Ο κορυφαίος γιατρός Δρ. Aseem Malhotra ζητά αναστολή χορήγησης όλων των εμβολίων mRNA για το COVID-19 έως ότου διερευνηθούν πλήρως οι παρενέργειες (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο κορυφαίος γιατρός Δρ. Aseem Malhotra ζητά αναστολή χορήγησης όλων των εμβολίων mRNA για το COVID-19 έως ότου διερευνηθούν πλήρως οι παρενέργειες (Video)

  «Τα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης και τα δεδομένα ασφάλειας στη πραγματικότητα, σε συνδυασμό με εύλογους μηχανισμούς βλάβης, είναι βαθιά α...

 






«Τα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης και τα δεδομένα ασφάλειας στη πραγματικότητα, σε συνδυασμό με εύλογους μηχανισμούς βλάβης, είναι βαθιά ανησυχητικά, ειδικά σε σχέση με την καρδιαγγειακή ασφάλεια».


Ενας από τους πιο επιφανείς Καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που έλαβε δύο δόσεις του εμβολίου και το προώθησε στο Good Morning Britain στην τηλεόραση, λέει ότι από τότε ξεκίνησε η κυκλοφορία του εμβολίου τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και τα πραγματικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει...

 

Πηγή: Daily Sceptic

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Κορυφαίοι γιατροί συμμετείχαν στην έκκληση για αναστολή όλων των εμβολίων mRNA για τον COVID-19 έως ότου διερευνηθούν πλήρως οι σοβαρές παρενέργειες και τα ακατέργαστα δεδομένα δοκιμών από τη δοκιμή εμβολίου COVID-19 της Pfizer δημοσιοποιηθούν για ανεξάρτητη ανάλυση για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των πραγματικών οφελών και πιθανών βλαβών για διαφορετικά ηλικιακές ομάδες.

Γράφοντας στο περιοδικό Journal of Insulin Resistance , ένας από τους πιο επιφανείς Σύμβουλους Καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που πήρε δύο δόσεις του εμβολίου και το προώθησε στο Good Morning Britain στην τηλεόραση, λέει ότι από τότε με την κυκλοφορία του εμβολίου τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και τα πραγματικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει.

Σε μια ερευνητική εργασία δύο μερών με τίτλο « Θεραπεύοντας την πανδημία της παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια mRNA COVID-19 μέσω της πραγματικής ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία », τα πραγματικά δεδομένα αποκαλύπτουν ότι στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό ο αριθμός που απαιτείται για εμβολιασμό για την πρόληψη ενός θανάτου από Ο COVID-19 ανέρχεται σε χιλιάδες και ότι η εκ νέου ανάλυση των δεδομένων τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών (που οδήγησαν για πρώτη φορά στην έγκριση των εμβολίων για τα Pfizer και Moderna) υποδηλώνει μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστείτε ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν από το εμβόλιο από το να νοσηλευτείτε με COVID-19 .

Ο Δρ Malhotra γράφει: «Τα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης και τα δεδομένα ασφάλειας του πραγματικού κόσμου, σε συνδυασμό με εύλογους μηχανισμούς βλάβης, είναι βαθιά ανησυχητικά, ειδικά σε σχέση με την καρδιαγγειακή ασφάλεια».

Αντικατοπτρίζοντας ένα πιθανό σήμα από την κλινική δοκιμή Φάσης 3 της Pfizer, παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση στις κλήσεις καρδιακής ανακοπής σε ασθενοφόρα στην Αγγλία το 2021 (14.000 επιπλέον σε σύγκριση με το 2020) με παρόμοια δεδομένα από το Ισραήλ στην ηλικιακή ομάδα 16-39 ετών όπου σημειώθηκε αύξηση 25% στα καρδιακά επεισόδια ή στις καρδιακές ανακοπές που σχετίζονται με τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer, αλλά δεν σχετίζονται με τον COVID-19.

Επικαλούμενος τον ιστότοπο του FDA, τονίζει επίσης ότι η θετική εξέταση για αντισώματα είναι ένας αναξιόπιστος δείκτης για την ανοσία ή την προστασία έναντι του Covid μετά τον εμβολιασμό.

Αυτός γράφει:

Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η συγκατάθεση για την παραλαβή αυτών των πρακτόρων ήταν πλήρως ενημερωμένη, όπως απαιτείται δεοντολογικά και νομικά.

Οι αρχές και τα τμήματα του ιατρικού επαγγέλματος έχουν υποστηρίξει ανήθικες, καταναγκαστικές και παραπληροφορημένες πολιτικές, όπως εντολές εμβολίων και διαβατήρια εμβολίων, υπονομεύοντας τις αρχές της ενημερωμένης συναίνεσης. Αυτές οι θλιβερές ενέργειες είναι ένα σύμπτωμα του «μπέρδεμα της ιατρικής παραπληροφόρησης»: Η κορυφή ενός παγόβουνου θνησιμότητας όπου τα συνταγογραφούμενα φάρμακα εκτιμάται ότι είναι η τρίτη πιο κοινή αιτία θανάτου παγκοσμίως μετά τις καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο.

Οι υποκείμενες αιτίες αυτής της αποτυχίας περιλαμβάνουν τη σύλληψη κανονιστικών ρυθμίσεων - οι κηδεμόνες που υποτίθεται ότι προστατεύουν το κοινό χρηματοδοτούνται στην πραγματικότητα από τις ίδιες τις εταιρείες που πρόκειται να ωφεληθούν από την πώληση αυτών των φαρμάκων. Η αποτυχία των μηνυμάτων δημόσιας υγείας είχε επίσης ως αποτέλεσμα την άσκοπη σπατάλη πόρων και μια χαμένη ευκαιρία να βοηθηθούν τα άτομα να ζήσουν πιο υγιείς ζωές με σχετικά απλές – και χαμηλού κόστους – αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Η άνευ προηγουμένου ανάπτυξη ενός εμβολίου εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης χωρίς πρόσβαση στα ακατέργαστα δεδομένα, με αυξανόμενες ενδείξεις σημαντικών βλαβών, που συνδυάζονται με εντολές που φαίνεται ότι δεν εξυπηρετούν άλλο σκοπό από την ενίσχυση των κερδών της βιομηχανίας φαρμάκων, έχουν επισημάνει τις χειρότερες αδυναμίες της σύγχρονης ιατρικής. μια επική κλίμακα, με πρόσθετες καταστροφικές βλάβες στην εμπιστοσύνη στη δημόσια υγεία.

Υπάρχει μια ισχυρή επιστημονική, ηθική και ηθική υπόθεση που πρέπει να υποστηριχθεί ότι η τρέχουσα χορήγηση του εμβολίου Covid πρέπει να σταματήσει έως ότου όλα τα ακατέργαστα δεδομένα υποβληθούν σε πλήρως ανεξάρτητο έλεγχο. Κοιτάζοντας προς το μέλλον, οι επαγγελματίες της ιατρικής και της δημόσιας υγείας πρέπει να αναγνωρίσουν αυτές τις αδυναμίες και να αποφύγουν το μολυσμένο δολάριο του ιατροβιομηχανικού συγκροτήματος. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης σε αυτά τα ιδρύματα, αλλά η υγεία τόσο της ανθρωπότητας όσο και του ιατρικού επαγγέλματος εξαρτάται από αυτό.

Ο ίδιος καταλήγει:

Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως ευκαιρία για να μεταμορφώσουμε το σύστημα για να παράγει καλύτερους γιατρούς, καλύτερη λήψη αποφάσεων, υγιέστερους ασθενείς και να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην ιατρική και τη δημόσια υγεία. Μέχρι να αναλυθούν ανεξάρτητα όλα τα ακατέργαστα δεδομένα για τα εμβόλια mRNA COVID-19, τυχόν ισχυρισμοί που υποστηρίζουν ότι προσφέρουν καθαρό όφελος στην ανθρωπότητα δεν μπορούν να θεωρηθούν ότι βασίζονται σε στοιχεία.

Ο Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής και Πρόεδρος της Διεθνούς Αγγειοχειρουργικής Δρ Σερίφ Σουλτάν είπε:

Η βιβλιογραφική ανασκόπηση και ανάλυση του γιατρού Aseem Malhotra προκαλεί παγκόσμια ανησυχία. Πιστεύουμε πλήρως ότι τα εμβόλια είναι μια από τις σπουδαίες ανακαλύψεις στην ιατρική που έχει βελτιώσει δραματικά το προσδόκιμο ζωής. Ωστόσο, τα γενετικά εμβόλια mRNA είναι διαφορετικά, καθώς η μακροπρόθεσμη αξιολόγηση της ασφάλειας δεν είναι αλλά υποχρεωτική για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας. Αυτά τα ευρήματα εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τις προκαλούμενες από το εμβόλιο μη ανιχνεύσιμες σοβαρές καρδιαγγειακές παρενέργειες και υπογραμμίζουν την καθιερωμένη αιτιώδη σχέση μεταξύ των εμβολίων και της μυοκαρδίτιδας, μια συχνή αιτία απροσδόκητης καρδιακής ανακοπής σε νεαρά άτομα. Η παρακολούθηση των πιθανών παρενεργειών του εμβολίου και των αποτελεσμάτων του COVID-19 για τον εντοπισμό των τάσεων της δημόσιας υγείας και την έγκαιρη διερεύνηση πιθανών υποκείμενων αιτιών χρειάζεται άμεση προσοχή.

Ο καθηγητής Ιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ Jay Bhattacharya είπε:

Ο Δρ Aseem Malhotra έχει γράψει λεπτομερή αφηγηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας σχετικά με τις χρήσεις και τις καταχρήσεις των εμβολίων mRNA Covid. Ο Δρ. Malhotra υποστηρίζει καλά ότι υπάρχει σημαντική ετερογένεια μεταξύ των ηλικιακών ομάδων και άλλων συννοσηρών παθήσεων στα αναμενόμενα οφέλη και στα προφίλ των αναμενόμενων παρενεργειών του εμβολίου. Διαπιστώνει ότι ενώ μπορεί να υπάρχει περίπτωση να κάνουν το εμβόλιο οι ηλικιωμένοι επειδή τα οφέλη μπορεί να υπερτερούν της αναμενόμενης βλάβης, αυτό μπορεί να μην ισχύει για τους νεότερους. Το έγγραφο του Δρ. Malhotra ζητά μια παύση στη χρήση του εμβολίου σε νεότερους ανθρώπους, όπως αυτό που υιοθετήθηκε πρόσφατα από τις αρχές δημόσιας υγείας της Δανίας και το τμήμα δημόσιας υγείας της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ζητεί τη διερεύνηση των προφίλ παρενεργειών των εμβολίων mRNA και τη διακοπή οποιωνδήποτε προγραμμάτων εντολής εμβολίων που περιλαμβάνουν εμβόλια Covid.

Ο Δρ Amir Hannan MBE, Γενικός Ιατρός και Πρόεδρος της Τοπικής Ιατρικής Επιτροπής Δυτικών Πεννίνων, Ευρύτερο Μάντσεστερ είπε:

Ο Δρ. Aseem Malhotra πρέπει να συγχαρεί για τη συγκέντρωση όλων αυτών για να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού, του ιατρικού επαγγέλματος, των ρυθμιστικών αρχών, της κυβέρνησης, της φαρμακοβιομηχανίας και της ευρύτερης κοινωνίας. Οι φαρμακευτικές θεραπείες και οι εμβολιασμοί μπορεί να είναι σημαντικό μέρος της βοήθειας για την αντιμετώπιση ασθενειών και την πρόληψη ασθενειών, αλλά πρέπει να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση έναντι της υπερβολικής εξάρτησης από τα οφέλη και την ελαχιστοποίηση ή ακόμη και την καταστολή των βλαβών. Απαιτείται μεγαλύτερος έλεγχος των δεδομένων και εκείνων που επιβλέπουν την ιατρική πρακτική για να διασφαλιστεί ότι το κοινό και το επάγγελμα παραμένουν ασφαλή. Απαιτείται επείγουσα επανεξέταση των υλικών και των πληροφοριών που παρέχονται για τα εμβόλια κατά του COVID-19 για να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού ώστε να ληφθεί ενημερωμένη συναίνεση μέσω μιας κοινής διαδικασίας λήψης αποφάσεων με εκπαίδευση και κατάρτιση υπό το φως των νέων στοιχείων που προκύπτουν.

Ο Δρ Campbell Murdoch, Γενικός Ιατρός και Κλινικός Σύμβουλος του Βασιλικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών είπε:

Η παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται στο επίκεντρο των ιατρικών υπηρεσιών. Ως γενικός ιατρός, αυτό είναι κεντρικό σε κάθε ενέργεια που κάνω με τους ασθενείς. Η ρυθμιστική αρχή υγειονομικής περίθαλψης στην Αγγλία, η Επιτροπή Ποιότητας Φροντίδας, το απαιτεί από όλους τους παρόχους ιατρικής περίθαλψης.

Όπως περιγράφει ο Δρ. Malhotra, για να είναι σε θέση να παρέχουν ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα όλοι οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να ασκούν ιατρική βασισμένη σε στοιχεία. Αυτός είναι ένας συνδυασμός χρήσης των καλύτερων διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων, των προτιμήσεων του ασθενούς και της τεχνογνωσίας του επαγγελματία υγείας. Ο συνδυασμός αυτών των τριών παραγόντων επιτρέπει στον ασθενή να κάνει μια ενημερωμένη επιλογή για το τι είναι καλύτερο για την υγεία του.

Στην περίπτωση του εμβολιασμού κατά του COVID-19, ο Δρ Malhotra περιγράφει πολλαπλές συστημικές αποτυχίες στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία. Κατά συνέπεια, ήταν αδύνατο για τους ασθενείς και το κοινό να κάνουν μια ενημερωμένη επιλογή σχετικά με το τι είναι καλύτερο για την υγεία και τη ζωή τους.

Η υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη απαιτεί από οργανισμούς και άτομα να ενεργούν με πλήρη ακεραιότητα. Χωρίς αυτό, η παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής υγειονομικής περίθαλψης θα αποτυγχάνει πάντα.

Τα λάθη στην υγειονομική περίθαλψη μπορούν να προσφέρουν μια ευκαιρία βελτίωσης. Είναι πλέον καιρός να αναλογιστούμε και να μάθουμε από την εμπειρία του εμβολιασμού κατά του COVID-19. Η υγειονομική περίθαλψη πρέπει πάντα να βοηθά, όχι να βλάπτει.

Ο Δρ Μπομπ Γκιλ, Γενικός Ιατρός, ακτιβιστής και παραγωγός του ντοκιμαντέρ «The Great NHS Heist» είπε:

Αυτή η σημαντική ανασκόπηση δύο μερών του αντίκτυπου της διεθνούς ανάπτυξης του προγράμματος εμβολιασμού mRNA υπογραμμίζει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τα υπερεκτιμημένα οφέλη του εμβολιασμού, ειδικά σε πληθυσμούς χαμηλού κινδύνου και την ανεπαρκή αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών. Η ενημέρωση του κοινού και η συναίνεση για τον εμβολιασμό δεν ήταν ισορροπημένη, παραμελώντας τη συζήτηση για τον ατομικό κίνδυνο έναντι του οφέλους από την εμβολιασμό. Η ποιότητα των αποδεικτικών στοιχείων που παρέχονται από τους παραγωγούς εμβολίων και η έλλειψη διαφάνειας από τη φαρμακοβιομηχανία κινδυνεύουν να βλάψουν μακροχρόνια την εμπιστοσύνη στις παρεμβάσεις στη δημόσια υγεία.

Το δεύτερο μέρος της ανασκόπησης καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η ρυθμιστική δέσμευση από φαρμακευτικές εταιρείες και η τεράστια οικονομική τους δύναμη επηρεάζει τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση προϊόντων σε βάρος του επιστημονικού ελέγχου και της απεριόριστης πρόσβασης στην έρευνα για την οποία λαμβάνονται αποφάσεις με τεράστιο αντίκτυπο. Οι προκαταλήψεις και οι συγκρούσεις συμφερόντων αφθονούν στο ιατροβιομηχανικό σύμπλεγμα με καλά τεκμηριωμένη δυσμενή έκβαση για τους ασθενείς από υπερβολική ιατροποίηση και συνταγογραφούμενα φάρμακα. Οι καταναγκαστικές εντολές εμβολίων που βασίζονται σε προκατειλημμένες και σύντομες δοκιμές με αδημοσίευτα ακατέργαστα δεδομένα είναι το αποκορύφωμα της ανεξέλεγκτης δύναμης της φαρμακευτικής βιομηχανίας στον αποκλεισμό της αποτελεσματικής μείωσης του κινδύνου του παράγοντα τρόπου ζωής, η οποία αγνοήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. 

Δεδομένης της φθίνουσας μολυσματικότητας της λοίμωξης και των αυξανόμενων ενδείξεων για τις βλάβες που σχετίζονται με τα εμβόλια, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η συνεχιζόμενη μαζική ανάπτυξη προγραμμάτων ενίσχυσης, δεδομένου ότι οι βραχυπρόθεσμοι κίνδυνοι από το εμβόλιο πιθανώς υπερτερούν των οφελών για την πλειοψηφία του πληθυσμού και παραμένουμε σε άγνοια για τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο για την υγεία.

Ο Δρ Renee Hoenderkamp, ​​Γενικός Ιατρός, συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός φορέας είπε:

Αυτό είναι ένα σημαντικό έγγραφο από την Aseem. Ως γενικός ιατρός σε ένα μικρό ιατρείο έχω επιβεβαιώσει δύο νεαρούς ασθενείς με καρδιακές παθήσεις μετά τον εμβολιασμό. Δεν έλαβαν συμβουλές σχετικά με τον κίνδυνο αυτό ως μέρος μιας διαδικασίας ενημερωμένης συναίνεσης. Σίγουρα οποιοσδήποτε ιατρός θα πρέπει να θέλει οι ασθενείς του να κατανοήσουν πλήρως τους κινδύνους και τα οφέλη ενός φαρμάκου που παίρνουν και να χαιρετίσει αυτή τη συζήτηση; Καθώς τα στοιχεία εξελίσσονται και βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ο κίνδυνος τόσο από τον COVID-9 όσο και από το εμβόλιο που έχει σχεδιαστεί για να τον προστατεύει διαφέρει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, τη συννοσηρότητα και την προηγούμενη λοίμωξη, γίνεται όλο και πιο σημαντικό να δίνουμε στους ασθενείς τις πληροφορίες που χρειάζονται. να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση. Αυτό το σημαντικό έγγραφο θέτει αυτούς τους κινδύνους και τα οφέλη στο επίκεντρο και θα πρέπει να επιτρέψει την απελπιστικά αναγκαία συζήτηση που μέχρι στιγμής έχει λείπει πολύ από οποιαδήποτε εξέταση του οφέλους και των βλαβών του εμβολιασμού. Ο Aseem ανοίγει τη συζήτηση τόσο για τις βλάβες όσο και για την ικανότητα να έχουμε έναν υγιή λόγο και το καλωσορίζω.

Παρακολουθήστε τον Dr. Aseem να εξηγεί την εργασία του και γιατί άλλαξε γνώμη για τα εμβόλια mRNA.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου