Νέα μελέτη βάζει «φωτιά» στο αφήγημα των «ειδικών»: «Η σοβαρή νόσηση από COVID-19 είναι σπάνια σε άτομα που ΔΕΝ έκαναν εμβόλιο. Δεν επιβαρύνουν οι ανεμβολίαστοι τα συστήματα υγείας» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα μελέτη βάζει «φωτιά» στο αφήγημα των «ειδικών»: «Η σοβαρή νόσηση από COVID-19 είναι σπάνια σε άτομα που ΔΕΝ έκαναν εμβόλιο. Δεν επιβαρύνουν οι ανεμβολίαστοι τα συστήματα υγείας»

  Μια έρευνα σε 300.000 άτομα που δεν έκαναν το εμβόλιο για τον COVID-19 αποκάλυψε ότι οι ανεμβολίαστοι δεν επέβαλαν δυσανάλογη επιβάρυνση σ...

 







Μια έρευνα σε 300.000 άτομα που δεν έκαναν το εμβόλιο για τον COVID-19 αποκάλυψε ότι οι ανεμβολίαστοι δεν επέβαλαν δυσανάλογη επιβάρυνση στα συστήματα υγείας. Στην πραγματικότητα, παρουσίασαν πολύ χαμηλά ποσοστά νοσηλείας και σοβαρής νόσησης COVID-19...!


Μια διεθνής έρευνα μιας «Ομάδας Ελέγχου» που γνωρίζει την υγεία, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 300.000 άτομα που έχουν επιλέξει να αποφύγουν τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, δείχνει ότι οι συμμετέχοντες επιβαρύνουν ελάχιστα τα συστήματα υγείας μέσω της ισχυρής τους εξάρτησης από τη φυσική ανοσία, την αυτοφροντίδα και τη χρήση φυσικών συμπληρωμάτων υγείας για την πρόληψη ή ακόμα και τη θεραπεία του COVID-19. Ωστόσο, αυτή η ομάδα αντιμετωπίζει αβάσιμες διακρίσεις, απώλειες θέσεων εργασίας και ζητήματα ψυχικής υγείας που εντείνονται από την περιθωριοποίησή της από την κυρίαρχη κοινωνία.

 

Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Υπήρξαν πολύ λίγες μελέτες που εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο όσοι έχουν επιλέξει να βασίζονται στη φυσική ανοσία και στα φυσικά προϊόντα, σε σύγκριση με εκείνους που έχουν συναινέσει σε γενετικά εμβόλια για τον COVID-19, ανταποκρίνονται σε ό,τι αφορά το COVID-19.

Τα λίγα πράγματα που έχουν γίνει παγκοσμίως συχνά αναμιγνύουν εμβολιασμένους με μη εμβολιασμένους, όπως φαίνεται στην περίπτωση των  δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου  από τον καθηγητή Norman Fenton και την ομάδα του στο Queen Mary, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Αυτό αλλάζει με την πρώτη έκδοση της ανάλυσης δεδομένων έρευνας από το  έργο του διεθνούς Ομίλου Ελέγχου  — επίσης γνωστό ως Ομάδα Ελέγχου Vax.

Το έργο ξεκίνησε από έναν συνεταιρισμό του Eastbourne (Ηνωμένο Βασίλειο), τον  Συνεταιρισμό Ομάδας Ελέγχου  — και είχε περισσότερους από 300.000 συμμετέχοντες.





Ο Rob Verkerk Ph.D. της Συμμαχίας για τη Φυσική Υγεία έχει ηγηθεί μιας ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της Δρ. Naseeba Kathrada (γενικός ιατρός, Νότια Αφρική, Caring Healthcare Workers Coalition), Christof Plothe DO (ολοκληρωτικός και οστεοπαθητικός επαγγελματίας, Γερμανία) και Dr. Kat Lindley (οικογενειακός γιατρός, ΗΠΑ) , που συγκέντρωσε, ανέλυσε και ερμήνευσε  δεδομένα των πρώτων πέντε μηνών της έρευνας  από συμμετέχοντες στην «ομάδα ελέγχου». ( https://www.researchgate.net/publication/361405171_Self-reported_outcomes_choices_and_discrimination_among_a_global_COVID-19_unvaccinated_cohort )

Τα  δεδομένα της έρευνας  προσφέρουν σημαντικές αποκαλύψεις, όπως:

  • Οι μη εμβολιασμένοι συμμετέχοντες στην «ομάδα ελέγχου» δεν επιβαρύνουν δυσανάλογα τα συστήματα υγείας — στην πραγματικότητα, το αντίθετο, έχουν βιώσει πολύ χαμηλά ποσοστά νοσηλείας και η σοβαρή νόσος COVID-19 είναι σπάνια.
  • Είναι πιο πιθανό να βελτιώνουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα μόνοι τους, χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα όπως βιταμίνη D, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και κερσετίνη.
  • Πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη.
  • Οι γυναίκες υπέστησαν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και αιμορραγίας παρά το γεγονός ότι δεν ήταν εμβολιασμένες, πιθανώς λόγω της αυξημένης έκθεσης σε πρωτεΐνες και της αποβολής.
  • Η επιβάρυνση της ψυχικής τους υγείας ήταν σημαντική, πιθανώς επιδεινωμένη από τον στιγματισμό τους από την κυρίαρχη, «εμβολιασμένη» κοινωνία.
  • Έχουν υποστεί σοβαρές διακρίσεις λόγω της απόφασής τους να ασκήσουν το δικαίωμά τους για ενημερωμένη συγκατάθεση και να αρνηθούν τη χορήγηση «γενετικών εμβολίων».

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

Χωρίς «τρύπημα», χαμηλότερες νοσηλεύσεις — Διεθνής έρευνα ευρημάτων

Μια διεθνής έρευνα μιας «Ομάδας Ελέγχου» που γνωρίζει την υγεία, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 300.000 άτομα που έχουν επιλέξει να αποφύγουν τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, δείχνει ότι οι συμμετέχοντες επιβαρύνουν ελάχιστα τα συστήματα υγείας μέσω της ισχυρής τους εξάρτησης από τη φυσική ανοσία, την αυτοφροντίδα και τη χρήση φυσικών συμπληρωμάτων υγείας για την πρόληψη ή ακόμα και τη θεραπεία του COVID-19.

Ωστόσο, αυτή η ομάδα αντιμετωπίζει αβάσιμες διακρίσεις, απώλειες θέσεων εργασίας και ζητήματα ψυχικής υγείας που εντείνονται από την περιθωριοποίησή της από την κυρίαρχη κοινωνία.

Η έρευνα των συμμετεχόντων στην «Ομάδα Ελέγχου» περιλαμβάνει μια υποομάδα από τους περισσότερους από 305.000 συμμετέχοντες από περισσότερες από 175 χώρες που έχουν ενταχθεί στο έργο υπό την ηγεσία των πολιτών και επέλεξαν να μην λάβουν  εμβόλια για τον COVID-19 .

Τα ευρήματα που μόλις ανέβηκαν στον διακομιστή προεκτύπωσης  ResearchGate , δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια της 5μηνης περιόδου έρευνας (Σεπτ. 2021 έως Φεβ. 2022 συμπεριλαμβανομένου), οι συμμετέχοντες υπέφεραν από χαμηλά ποσοστά σοβαρής νόσου COVID-19, νοσηλεύονταν σπάνια και χρησιμοποιούσαν φυσική υγεία προϊόντα εκτενώς τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου COVID-19.

Τα δεδομένα από αυτούς τους πρώτους πέντε μήνες της έρευνας της Ομάδας Ελέγχου αναλύθηκαν και ερμηνεύτηκαν από μια ανεξάρτητη, διεθνή ομάδα με επικεφαλής τον  Robert Verkerk Ph.D, πολυεπιστημονικός επιστήμονας και ιδρυτής, εκτελεστικός και επιστημονικός διευθυντής της μη κερδοσκοπικής Alliance for Natural Health International.

Οι συν-συγγραφείς περιλάμβαναν τρεις ασκούμενους κλινικούς ιατρούς, τον Δρ. Naseeba Kathrada από τη Νότια Αφρική, τον Christof Plothe DO από τη Γερμανία και τη Δρ. Katarina Lindley από τις ΗΠΑ.

Οι συγγραφείς συγκεντρώθηκαν για να αξιολογήσουν τα δεδομένα της έρευνας μέσω της συνεργασίας τους τους τελευταίους μήνες με το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία, έναν μη κερδοσκοπικό, παγκόσμιο συνασπισμό οργανισμών με επίκεντρο την υγεία και ομάδων της κοινωνίας των πολιτών.

Τα ευρήματα της έρευνας βασίστηκαν σε μια υποκοόρτη περίπου 18.500 συμμετεχόντων στην Ομάδα Ελέγχου που είχαν συμπληρώσει ερωτηματολόγια σε μηνιαία βάση κατά τους πρώτους πέντε μήνες της έρευνας.

Μεταξύ των ευρείας κλίμακας δεδομένων που συλλέχθηκαν, η έρευνα κατέγραψε τους λόγους για τους οποίους οι συμμετέχοντες απέφευγαν τα εμβόλια, με τη δυσπιστία προς τις κυβερνήσεις και τις φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και τις ανησυχίες για ανεπιθύμητες ενέργειες από ανεπαρκώς ελεγμένα εμβόλια να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Οι συμμετέχοντες ανέφεραν εκτεταμένα προβλήματα ψυχικής υγείας που μπορεί να επιδεινώθηκαν από τον στιγματισμό και τις διακρίσεις που αντιμετωπίζουν εκείνοι που απέφευγαν τα εμβόλια για τον COVID-19.

Διαπίστωσε επίσης ότι οι γυναίκες, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν εμβολιασμένες για τον COVID-19, υπέφεραν από διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και αιμορραγίας που μπορεί να είχαν συσχετιστεί με έκθεση σε ιούς, έκκριση, έκθεση σε πρωτεΐνες ή αλλαγές συμπεριφοράς που σχετίζονται με πανδημία. Όσοι δεν φορούσαν ποτέ μάσκες ανέφεραν τα χαμηλότερα επίπεδα της νόσου COVID-19.

Δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες είναι αυτοεπιλεγμένοι και έχουν αυτοαναφερθεί, τα ευρήματα της έρευνας πρέπει να ερμηνεύονται με προσοχή κατά τη σύγκριση τους με εθνικές στατιστικές ή μελέτες που βασίζονται σε τυχαία επιλεγμένους πληθυσμούς.

Το έργο της Ομάδας Ελέγχου που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ιδρύθηκε στα μέσα του 2021 ως συνεταιρισμός υπό την ηγεσία των πολιτών που στοχεύει στην αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων υγείας μεταξύ των χωρίς εμβόλιο COVID-19, καθώς και τη σύνδεση των μελών του με δίκτυα υποστήριξης χωρών και διαδικτυακές κοινοτικές ομάδες .

Αρχικά δημοσιεύτηκε από  τη Διεθνή Συμμαχία για Φυσική Υγεία .




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου