Ο Dr David Nixon αποκαλύπτει μικροκυκλώματα μέσα στα εμβόλια της Pfizer σε ζωντανή σύνδεση. Μήπως αυτή είναι η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» στην οποία θα ηγείται η Ελλάδα σύμφωνα με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη; (Video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Dr David Nixon αποκαλύπτει μικροκυκλώματα μέσα στα εμβόλια της Pfizer σε ζωντανή σύνδεση. Μήπως αυτή είναι η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» στην οποία θα ηγείται η Ελλάδα σύμφωνα με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη; (Video’s)

  Χρησιμοποιώντας ένα μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου παρατήρησε δείγματα του εμβολίου της Pfizer …και αυτά που δείχνει στο video είναι συγκλο...

 






Χρησιμοποιώντας ένα μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου παρατήρησε δείγματα του εμβολίου της Pfizer…και αυτά που δείχνει στο video είναι συγκλονιστικά και πρέπει να τα δουν ΟΛΟΙ! Αν δεν είναι τσιπάκια...τότε τι είναι;


Ο Dr David Nixon δείχνει ζωντανά στη συνέντευξη εικόνες που αποκλύπτουν την ύπαρξη τετράγωνων αντικειμένων μέσα στο εμβόλιο της Pfizer που παρατήρησε μέσω του μικροσκοπίου σκοτεινού πεδίου, τα οποία όπως εξηγεί, θεωρεί ότι είναι μικρο-κυκλώματα...Μήπως αυτή είναι η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» στην οποία η Ελλάδα θα πρωταγωνιστεί σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ.Γιάννη Οικονόμου...;

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Ο Dr David Nixon είναι γιατρός με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Έγινε πρωτοσέλιδο στη χώρα του όταν προσπάθησε να μάθει τι ακριβώς περιείχε το εμβόλιο mRNA της Pfizer κατά του κορωνοϊού...και αυτό που αποκαλύπτει πρέπει να το δεις γιατί συνδέεται με τη λεγόμενη «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και τη μετατροπή των ανθρώπων σε κάτι άλλο...

Ο Δρ David Nixon αποφοίτησε με Bachelor of Medicine και Bachelor of Surgery (MBBS) από το Πανεπιστήμιο του Otago στη Νέα Ζηλανδία, το 1992. Επιπλέον, είναι συνδεδεμένος με το Royal Australian College of General Practitioners.

Στο εμβόλιο της Moderna με τη χρήση του μικροσκοπίου σκοτεινού πεδίου παρατήρησε ασυνήθιστες ράβδους και κρυστάλλους, αλλά τίποτα τόσο εντυπωσιακό σε σχέση με αυτό που εμφανίζεται στο εμβόλιο της Pfizer.

Χαρακτρηριστική είναι η απάντηση του ιατρού στην ερώτηση «τι λένε οι υπόλοιπη επιστήμονες του κατεστημένου όταν τους μεταφέρετε αυτές τις εικόνες και ποια είναι η άποψη τους...»

Δείτε το video και κοινοποιήστε το άρθρο ΠΑΝΤΟΥ


Ο Dr Nixon έχει δημιουργήσει επίσης έναν ιστότοπο για να μοιράζεται τις παρατηρήσεις του σχετικά με τα εμβόλια κατά του Covid-19 από το οποίο παραθέτουμε το παρακάτω αποκαλυπτικό video και ένα απόσπασμα κειμένου:

«Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι να μοιραστώ τις παρατηρήσεις και τις απόψεις μου σχετικά με τα ενέσιμα φάρμακα Covid-19.

Γεια σας, είμαι Γενικός Ιατρός (οικογενειακός γιατρός) για πάνω από 25 χρόνια.

Είναι σαφές ότι υπήρξαν πολλά πράγματα σχετικά με την πανδημία του Covid-19 που δεν έχουν νόημα, εκτός εάν τα γεγονότα των τελευταίων τριών ετών εξεταστούν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και εξετάσουμε άλλες παγκόσμιες ατζέντες.

Επί 30 χρόνια προσπαθώ να μην έχω τη «στιγμή της θαλιδομίδης» όπου έχω χορηγήσει κατά λάθος κάποιο φάρμακο ή δεν έχω προειδοποιήσει για κάτι που μπορεί να προκαλέσει εμβρυϊκή ανωμαλία.
«Μην καπνίζεις, μην πίνεις» «Αφήστε μας να αλλάξουμε το φάρμακό σας με κάτι που πιστεύουμε ότι είναι ασφαλές»
Δεν ήταν ποτέ δυνατό να γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια για τον Covid-19 είναι ασφαλή στην εγκυμοσύνη, πόσο μάλλον αποτελεσματικά και εγώ Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι πάντα αποθάρρυνα ενεργά τις έγκυες ασθενείς μου να μην λαμβάνουν αυτό το φάρμακο.
Σαφώς η επίσημη αφήγηση ήταν ότι αυτά τα ενέσιμα ήταν ασφαλή στην εγκυμοσύνη. Ως επαγγελματίας του ιατρού βομβαρδιζόμουν συνεχώς με αυτό το μήνυμα από κάθε επίσημο οργανισμό.

Συνειδητοποίησα όλο και περισσότερο την ηχηρή ομοφωνία του «δεν υπάρχει τίποτα να δεις εδώ» παρά τον αριθμό των ομάδων και των ατόμων που δημοσίευαν σχετικά εικόνες στο διαδίκτυο.
Έτσι, στα μέσα του 2022 αγόρασα ένα μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου και άρχισα να κοιτάζω το αίμα μου και των ασθενών. Άρχισα επίσης να κοιτάζω τι κάναμε ένεση στους ανθρώπους και άρχισα να εκφράζω τις ανησυχίες μου για αυτό που έβλεπα.

Θα ήθελα να ενθαρρύνω οποιονδήποτε να σκεφτεί να αγοράσει ένα μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου και να αρχίσει να ψάχνει και παρακαλώ να μου στείλει email με οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό...»

Χαρακτηριστικές είναι και οι εικόνες που παραθέτει στον ιστότοπο του ο Ιατρός, οι οποίες αποτυπώνουν σύμφωνα με τον ίδιο τσιπάκια μέσα από την παρατήρηση δείγματος του εμβολίου με το συγκεκριμένο μικροσκόπιο.



Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας πλέον έχουμε εισέλθει στην εποχή του μετανθρωπισμού και τη μετατροπή των σωμάτων των ανθρώπων ακόμα και σε τοπικά ασύρματα δίκτυα. Άλλωστε πριν λίγες ημέρες αποκαλύψαμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Bill Gates που του δίνει «αποκλειστικά δικαιώματα» για να «μηχανογραφήσει» τα ανθρώπινα σώματα και να τα χρησιμοποιεί ως τοπικά ασύρματα δίκτυα. Μήπως είναι αυτή η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» στην οποία θα ηγηθεί η Ελλάδα σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ.Γιάννη Οικονόμου;




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου