Josh Sigurdson: «Ο Bill Gates δωροδοκεί τα MME για να προωθήσει την αφήγηση της κλιματικής αλλαγής και να εγκαινιάσει τη Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Josh Sigurdson: «Ο Bill Gates δωροδοκεί τα MME για να προωθήσει την αφήγηση της κλιματικής αλλαγής και να εγκαινιάσει τη Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Video)

  «Ο Bill Gates έρχεται για να ελέγξει τα τρόφιμα σας. Έρχεται για τις αγροτικές εκτάσεις σας και πρόκειται για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση με το...

 






«Ο Bill Gates έρχεται για να ελέγξει τα τρόφιμα σας. Έρχεται για τις αγροτικές εκτάσεις σας και πρόκειται για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση με τον Schwab για να εξαλείψει κάθε ατομικό δικαίωμα που μας έχει απομείνει, ως ανθρώπινα όντα, εδώ στον πλανήτη Γη»


«Αυξάνουν την τιμή σε ό,τι ελέγχουν, καταρρέει η αλυσίδα εφοδιασμού, γεγονός που τους δίνει έναν λόγο να έρθουν με τις πιστώσεις άνθρακα για να ρυθμίσουν τι τρώτε ή πίνετε, πόσο οδηγείτε, πόση θέρμανση χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας το χειμώνα ή πόσο κλιματισμό χρησιμοποιείτε το καλοκαίρι. Αν υπερβείτε αυτή τη συγκεκριμένη μέγιστη τιμή, τότε πιθανότατα θα μπείτε σε ένα σύστημα με χρωματική κωδικοποίηση»

 

Πηγή: Climate Science News

Άρθρο από Belle Carter

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο οικοδεσπότης του «World Alternative Media», Josh Sigurdson, προειδοποίησε ότι ο Bill Gates συνεργάζεται με τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab για την εισαγωγή της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Και για να γίνει αυτό εφικτό, ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων πληρώνει τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να προωθήσουν την απατηλή αφήγηση περί κλιματικής αλλαγής.

«Ο Bill Gates έρχεται για το φαγητό σας. Έρχεται για τις αγροτικές εκτάσεις και πρόκειται για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση με τον Schwab για να εξαλείψει κάθε ατομικό δικαίωμα που μας έχει απομείνει ως ανθρώπινα όντα εδώ στον πλανήτη Γη», δήλωσε ο Sigurdson σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast του.

Ο Sigurdson είπε ότι είναι σύμφωνο με αυτό που λέει ο Schwab εδώ και καιρό - ότι οι απλοί άνθρωποι, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος, θα τρώνε έντομα, δεν θα κατέχουν τίποτα και θα είναι ευτυχισμένοι. Το χειρότερο είναι ότι τα μέσα ενημέρωσης που πληρώνονται από τον Gates υποστηρίζουν αυτή την αφήγηση. (Σχετικά: Η Ουαλία ταΐζει τώρα τους μαθητές με σκουλήκια και γρύλους για μεσημεριανό γεύμα, ως μέρος της εφαρμογής της Μεγάλης Επαναφοράς).

Για παράδειγμα, ένα πρόσφατο άρθρο στον Guardian σημείωσε ότι τα πιο επιβλαβή αγροτικά προϊόντα είναι το βιολογικά, τρεφόμενα στον αγνό βοσκότοπο βοδινό και αρνίσιο κρέας.

«Το άρθρο μιλάει για όλες αυτές τις παράλογες κλιματικές ανοησίες σχετικά με την κατάργηση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και την κατασκευή σε αυτές αστικών εκτάσεων, οι οποίες θεωρούσα ότι ήταν εξαιρετικά ρυπογόνες, φάσκουν και αντιφάσκουν και κάνουν κύκλους», δήλωσε ο Sigurdson.

Επικαλέστηκε έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο που αποκάλυψε έγγραφα που δείχνουν ότι ο ιδρυτής της Microsoft έδωσε 390 εκατομμύρια δολάρια σε μέσα ενημέρωσης, εκ των οποίων τα 12,951 εκατομμύρια δολάρια πήγαν στον Guardian. Πρόσθεσε ότι ο μεγιστάνας της τεχνολογίας συνεργάζεται με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για τη χρηματοδότηση μέσων ενημέρωσης.

«Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που είναι ευγονιστής και ο οποίος χρηματοδοτεί μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν ιστορίες μπροστά σε μια ελεγχόμενη κατάρρευση μιας αλυσίδας εφοδιασμού», είπε.

Ο Gates έχει λάβει νομική έγκριση για την αγορά 2.100 στρεμμάτων στη Βόρεια Ντακότα έναντι 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων και κατέχει ήδη περίπου 270.000 στρέμματα γης σε όλη την Αμερική, σύμφωνα με την περσινή έκδοση του Land Report 100, μιας ετήσιας έρευνας για τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της χώρας. Και όμως, δεν κάνει τίποτα με το μεγαλύτερο μέρος αυτής της γης.

«Είναι αρκετά προφανές πού το πάνε και θέλουν είτε να σε σκοτώσουν είτε να σε κάνουν εντελώς εξαρτημένο», είπε.

«Οι υποστηρικτές του κλίματος» προωθούν το σύστημα πίστωσης άνθρακα

Πίσω στο 2015, μια νομικά δεσμευτική διεθνής συνθήκη για την κλιματική αλλαγή εγκρίθηκε από 196 μέρη στο Παρίσι και τέθηκε σε ισχύ τον Νοέμβριο του 2016.

Στόχος της Συμφωνίας του Παρισιού είναι να περιοριστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη σε πολύ κάτω από δύο, κατά προτίμηση σε 1,5 βαθμό Κελσίου, σε σύγκριση με τα προβιομηχανικά επίπεδα. Για να επιτευχθεί αυτός ο μακροπρόθεσμος στόχος για τη θερμοκρασία, οι χώρες επιδιώκουν να επιτύχουν το συντομότερο δυνατό την παγκόσμια κορύφωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, ώστε να επιτευχθεί ένας κλιματικά ουδέτερος κόσμος μέχρι τα μέσα του αιώνα.

Οι "υπέρμαχοι του κλίματος" δεν έχουν μέχρι στιγμής επιτύχει στις προσπάθειες κλιματικής κινδυνολογίας, και τώρα προωθούν αντ' αυτού το σύστημα πιστωτικών μονάδων άνθρακα (carbon credit scheme).

«Αυξάνουν την τιμή σε ό,τι ελέγχουν, καταρρέει η αλυσίδα εφοδιασμού, γεγονός που τους δίνει έναν λόγο να έρθουν με τις πιστώσεις άνθρακα για να ρυθμίσουν τι τρώτε ή πίνετε, πόσο οδηγείτε, πόση θέρμανση χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας το χειμώνα ή πόσο κλιματισμό χρησιμοποιείτε το καλοκαίρι. Αν υπερβείτε αυτή τη συγκεκριμένη μέγιστη τιμή, τότε πιθανότατα θα μπείτε σε ένα σύστημα με χρωματική κωδικοποίηση», σχολίασε ο Sigurdson.

Όταν οι μονάδες άνθρακα είναι τόσο χαμηλές, ένα άτομο δεν θα μπορεί να αγοράσει πράγματα στο κατάστημα.

«Θα γίνετε πολίτης τρίτης κατηγορίας και θα σπρώχνεστε στον πάτο του βαρελιού. Θα σας αφήσουν να λιμοκτονήσετε. Και όταν θα είστε απελπισμένοι έτοιμοι να συμμορφωθείτε γιατί χρειάζεστε τρόφιμα για την οικογένειά σας, τότε θα μπορείτε να πάτε να παρακαλέσετε γονατιστοί σε μια κατασκήνωση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας διαχείρισης έκτακτης ανάγκης του Bill Gates. Έτσι θα μας αποδυναμώσουν με ευκολία, η τυραννία έρχεται με το πρόσχημα της ευκολίας», δήλωσε ο Sigurdson. «Και αν τρώτε πολύ, οι μονάδες άνθρακα σας θα μειώνονται και δεν μπορείτε να πάτε διακοπές. Δεν μπορείτε καν να εργαστείτε και δεν μπορείτε να πάρετε χρήματα από την τράπεζα. Πρέπει να περιμένετε μερικές ημέρες για να πάρετε τα χρήματα. Οπότε θα πρέπει να φάτε κάποια λασπωμένη, πολτώδη αηδία που σας δίνουν σε μια ουρά ψωμιού».

Παρακολουθήστε ολόκληρο το τμήμα του podcast "World Alternative Media" του Josh Sigurdson




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου