Γιώργος Καρυστινός: «Οι δικαστές πρέπει να περάσουν πριν τους πολιτικούς δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έχουν αποκλείσει κάθε αντίθετη άποψη. Ποινικοποιούν το φόβο με κάτι που έχει προσωρινή άδεια και που ακόμα συλλέγουν στοιχεία» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιώργος Καρυστινός: «Οι δικαστές πρέπει να περάσουν πριν τους πολιτικούς δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έχουν αποκλείσει κάθε αντίθετη άποψη. Ποινικοποιούν το φόβο με κάτι που έχει προσωρινή άδεια και που ακόμα συλλέγουν στοιχεία»

  «Άθλιους» χαρακτήρισε ο ο κος Γιώργος Καρυστινός, τους δικαστές, που αν και «άσχετοι από ιατρική» όπως είπε, «πήραν ως δεδομένα σωστές τις...

 


«Άθλιους» χαρακτήρισε ο ο κος Γιώργος Καρυστινός, τους δικαστές, που αν και «άσχετοι από ιατρική» όπως είπε, «πήραν ως δεδομένα σωστές τις απόψεις που λέει το καθεστώς, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο», αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.


«Καταδικάζουν κόσμο με το έτσι θέλω, δεν έχουν καμία σχέση με το δίκαιο. Σε λίγο θα βγάζουν αποφάσεις όπως ο Ερντογάν, όπου όποιος προσβάλει τον πρόεδρο πάει φυλακή, όποιος λέει τα αντίθετα πηγαίνει φυλακή κτλ», ανέφερε.


Ο γνωστός καρδιολόγος, μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, υποστήριξε ότι οι δικαστές σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούν λειτούργημα και τους χαρακτήρισε «φιλολόγους της κακιάς ώρας».

«Πρόκειται περί αλητείας. Οι δικαστές πρέπει να περάσουν πριν τους πολιτικούς δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έχουν αποκλείσει κάθε αντίθετη άποψη, Ποινικοποιούν το φόβο με κάτι που έχει προσωρινή άδεια και που ακόμα συλλέγουν στοιχεία. Οι μειοψηφούντες αναφέρουν ότι το γεγονός ότι έχουν πάρει προσωρινή άδεια, δε γεννά σε καμία περίπτωση δικαίωμα του κράτους να επιβάλει υποχρεωτικότητα Το υπουργείο υγείας δεν απάντησε σε καμία από τις τρεις επιστολές του ΣτΕ, στις οποίες ζητούσε στοιχεία για τις παρενέργειες του εμβολίου».

Ακούστε εδώ:



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου