολογία CRISPR για να δημιουργήσουν τα πρώτα γονιδιακά επεξεργασμένα μωρά (γεννημένα το 2018). 11 , 12 Έχουν επίσης αναπτύξει ένα ρομπότ νταντά με τεχνητή νοημοσύνη για τη φροντίδα των εμβρύων που αναπτύσσονται μέσα σε μια τεχνητή μήτρα. Όπως αναφέρει ο Futurism: 13

«Το σύστημα θα μπορούσε θεωρητικά να επιτρέψει στους γονείς να μεγαλώσουν ένα μωρό σε ένα εργαστήριο, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη ο άνθρωπος να μεταφέρει ένα παιδί. Οι ερευνητές φτάνουν στο σημείο να πουν ότι αυτό το σύστημα θα ήταν ασφαλέστερο από την παραδοσιακή τεκνοποίηση».

Για τους περισσότερους κανονικούς ανθρώπους, ένα μέλλον μωρών σχεδιαστών που μεγαλώνουν σε τεχνητές μήτρες, συνδεσιμότητα εγκεφάλου σε σύννεφο και μεταφόρτωση του μυαλού σας σε υπολογιστή μοιάζει περισσότερο σαν άσκοπος εφιάλτης απ' ό,τι προσπαθούν να το παρουσιάσουν οι υπερανθρωπιστές της ουτοπίας. Ο Schwab, ωστόσο, μιλάει σαν να μην έχουμε άλλη επιλογή στο θέμα. «Το μέλλον χτίζεται από εμάς», είπε στους γνώστες του WEF στη συνάντηση του 2022 στο Νταβός. 14 Τέλος συζήτησης.

Η άνοδος του αντι-ανθρωπισμού

Μέρος του γιατί οι οπαδοί του Great Reset φαίνονται τόσο αποκομμένοι από την ανθρώπινη ζωή οφείλεται στο ότι είναι. Οι περισσότεροι κανονικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είναι κυρίαρχα όντα που είναι ελεύθερα από τη θεϊκή εξουσία. Η τεχνοκρατία, από την άλλη πλευρά, βλέπει τους ανθρώπους ως φυσικό πόρο, που δεν διαφέρει από ένα κοίτασμα πετρελαίου ή ένα ζωικό κεφάλαιο, και πρέπει να χρησιμοποιούνται ως τέτοιοι.

Οι άνθρωποι μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο αποτελεσματικοί από ένα ρομπότ, για παράδειγμα, ανάλογα με τη δουλειά που κάνουν, και η αποτελεσματικότητα υπερτερεί της ανθρωπότητας. Για να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα σε αυτό το σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, χρειάζεται να υπάρχει μέγιστη συμμόρφωση με ελάχιστη προσπάθεια, και εδώ μπαίνει η κοινωνική μηχανική μέσω της προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης (πλύση εγκεφάλου), της λογοκρισίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Ως επί το πλείστον, μόλις εφαρμοστεί πλήρως, το σύστημα ελέγχου θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, με άμεση σύνδεση με τον εγκέφαλό σας. Οι πεποιθήσεις μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη με μια απλή ενημέρωση λογισμικού, η οποία γίνεται αυτόματα λήψη και εγκατάσταση από το cloud. Αυτό είναι το όνειρό τους και ο εφιάλτης μας.

Θέλουν να παρακολουθούν το δικό σας αποτύπωμα άνθρακα

Πολλοί εξακολουθούν να δυσκολεύονται να αντιληφθούν το βαθμό στον οποίο η τεχνοκρατική, υπερανθρωπιστική φυλή, σκοπεύει να ελέγξει τον παγκόσμιο πληθυσμό. Εν ολίγοις, σκοπεύουν να ελέγχουν κάθε πτυχή όλων όσων κάνετε σε καθημερινή βάση. Όχι μόνο δεν θέλουν να ασκήσετε ελεύθερη βούληση, αλλά δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει ελεύθερη βούληση. 15

Σκοπεύουν να ελέγχουν τους πόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, πού μπορείτε να ταξιδέψετε, τις αποφάσεις για την υγεία και τις ιατρικές σας αποφάσεις, τι σκέφτεστε και τι τρώτε. Κοιτάξτε προσεκτικά και θα διαπιστώσετε ότι όλα αυτά τα σχέδια έχουν ήδη ανακοινωθεί και η εφαρμογή είναι στα σκαριά.

Έτσι, σκοπεύουν να μικροδιαχειριστούν τη ζωή σας μέσω ψηφιακής επιτήρησης, αναγνώρισης προσώπων και φωνής, μέσω βαθμών πίστωσης άνθρακα και κοινωνικών πιστωτικών σκορ, μέσω ψηφιακών ταυτοτήτων ή/και διαβατηρίων εμβολίων, μέσω αντιμέτρων για την κλιματική αλλαγή και μέτρων βιοασφάλειας, μέσω βοηθών τεχνητής νοημοσύνης, διαδικτυακής λογοκρισίας και κοινωνική μηχανική.

Σκοπεύουν να ελέγχουν τους πόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, πού μπορείτε να ταξιδέψετε, τις αποφάσεις για την υγεία και τις ιατρικές σας αποφάσεις, τι σκέφτεστε και τι τρώτε. Κοιτάξτε προσεκτικά και θα διαπιστώσετε ότι όλα αυτά τα σχέδια έχουν ήδη ανακοινωθεί και η εφαρμογή είναι στα σκαριά.

Για παράδειγμα, τον Αύγουστο του 2021, το The Hill δημοσίευσε ένα άρθρο της ελευθεριακής αναλύτριας Kristin Tate, προειδοποιώντας ότι ένα κοινωνικό σύστημα πίστωσης έρχεται στην Αμερική. 16 Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2019, το Futurism 17 έγραψε για το πώς οι ΗΠΑ έχουν ήδη ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης που μοιάζει πολύ με αυτό της Κίνας, απλώς δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, επειδή χτίστηκε από τη Silicon Valley και όχι από την κυβέρνηση.

Τα σχέδια για μεμονωμένους ανιχνευτές αποτυπώματος άνθρακα ανακοινώθηκαν 18 στη φετινή συνάντηση του Νταβός για τα μέλη του WEF και τους προσκεκλημένους VIP. Οι ιχνηλάτες αναπτύσσονται από τον κινεζικό όμιλο Alibaba 19 , κάτι που είναι λογικό, δεδομένου ότι οι Κινέζοι έχουν ήδη εφαρμόσει ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης 20 και η ατομική παρακολούθηση άνθρακα θα είναι μια πρόσθετη πτυχή αυτού.

Σε ένα άρθρο στις 3 Ιουνίου 2022, ο RAIR (Rise Align Ignite Reclaim) σχολίασε τα σχέδια του WEF για παγκόσμιο έλεγχο:

«Μετά από μια ήσυχη σύνοδο κορυφής του WEF και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στην Ελβετία για τη «βιωσιμότητα», κυκλοφόρησαν πολλά συγκλονιστικά βίντεο 21 που δείχνουν μια ματιά στη ζωή μετά τη Μεγάλη Επαναφορά.

Από ανθρώπους χωρίς περιουσιακά στοιχεία, γεμάτοι χάπια, που τρώνε εργαστηριακά κρέας σε υπερτεχνικές, ψηφιακά δικτυωμένες «έξυπνες πόλεις» και ρούχα. Δημιούργησαν σύντομα, παράξενα, βίντεο που να αισθάνονται καλά, υπογραμμίζοντας πώς οι άνθρωποι θα τους βοηθήσουν να επανασχεδιάσουν τον κόσμο.

Τα βίντεο ποικίλλουν από αγελάδες που δεν ρευστοποιούν πλέον μεθάνιο χάρη σε ταμπλέτες, αστερίες που δημιουργούνται σε δοκιμαστικούς σωλήνες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, drones για αναδάσωση στην Αφρική, ένζυμα από ανθρώπινο αίμα για τη σταθεροποίηση του σκυροδέματος και κακή υγιεινή για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Το WEF προώθησε επίσης νέους εμβολιασμούς mRNA κατά διαφόρων ασθενειών. Επιπλέον, γιόρτασαν την 24ωρη επιτήρηση, ψηφιακές ταυτότητες για ρούχα και τεχνητό φαγητό και καφέ».

Θέλουν να ελέγχουν τη διατροφή σας

Η τεχνοκρατική καβάλα σκοπεύει επίσης να μεταμορφώσει ριζικά το σύστημα διατροφής και τώρα εργάζεται επίμονα σε τρόπους για να εξαλείψει το κρέας από τη διατροφή μας 22 και να μας πείσει να το αντικαταστήσουμε με συνθετικές εργαστηριακές δημιουργίες και ψεύτικο κρέας , το οποίο παρεμπιπτόντως είναι φορτωμένο με το χειρότερο είδος λίπους που μπορεί κανείς να φανταστεί — βιομηχανικά σπορέλαια.

Για το σκοπό αυτό, το WEF συνεργάστηκε με το φόρουμ EAT, το οποίο θα καθορίσει την πολιτική ατζέντα για την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Το EAT Forum ιδρύθηκε από το Wellcome Trust, το οποίο με τη σειρά του ιδρύθηκε με την οικονομική βοήθεια της GlaxoSmithKline.

Η EAT συνεργάζεται με σχεδόν 40 κυβερνήσεις πόλεων σε όλη την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Αυστραλία και διατηρεί στενές σχέσεις με εταιρείες απομίμησης κρέατος όπως η Impossible Foods, η οποία συγχρηματοδοτήθηκε από την Google, τον Jeff Bezos και τον Bill Gates. 23 (Ο Γκέιτς καταβροχθίζει επίσης γεωργική γη, καθιστώντας έναν από τους μεγαλύτερους ιδιώτες ιδιοκτήτες γης στις ΗΠΑ 24 )

Η EAT έχει αναπτύξει μια «Πλανητική Δίαιτα Υγείας» που έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζεται στον παγκόσμιο πληθυσμό και συνεπάγεται μείωση της πρόσληψης κρέατος και γαλακτοκομικών έως και 90%, αντικαθιστώντας την σε μεγάλο βαθμό με τρόφιμα που παρασκευάζονται σε εργαστήρια, μαζί με δημητριακά και λάδι. 25 Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Γκέιτς προτρέπει τα δυτικά έθνη να σταματήσουν εντελώς να τρώνε αληθινό κρέας. 26

Σφάλματα — Είναι τι είναι για δείπνο

Το να εξαναγκάζεσαι τη μετάβαση σε ψεύτικα κρέατα είναι αρκετά κακό, αλλά χειροτερεύει. Ίσως έχετε δει το περίεργο άρθρο εδώ και εκεί τα τελευταία χρόνια που υποδηλώνει ότι πρέπει να σκεφτούμε να τρώμε ζωύφια και αγριόχορτα και να πίνουμε "ανακτημένα" λύματα; 27 Λοιπόν, αυτά ήταν μέρος του προγνωστικού προγραμματισμού για την εκκίνηση της αντλίας, ας πούμε έτσι. Τώρα μπαίνουμε στην πραγματική φάση της κατήχησης.

Τέσσερα δημοτικά σχολεία στην Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου διεξήγαγαν πρόσφατα μια δοκιμή σε πραγματικό κόσμο για να δουν πώς τα παιδιά τρώνε σκουλήκια, γρύλους, σκαθάρια και άλλα έντομα, ενώ ταυτόχρονα κατήχθησαν να πιστεύουν ότι γίνονται «ηθικοί πολίτες» που σώζουν το πλανήτη με το χαντάκι του κρέατος. Σύμφωνα με το RAIR, το οποίο ανέφερε το νέο πείραμα μεσημεριανού γεύματος: 28

«… οι μη εκλεγμένοι αυτοχρισμένοι παγκόσμιοι ελιτιστές στο WEF έχουν πολεμήσει για χρόνια για να τρώνε οι δυτικοί ζωύφια… «Θα κάνατε να δοκιμάσουν τα βρώσιμα έντομα για να βοηθήσουν στη διάσωση του πλανήτη; …

Πριν από δύο χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ταξινόμησε τα έντομα ως «νέες τροφές». Με άλλα λόγια: οι προετοιμασίες για την τροφή των εντόμων έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ως αποτέλεσμα, τα βρώσιμα έντομα πωλούνται όλο και περισσότερο σε ολόκληρη την ΕΕ.

Η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου (FSA) θα επιτρέψει προσωρινά το εμπόριο βρώσιμων εντόμων σε σούπερ μάρκετ και λιανοπωλητές από τον Ιούνιο [2022], με πλήρη έγκριση να αναμένεται το επόμενο έτος. Επί του παρόντος βρίσκεται σε εξέλιξη αξιολόγηση για τους γρύλους για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα mealworms αναμένεται επίσης να υποβληθούν σύντομα».

Έχοντας τη δυνατότητα να δούμε το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών τόσο καθαρά όσο μπορούμε να το δούμε τώρα, έχουμε υποχρέωση απέναντι στις μελλοντικές γενιές να αντισταθούμε, να καταγγείλουμε και να αρνηθούμε οποιαδήποτε εφαρμογή της τεχνοκρατικής ατζέντας. Μπορούμε να κερδίσουμε, για το απλό γεγονός ότι είμαστε περισσότεροι από αυτούς, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί γι' αυτό — πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παρουσιάσουμε ένα ενιαίο μέτωπο. Πρέπει να αντισταθούμε ειρηνικά και να πούμε «Όχι ευχαριστώ» σε ό,τι προσπαθούν να κυκλοφορήσουν. Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου