Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: «Έχουμε 10 – 15% αύξηση στη θνησιμότητα στην Κύπρο. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι το εμβόλιο δεν μπορούσε να προστατεύσει και όμως ζήσαμε την υποχρεωτικότητα...» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: «Έχουμε 10 – 15% αύξηση στη θνησιμότητα στην Κύπρο. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι το εμβόλιο δεν μπορούσε να προστατεύσει και όμως ζήσαμε την υποχρεωτικότητα...»

  «Έχουμε δημοσιεύσει και σχετική επιστημονική μελέτη, στην οποία  τεκμηριώνουμε την αυξημένη θνησιμότητα στο γενικό πληθυσμό της Κύπρου για...

 


«Έχουμε δημοσιεύσει και σχετική επιστημονική μελέτη, στην οποία  τεκμηριώνουμε την αυξημένη θνησιμότητα στο γενικό πληθυσμό της Κύπρου για το 2021, κατά 10-15%. Αυτές οι πρωτοφανείς αυξήσεις είναι τραγικές και θα έπρεπε να κινητοποιήσουν τους πάντες»


«Από την αρχή γνωρίζαμε ότι το εμβόλιο δε μπορούσε να προστατεύσει. Παρόλη όμως τη γνώση που υπήρχε, έχουμε ζήσει την υποχρεωτικότητα, που ήταν όχι μόνο παράλογη, ανήθικη και παράνομη, αλλά και ενάντια σε κάθε επιστημονική γνώση»


Στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο Κύπριος επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.

“Όλοι εμείς που αισθανθήκαμε την ανάγκη να βγούμε μπροστά και να πούμε μερικά πράγματα, το κάναμε γιατί ήταν αυτονόητο, διαφορετικά θα προδίδαμε την επιστήμη που σπουδάσαμε. Δε μπορούσα να παραμείνω σιωπηλός μπροστά στον παραλογισμό που επικράτησε τα τελευταία 2 χρόνια. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι το εμβόλιο δε μπορούσε να προστατεύσει. Παρόλη όμως τη γνώση που υπήρχε, έχουμε ζήσει την υποχρεωτικότητα, που ήταν όχι μόνο παράλογη, ανήθικη και παράνομη, αλλά και ενάντια σε κάθε επιστημονική γνώση”, ανέφερε.

Ο κος Σωτηριάδης χαρακτήρισε σημαντική προτεραιότητα την αναζήτηση των αιτιών των αιφνίδιων θανάτων αλλά και της αύξησης της θνησιμότητας από άλλες αιτίες.

“Έχουμε δημοσιεύσει και σχετική επιστημονική μελέτη, στην οποία  τεκμηριώνουμε την αυξημένη θνησιμότητα στο γενικό πληθυσμό της Κύπρου για το 2021, κατά 10-15%. Αυτές οι πρωτοφανείς αυξήσεις είναι τραγικές και θα έπρεπε να κινητοποιήσουν τους πάντες”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με έρευνα στη Βρετανία που κάνει λόγο για αναπτυξιακές δυσκολίες σε παιδιά κατά την περίοδο του εγκλεισμού και της χρήσης μάσκας, ο κος Σωτηριάδης υποστήριξε πως το ίδιο διαπιστώνεται και σε μελέτες στις ΗΠΑ. “Είναι αυτονόητο, όταν το παιδί δε βλέπει το πρόσωπο του ανθρώπου, να καταγράψει τον τρόπο που μιλάει κανείς, δε θα μπορέσει να αναπτύξει φυσιολογικά τις λειτουργίες του”, υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου