Κασιδιάρης: «Τα νησιά μας πρέπει να εξοπλιστούν σαν αστακοί με πυραύλους και βαρύ πυροβολικό που θα στοχεύουν την τουρκική ενδοχώρα. 12 ναυτικά μίλια σε όλη την επικράτεια και ανακήρυξη ΑΟΖ τώρα» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης: «Τα νησιά μας πρέπει να εξοπλιστούν σαν αστακοί με πυραύλους και βαρύ πυροβολικό που θα στοχεύουν την τουρκική ενδοχώρα. 12 ναυτικά μίλια σε όλη την επικράτεια και ανακήρυξη ΑΟΖ τώρα» (Video)

  Σκληρή απάντηση σε γκρίζους λύκους και Τσαβούσογλου για τα Ελληνικά νησιά δίνει με νέο βίντεο παρέμβαση ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Η Τουρκία ε...

 





Σκληρή απάντηση σε γκρίζους λύκους και Τσαβούσογλου για τα Ελληνικά νησιά δίνει με νέο βίντεο παρέμβαση ο Ηλίας Κασιδιάρης.


«Η Τουρκία εκτελεί σήμερα ένα βρώμικο σχέδιο το οποίο οργανώνει εδώ και δεκαετίες και έχει στόχο τη κατάληψη ελληνικών εδαφών. Κάνουν ότι έκαναν και στη Κύπρο.


«Απαιτούν με παράνομες αιτιάσεις τον αφοπλισμό των νησιών μας για να εισβάλουν όπως εισέβαλε ο Αττίλας το 1974, τότε που δεν έκαναν απόβαση αλλά αποβίβαση δυνάμεων. Θέλουν να πατήσουν τα νησιά μας και στις ακτές να μην υπάρχει ελληνικός στρατός να τους περιμένει.»

«Η πρέπουσα απάντηση σε γκρίζους λύκους και Τσαβούσογλου: Τα νησιά μας πρέπει να εξοπλιστούν σαν αστακοί. Πύραυλοι και βαρύ πυροβολικό στα νησιά μας που θα στοχεύουν την τουρκική ενδοχώρα. 12 ναυτικά μίλια σε όλη την επικράτεια και ανακήρυξη ΑΟΖ τώρα!!»

Δείτε τη νέα παρέμβαση του Η. Κασιδιάρη στο βίντεο που ακολουθεί:




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου