Ι. Μάζης: «Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν τον Αύγουστο ελληνικό νησί με λίγους κατοίκους για να τους χρησιμοποιήσουν ως ασπίδα» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ι. Μάζης: «Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν τον Αύγουστο ελληνικό νησί με λίγους κατοίκους για να τους χρησιμοποιήσουν ως ασπίδα» (Video)

  «Περιμένω ότι η πολεμική ενέργεια θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού. Γύρω στα τέλη του Αυγούστου» «Ο Ερντογάν θα επιλέξει νησιά με ...

 







«Περιμένω ότι η πολεμική ενέργεια θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού. Γύρω στα τέλη του Αυγούστου»


«Ο Ερντογάν θα επιλέξει νησιά με ελάχιστους κατοίκους ώστε να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα για να μην τον κάψουν τα ελληνικά αεροσκάφη όπως είναι ο Άη Στράτης...»

 

Αιφνιδιαστική επίθεση εναντίον της Ελλάδας αναμένεται να κάνει ο Ταγίπ Ερντογάν αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα προέβλεψε ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, μιλώντας στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο καθηγητής, ο Ερντογάν αναμένεται να προβεί σε στρατιωτική επιχείρηση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα χρησιμοποιήσει τους κατοίκους ως ανθρώπινη ασπίδα:

«Ο Ερντογάν θα προχωρήσει σε πολεμική ενέργεια εναντίον ελληνικού νησιού με ελάχιστους κατοίκους το καλοκαίρι.

«Ο Ερντογάν θα επιλέξει νησιά με ελάχιστους κατοίκους ώστε να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα για να μην τον κάψουν τα ελληνικά αεροσκάφη όπως είναι ο Άη Στράτης, όπως είναι η Ανάφη όπως είναι το Γαιδουρονήσι, Αρκοί, Λειψοί, Στρογγύλη» προέβλεψε ο καθηγητής.

Όπως εξήγησε, «σκοπός είναι να κάνει μια αιφνιδιαστική επίθεση έτσι ώστε να δημιουργήσει τετελεσμένα και με την επιρροή των δυτικών δυνάμεων οι οποίες δεν θα θέλουν την έκρηξη της νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ, να γίνει πολιτική συζήτηση και όχι νομική.

«Η Τουρκία δεν θέλει νομική συζήτηση ούτε καν στο δικαστήριο της Χάγης γιατί καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα υπογράψει συνυποσχετικό το οποίο να λέει ότι δεν δικάζουμε με την UNCLOS 3 ΤΟΥ 1982».

«Περιμένω ότι η πολεμική ενέργεια θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού.

«Γύρω στα τέλη του Αυγούστου» πρόβλεψε ο Ι. Μάζης και τόνισε ότι θα υπάρξει έκρηξη των εντάσεων..

«Για να μην ανησυχούν οι Έλληνες που μας ακούν, πρέπει να πούμε ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τέτοια ικανότητα, τέτοιον επαγγελματισμό, που αν κάνει το λάθος ο Ερντογάν, θα το πληρώσει ακριβά» τόνισε ο καθηγητής.

Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Είμαστε όμως μανούλες στην φιλοσοφική συζήτηση. Από Πράξεις, φρεντο εσπρέσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου