31.470 θάνατοι και 261.738 σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβόλια για το COVID αναφέρθηκαν στη πλατφόρμα VAERS, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2022. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

31.470 θάνατοι και 261.738 σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβόλια για το COVID αναφέρθηκαν στη πλατφόρμα VAERS, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2022.

  Από τους 31.470 αναφερόμενους θανάτους, 20.125 περιπτώσεις αποδίδονται στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, 8.533 περιπτώσεις στη Moderna, 2.7...

 


Από τους 31.470 αναφερόμενους θανάτους, 20.125 περιπτώσεις αποδίδονται στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, 8.533 περιπτώσεις στη Moderna, 2.735 περιπτώσεις στην Johnson & Johnson (J&J) και καμία περίπτωση δεν έχει ακόμη αναφερθεί για το Novavax. Τι δείχνουν τα δεδομένα του συστήματος VAERS από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Οκτωβρίου 2022, για παιδιά 6 μηνών έως 5 ετών, για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών...


Τα δεδομένα της VAERS που δημοσιεύθηκαν πριν λίγες ημέρες από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δείχνουν 1.437.273 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από όλες τις ηλικιακές ομάδες μετά από εμβόλια κατά της COVID-19, συμπεριλαμβανομένων 31.470 θανάτων και 261.738 σοβαρών παρενεργειών μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 7 Οκτωβρίου 2022. Ωστόσο, οι αναφορές που υποβάλλονται στη πλατφόρμα VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση πριν επιβεβαιωθεί μια αιτιώδης σχέση.

 

Πηγή: Children’s Health Defense

Από Μέγκαν Ρέντσο

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δημοσίευσε στις 14/10 νέα δεδομένα που δείχνουν συνολικά 1.437.273 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από εμβόλια για τον COVID-19 που υποβλήθηκαν μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 7 Οκτωβρίου 2022, στο Σύστημα Αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS).

Το VAERS είναι το κύριο σύστημα που χρηματοδοτείται από την αμερικανική κυβέρνηση για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίων στις ΗΠΑ

Τα στοιχεία περιελάμβαναν συνολικά 31.470 αναφορές θανάτων και 261.738 σοβαρές παρενέργειες , συμπεριλαμβανομένων θανάτων, κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Υπήρχαν συνολικά 3.232 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά το νέο δισθενές αναμνηστικό εμβόλιο για τον COVID-19 στις 7 Οκτωβρίου 2022. Τα δεδομένα περιελάμβαναν συνολικά 26 θανάτους και 162 σοβαρές παρενέργειες .

Από τους 31.470 αναφερόμενους θανάτους, 20.125 περιπτώσεις αποδίδονται στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, 8.533 περιπτώσεις στη Moderna, 2.735 περιπτώσεις στην Johnson & Johnson (J&J) και καμία περίπτωση δεν έχει ακόμη αναφερθεί για το Novavax.

Εξαιρουμένων των « ξένων αναφορών » στη VAERS, 880.882 ανεπιθύμητες ενέργειες , συμπεριλαμβανομένων 14.790 θανάτων και 91.760 σοβαρών παρενεργειών , αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 7 Οκτωβρίου 2022.

Οι ξένες αναφορές είναι αναφορές που στέλνουν ξένες θυγατρικές σε κατασκευαστές εμβολίων στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), εάν ένας κατασκευαστής ειδοποιηθεί για μια αναφορά αλλοδαπής περίπτωσης που περιγράφει ένα συμβάν που είναι και σοβαρό και δεν εμφανίζεται στην ετικέτα του προϊόντος, ο κατασκευαστής υποχρεούται να υποβάλει την αναφορά στη VAERS.

Από τους 14.790 θανάτους που αναφέρθηκαν έως τις 7 Οκτωβρίου, το 7% συνέβη εντός 24 ωρών από τον εμβολιασμό και το 15% σημειώθηκε εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.

Στις ΗΠΑ, είχαν χορηγηθεί 619 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου COVID-19 έως τις 6 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων 370 εκατομμυρίων δόσεων Pfizer, 234 εκατομμυρίων δόσεων Moderna και 19 εκατομμυρίων δόσεων J&J.




Κάθε Παρασκευή, η VAERS δημοσιεύει αναφορές τραυματισμών από εμβόλια που λαμβάνονται από μια καθορισμένη ημερομηνία. Οι αναφορές που υποβάλλονται στη VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση πριν επιβεβαιωθεί μια αιτιώδης σχέση.

Ιστορικά, το VAERS έχει αποδειχθεί ότι αναφέρει μόνο το 1% των πραγματικών ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου .

Τα δεδομένα VAERS από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Οκτωβρίου 2022, για παιδιά 6 μηνών έως 5 ετών δείχνουν:

Τα δεδομένα VAERS από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Οκτωβρίου 2022, για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών δείχνουν:

Τα δεδομένα VAERS από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Οκτωβρίου 2022, για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών δείχνουν:

  • 39.833 ανεπιθύμητες ενέργειες , συμπεριλαμβανομένων 4.335 που αξιολογήθηκαν ως σοβαρές και 127 αναφέρθηκαν θάνατοι . Σύμφωνα με το CDC, «τα δεδομένα VAERS που είναι διαθέσιμα στο κοινό περιλαμβάνουν μόνο τα δεδομένα αρχικής αναφοράς στη VAERS. Τα ενημερωμένα δεδομένα που περιέχουν δεδομένα από ιατρικά αρχεία και διορθώσεις που αναφέρθηκαν κατά την παρακολούθηση χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση για ανάλυση. Ωστόσο, για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της συνέπειας των δεδομένων, αυτά τα τροποποιημένα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό».
  • 269 ​​αναφορές αναφυλαξίας σε παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών όπου η αντίδραση ήταν απειλητική για τη ζωή, χρειαζόταν θεραπεία ή οδήγησε σε θάνατο.
  • 1.332 αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας με 1.163 περιπτώσεις να αποδίδονται στο εμβόλιο Pfizer.
  • 301 αναφορές διαταραχών πήξης του αίματος με 278 περιπτώσεις να αποδίδονται στην Pfizer.
  • 26 περιπτώσεις συνδρόμου ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS) με όλες τις περιπτώσεις να αποδίδονται στο εμβόλιο Pfizer.

Τα δεδομένα VAERS από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Οκτωβρίου 2022, για όλες τις ηλικιακές ομάδες μαζί, δείχνουν:

Το Children's Health Defense (CHD) ζητά από οποιονδήποτε έχει παρουσιάσει ανεπιθύμητη ενέργεια, σε οποιοδήποτε εμβόλιο, να υποβάλει αναφορά ακολουθώντας αυτά τα τρία βήματα .

Ο FDA, το CDC εγκρίνουν νέες ενισχυτικές δόσεις για το COVID για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών χωρίς δεδομένα ή ανεξάρτητη αξιολόγηση

Ο FDA τροποποίησε την Τετάρτη τις Εξουσιοδοτήσεις Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) για τα νέα ενισχυτικά εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 Omicron για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών, παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσα δεδομένα για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα των εμβόλων σε παιδιά.

Στην ανακοίνωσή του, ο FDA είπε ότι βασίστηκε σε «δεδομένα ανοσοαπόκρισης και ασφάλειας» χρησιμοποιώντας τους αρχικούς δισθενείς ενισχυτές σε ενήλικες και δεδομένα για τους αρχικούς δισθενείς ενισχυτές «σε παιδιατρικές ηλικιακές ομάδες». Ο FDA δεν διευκρίνισε τις ηλικίες ή τον αριθμό των παιδιών σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες.

Μέσα σε λίγες ώρες, η διευθύντρια του CDC, Dr. Rochelle Walensky, υπέγραψε τους νέους ενισχυτές χωρίς να συγκαλέσει την ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων του οργανισμού για τα εμβόλια.

Η Pfizer είπε σε ένα δελτίο τύπου της 12ης Οκτωβρίου ότι είχε ξεκινήσει μια κλινική δοκιμή για το δισθενές εμβόλιο σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 11 ετών, αλλά δεν αποκάλυψε τον αριθμό των συμμετεχόντων ή πότε θα ολοκληρωθεί η δοκιμή. Η Pfizer είπε στο CNN ότι οι δόσεις θα αποσταλούν αμέσως.

Σχολιάζοντας την είδηση, ο Brian Hooker , Ph.D., PE, είπε στο The Defender : «Είναι παράλογο να εμβολιάζονται αυτά τα παιδιά με μη δοκιμασμένα ενισχυτικά, ειδικά όταν οι κίνδυνοι του ιού COVID-19 είναι ελάχιστοι σε αυτόν τον πληθυσμό».

Ο Hooker, επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος στο Children's Health Defense , πρόσθεσε:

«Από την έγκριση των εμβολίων mRNA για τον COVID-19 στις ΗΠΑ, έχουν αναφερθεί 162 θάνατοι που αποδίδονται σε αυτά τα εμβόλια σε άτομα ηλικίας 17 ετών και κάτω.

Ωστόσο, η θνησιμότητα που σχετίζεται με τον ιό COVID-19 σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα είναι μικρότερη από μία στις 100.000 περιπτώσεις.

«Είναι καιρός να σταματήσουμε αυτό το εγκληματικό πείραμα στα παιδιά της Αμερικής», είπε ο Χούκερ.

Η Pfizer exec παραδέχεται ότι το εμβόλιο για τον COVID δεν έχει δοκιμαστεί για πρόληψη μετάδοσης

Ένα στέλεχος της Pfizer δήλωσε τη προηγούμενη Δευτέρα ότι προτού η Pfizer κυκλοφορήσει το εμβόλιο της για τον COVID-19 στην αγορά, ούτε αυτή ούτε άλλοι αξιωματούχοι της Pfizer γνώριζαν εάν το εμβόλιο θα εμπόδιζε τη μετάδοση επειδή η φαρμακοβιομηχανία δεν είχε κάνει τεστ για αυτό. Ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Rob Roos, ρώτησε κατά τη διάρκεια μιας συνόδου COVID-19 :

«Δοκιμάστηκε το εμβόλιο Pfizer για τον COVID για να σταματήσει τη μετάδοση του ιού προτού εισέλθει στην αγορά; Ξέραμε για τη διακοπή του εμβολιασμού προτού εισέλθει στην αγορά;»

Η πρόεδρος των διεθνών αναπτυγμένων αγορών της Pfizer, Janine Small, απάντησε:

«Όχι… Ξέρετε, έπρεπε… πραγματικά να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης για να μάθουμε τι συμβαίνει στην αγορά».

Ο Roos, από την Ολλανδία, υποστήριξε σε ένα βίντεο στο Twitter μετά τα σχόλια του Small ότι «εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ένιωσαν αναγκασμένοι να εμβολιαστούν εξαιτίας του μύθου ότι «το κάνεις για τους άλλους», είπε ο Roos. «Τώρα, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα φτηνό ψέμα» και «θα έπρεπε να αποκαλυφθεί», πρόσθεσε.

Ο FDA σε δελτίο τύπου του Δεκεμβρίου 2020 είπε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα για να καθοριστεί εάν το εμβόλιο θα αποτρέψει τη μετάδοση και για πόσο καιρό θα προστατεύει από τη μετάδοση του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί το COVID-19 . Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, την ίδια περίοδο, δήλωσε ότι η εταιρεία του δεν είναι «σίγουρη» εάν όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο mRNA της θα είναι σε θέση να μεταδώσουν τον COVID-19 σε άλλους ανθρώπους.

Η πρώην ιατρική σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ Ντέμπορα Μπιρξ, παραδέχτηκε τον Ιούνιο ότι υπήρχαν στοιχεία τον Δεκέμβριο του 2020 ότι άτομα που έλαβαν εμβόλια για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του Pfizer, θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό.

Άνδρες κάτω των 40 ετών διατρέχουν υψηλό κίνδυνο καρδιακού θανάτου μετά από εμβόλια mRNA

Μετά από ανάλυση του Υπουργείου Υγείας της Φλόριντα για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων κατά του COVID-19 , ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Joseph A. Ladapo εξέδωσε στις 7 Οκτωβρίου νέες οδηγίες που συνιστώνται ειδικά κατά της χορήγησης εμβολίων mRNA COVID-19 σε άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών.

Ο Ladapo πρότεινε επίσης σε όσους έχουν προϋπάρχουσες καρδιακές παθήσεις, όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, να είναι «ιδιαίτερη προσοχή» όταν αποφασίζουν εάν θα εμβολιαστούν.

Η ανάλυση σε όλη την πολιτεία των εμβολιασμένων κατοίκων της Φλόριντα ηλικίας 18 ετών και άνω βρήκε αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα θανάτων που σχετίζονται με την καρδιά μεταξύ ανδρών ηλικίας 18-39 ετών , εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA. Τα εμβόλια χωρίς mRNA δεν συσχετίστηκαν με αυξημένους κινδύνους.

Δεδομένου του υψηλού επιπέδου παγκόσμιας ανοσίας έναντι του COVID-19 , το όφελος από τον εμβολιασμό με εμβόλια mRNA «πιθανότατα αντισταθμίζεται από αυτόν τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο καρδιακού θανάτου μεταξύ των ανδρών αυτής της ηλικιακής ομάδας», ανέφερε η εισήγηση.

Στη νέα εισήγηση του, το τμήμα υγείας της Φλόριντα δήλωσε επίσης ότι «συνεχίζει να υποστηρίζει» τις οδηγίες του για τα παιδιατρικά εμβόλια COVID-19 που εξέδωσε τον Μάρτιο, συνιστώντας κατά του εμβολιασμού κατά του COVID-19 για υγιή παιδιά και εφήβους ηλικίας 5-17 ετών.

Τώρα κάνει σύσταση επίσης κατά του εμβολιασμού κατά του COVID-19 σε βρέφη και παιδιά κάτω των 5 ετών.

Υγιής αστυνομικός σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά από τραυματισμούς από την Pfizer

Ο Steven A. Ordonia από την Pensacola της Φλόριντα, ήταν υπολοχαγός της αστυνομίας και βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Αλλά αφού έλαβε το ενισχυτικό εμβόλιο Pfizer COVID-19, ο 62χρονος αναγκάστηκε να συνταξιοδοτηθεί, είναι σε μεγάλο βαθμό περιορισμένος στο σπίτι του και δεν μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητο.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender , ο Ordonia εξήγησε πώς τα εξουθενωτικά συμπτώματα μετά το αναμνηστικό του Pfizer τον οδήγησαν στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, προτού η κόρη του - και η συμμετοχή σε μια διαδικτυακή ομάδα υποστήριξης για θύματα τραυματισμών από εμβόλια - τον βοήθησαν να αναρρώσει.

Τον Μάρτιο του 2021, η Ordonia έλαβε το εμβόλιο μίας δόσης Johnson & Johnson. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρξαν προβλήματα μετά από αυτόν τον αρχικό εμβολιασμό. Αλλά αφού έλαβε το «ενισχυτικό» της Pfizer τον Δεκέμβριο του 2021, ο Ordonia είπε ότι είχε «μεγάλους πονοκεφάλους, πυρετό και ρίγη».

Μέσα σε 10 μήνες, ο Ordonia είπε ότι είχε μετατραπεί από υγιής 62χρονος σε ανάπηρο 62χρονο. Οι γιατροί του Ordonia πρότειναν ότι τα συμπτώματά του ήταν προκαλούμενα από το στρες και ο γιατρός της πρωτοβάθμιας περίθαλψης του συνταγογραφούσε αντικαταθλιπτικά.

Σύμφωνα με την Ordonia, μια θεραπεύτρια ήταν ο πρώτος ιατρός που συνέδεσε τα συμπτώματα που βίωνε με το εμβόλιο COVID-19, λέγοντάς του ότι «θεραπεύει ένα άλλο άτομο [με το] ίδιο χρονοδιάγραμμα, τα ίδια συμπτώματα».

Ο Ordonia λέει ότι υπέβαλε αναφορά στη VAERS και αξίωση στο Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Αντίμετρων — και θα συνεχίσει να μιλάει ανοιχτά και να αναζητά δικαιοσύνη.

Η εταιρεία Κάιζερ παραδέχεται ότι ο κίνδυνος μόλυνσης από τον COVID αυξάνεται με κάθε βολή 

Η Kaiser Permanente, η οποία είναι και ασφαλιστική εταιρεία και εταιρεία παροχής υγειονομικής περίθαλψης, μπορεί να αρχίσει να ανησυχεί για το μέγεθος της υπερβολικής ασθένειας που εμφανίζει.

Σε μια μελέτη προεκτύπωσης της Kaiser που δημοσιεύθηκε την 1η Οκτωβρίου, 120.000 εγγεγραμμένοι στο Kaiser δοκιμάστηκαν για COVID-19 κατά τη διάρκεια του στελέχους Omicron για να διαπιστωθεί πόσο καλά λειτουργούσαν τρεις δόσεις εμβολίου.

Η Kaiser ανέλυσε την αλληλουχία 16.418 θετικών δειγμάτων COVID-19 για να προσδιορίσει την υπομεταβλητή Omicron με την οποία μολύνθηκαν οι εγγεγραμμένοι.

Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι σε 4 από τις 5 υποπαραλλαγές του Omicron, 150 ημέρες (πέντε μήνες) μετά τη λήψη, η αποτελεσματικότητα είχε πέσει σε αρνητικό έδαφος και οι τρεις φορές εμβολιασμένοι εγγεγραμμένοι της Kaiser είχαν περισσότερες πιθανότητες να πάθουν COVID-19 από τους μη εμβολιασμένους.

Μετά από πέντε μήνες, οι άνθρωποι είχαν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κρούσμα Omicron BA.2, BA.2.12.1, BA.4 και BA.5 εάν είχαν εμβολιαστεί...



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου